Szerintetek igaza volt a pasinak? (beszélgetés)
Szerintem nincs baj az írásával.
Ebben például:
"Szeretnek kapcsolatot, de jelenleg valamiert nem tudok ugy gondolni ra, mint oromforrasra . Zuros az eletem. Majd ha jobbra fordulnak a dolgok...
Arra gondoltam, hogy felhivom, hogy elnezest kerjek, ha esetleg felultettem."
hol találsz akár helyesírási, akár stílus hibát, akár magyartalanságot (az ékezeteken kívül?)
Az adatlapodat is tabrol írtad?
Szerintem véletlenül lett bemásolva valahonnan....
Olvasd már el, amit legelőször írtál!
Különben nem érdekel a mama, de az érdekes, hogy ilyen fiatal vagy, és már alig tudsz magyarul írni.
Szeretnek kapcsolatot, de jelenleg valamiert nem tudok ugy gondolni ra, mint oromforrasra . Zuros az eletem. Majd ha jobbra fordulnak a dolgok...
Arra gondoltam, hogy felhivom, hogy elnezest kerjek, ha esetleg felultettem.
Akkor miért hagyta magát megcsókolni?
Vagy vacsora közben meg lehetett volna beszélni,kit mit(nem) szeretne.
Ha ilyen negatívan állsz egy kapcsolathoz és nem örömmel ismerkedsz, akkor nem fogsz olyan férfit találni, aki megszeret. :( Akkor igaza volt a srácnak abból a szempontból, hogy ha nem azért mentél el vele, mert tetszik és jól érzed magad vele, minek szórakozol.
De ha neki igazán tetszenél, akkor megértőbb lett volna, beszélgetne a problémákról. Nem érdemes vele foglalkozni, kölcsönösen nincs meg köztetek az, ami kell. Az elején lelkesedés, vonzódás, érdeklődés, figyelmesség.
Kell a pénz a mamának...
A pénz nem gond, tekintve, hogy Hollandiában élek..
Na, holnapra gondold át, amit írsz.
Szerintem a pasi is lehetett volna tapintatosabb, hiszen ha kapcsopatot akar bárkivel nem csak a jó dolgok járnak hozza.
Neked viszont el kell döntened, akarsz-e most kapceolatot kezdeni.
Egyébként nem lehet hogy most pont erre lenne szukseged? A sok rosszban egy kis oromre?
Megjegyzem, ha ket független ember vonzódik a masikhoz akkor amit leirtal nem akadály.
Kifogásnak gondolhatta, te is érezheted, hogy az. Ha kapcsolatod lenne, már nem keresnél pénzt a mamádnak? Akkor nem válnának a szüleid, akiket távolból vigasztalnál? :)
De ne kombináld túl, ha a srác ezeket mondta, ő sem komoly ismerkedésben gondolkodott. :)
További ajánlott fórumok:
- Ti írnátok a facebookon a pasinak, aki tetszik nektek?
- Hogy kell egy pasinak kedveskedni?
- A horoszkópnak vagy a pasinak higgyek?!
- Mikor írja egy nő egy pasinak, hogy köszöni a szép estét, minden jó volt, sőt nagyon jó, nagyon szeretek Veled lenni..?
- Ha igazán tetszünk a pasinak mindenképpen lépni fog és randira hív?
- Milyen üzenetet írjak szerintetek egy pasinak, ha el akarom őt csábítani?