Szerintetek ezt lehet....?!! (beszélgetés)
14. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 8. - 20eebe3d4c)
2008. júl. 11. 23:13
Barmikor belenezhetek a dolgaiba, es a parom is az enyeimbe, ez nem tema nalunk.
13. 20eebe3d4c (válaszként erre: 12. - Badonyimariaeva)
2008. júl. 11. 23:01
Akkor én jobb ha nem is vonom kérdőre.A kérdőrevonás amúgy sem az én asztalom.Nekem nem kell ahhoz vonogatni hogy leszűrjek bizonyos dolgokat.Ha pedig tévedek(ami pedig nemszokásom csak ritkán)az már az ő baja lesz.Engem amúgy úgyérzem hogy egyenesen hajt affelé,hogy a büszkeségem megvétózzam egy félrelépéssel.De ehhez nincs túl nagy kedvem mivel szeretem őt.Más megoldást kell kitalálnom.De mit.
12. badonyimariaeva (válaszként erre: 10. - 20eebe3d4c)
2008. júl. 11. 22:55
Mert nekünk nincsenek titkaink!
Az én barátom megváltoztatta a jelszót,hogy ne tudjam megnézni miket és kinek irkál.
Kérdőre vontam és kénytelen volt megmutatni a levelet.
Hát persze,hogy nők voltak a dolgok mögött!
11. 20eebe3d4c
2008. júl. 11. 22:52
Szerinte undorító volt tőlem,hogy az ex barátnője 2 évvel ezelőtti sms-it elolvastam.Egyáltalán mi a ló*sznak tárolgatja?Ennyire fontos neki még a csaj?Ti mire gondolnátok?Kezdem azt hinni hogy velem lehet a baj.Ezért kérem a segítségeteket.
10. 20eebe3d4c (válaszként erre: 9. - Badonyimariaeva)
2008. júl. 11. 22:49
Igen,nekem is úgy tűnik.Ellenben az én levelezésem és mindenem nyitott könyv előtte.Mindenhova tudja a jelszót(miért is titkolnám?)Én biztos nem lettem volna felháborodva ha ő nézi meg az sms-eimet,max nevettem volna egyet rajta.
9. badonyimariaeva (válaszként erre: 1. - 20eebe3d4c)
2008. júl. 11. 22:47
Egy boldog,ha boldog! kapcsolatban nem lehet,hogy két szerető embernek legyenek titkai.
Ha semmi takargatni valója nincs,biztos hogy nem szól semmit,ha belenézel a telefonjába,leveleibe.
Biztos van valami titka azért rendült meg a bizalma irántad!Még neki!!!
És még Te vagy a hibás?
Az én volt férjemnél sem volt ilyen probléma,de a barátommal igen!
Dettó ugyan ez a probléma!
8. 20eebe3d4c
2008. júl. 11. 22:44
Nektek soha de soha nem fordult meg a fejetekben hogy belenézzetek a párotok asztalon felejtett telefonjába?
7. o.andi
2008. júl. 11. 22:39
hát nem is tudom.....
6. 20eebe3d4c
2008. júl. 11. 22:34
De nálunk nem csak az sms ami tilos.Hanem a számítógép és bizonyos fórumok is.
5. 8565183eb5 (válaszként erre: 4. - 20eebe3d4c)
2008. júl. 11. 22:30
Az sms az olyan mint egy levél. Levéltitoknak számít. Pl ha ír neki egy haver valamit nem biztos hogy az rád is tartozik. Pl én sem örülnék ha valaki olvasgatná az smseimet pedig nincs titkolnivalóm.
4. 20eebe3d4c
2008. júl. 11. 22:25
A férjemmel ilyenből soha nem volt probléma,együttéléskor nem lehetnek a másik előtt olyan dolgok,amik tiltottak.Vagy igen?Lehetnek zárt ajtók együttélés esetén?És ha igen,akkor mi szükség rájuk?
3. 1406e9c05a (válaszként erre: 1. - 20eebe3d4c)
2008. júl. 11. 19:14
Hát az én véleményem az ,hogy nem nézem soha többé meg az smseit.Ugyanis nálunk, ebből bukta volt.Kiderült, hogy férjemnek szeretője van.Hát olyan hülye volt, hogy nem törölte ki.A szerető ment ,én maradtam,bár nem biztos hogy jól döntöttem.Most lehozná a csillagokat is.De!!! Egy dolgot elveszített! A SZÍVEMET! Amit nem tudsz az nem fáj.Még igaz is!
2. 7004ca251b (válaszként erre: 1. - 20eebe3d4c)
2008. júl. 11. 19:09
A párodnak igaza van.Nem arról van szó és nem a za lényeg,hogy titkolni valója van,hisz nem találtál te sem semmit az smseiben,legalábis nem említed.Ez egyszerűen elvi kérdés,hogy tisztelem a másik dolgait.Én sem szeretem,ha belenyúlnak a táskámba,vagy ha ha felnyitották a levelem.Tisztelet!!!
1. 20eebe3d4c
2008. júl. 11. 19:07
A párom akivel együtt is lakom,odaadta a telefonját,mert az enyém lemerült.Nem tudom mi ütött belém,de leragadtam az sms-einél és beleolvasgattam.És ezen teljesen kiakadt és elkezdte mondani hogy megrendült bennem a bizalma stb stb...Amikor férjnél voltam ez a férjemmel sosem volt probléma,ha belenéztünk egymás telefonjába ,pénztárcájába,számítógépébe stb -jébe.Ha nincs titkolnivalója semmi,akkor miért van ezen úgy kiakadva?Nem nézegetem minden nap vagy héten a telefonját és nem kotorászom a cuccai közt sem.Nektek mi a véleményetek erről?
További ajánlott fórumok:
- Beleszerettem apum barátjába, aki 38 éves, én 21 vagyok. Lehet ebből szerintetek valami?
- Kis rózsaszín (pár mm-es) hernyók (vagy lárvák? ) jelentek meg a lakásomban. Szerintetek mi lehet?
- Anyai féltékenység? Vagy mi lehet? Szerintetek van megoldás?
- Van lehetőség valami jogi lépésre ebben az esetben szerintetek?
- Gyermekmolesztálás lehet a háttérben? Szerintetek? Segítséget, tanácsokat kérnék!
- Kizárható a terhesség, vagy lehetséges szerintetek?