Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban? (beszélgetés)
Nem így gondoltam.
Nem vagyok anyagias.
De egy kávé meg esetleg egy üdítő az nem egy akkora anyagi megterhelés hogy ne bírja kifizetni ha meghívott.
Mi az, hogy meddig állja a férfi a számlát??
Hát mindig ő állja, ez alap!!
Bírom, hogy szinte minden kérdezős fórumban megjelenik valaki, és közli, hogy de hülye vagy, öregem, ilyenen agyalni, ennyi idősen...
Nekem is probléma lenne, akárhány éves vagyok is, mert nem vagyok gyakorlott benne. Az ember választ vár, nem ledorongolást. Lassan már semmit nem lehet kérdezni, mert előbb-utóbb ott ékeskedik egy hozzászólás, hogy "anyám, ezen agyalni, ennyi időd van? Hány éves vagy?" Örüljön, akinek nem probléma, és ne taposson rá a másikra. Nagyon bántó az ilyen. Ha belegondolok, milyen volt a hoxa fórum csak 5-6 éve, öröm volt idejárni, most meg az ilyenek veszik el állandóan az ember kedvét. Nem tudom, mire jó ez.
Akkor mire vannak a kérdések?
hát azért mert 2 kávé, vagy cappucino és még mellé 2 ücsi sem 20 ezerbe kerül :D
még a legmenőbbe is 2-3ezer max.
ennyít meg ki lehet birni szerintem.
de ez még haggyán mi van amikor nőnapra,valentin szülinapra kell ajándékot venni? ott azért nem mondhatja figyu, vennék neked szülinapra egy parfümőt vagy karkötőt vagy nyakláncot vagy akármit állnád a felét?
Ha Ő hív meg, ő fizet, ha én hívom meg, én fizetek!
Láttam már olyat, hogy kivittek egy számlát az asztalhoz, -kávéházban-, aztán a nő meg a férfi közösen nézegették a számlát, majd mindenki a saját pénztárcájában kezdett el kotorászni!
Kívülről szemlélve nekem volt ciki a szituáció!
Ha ez a 'ki fizet dolog' ennyire körülményes, ne üljenek be sehová!:)
Ez pasifüggő.
De én magamat sem hoznám olyan kínos helyzetbe hogy oda akartam adni a felét.
Nem egy akkora összeg szerintem egy kávéházi számla hogy fillérezni kelljen.
Ha meg igen akkor a fene megette.
Erre nem lehet általános választ adni. Minden pár más. Nyilván függ az anyagi helyzetetektől és egyéb más tényezőktől. Ami nagyon fontos: Semmi sem ciki, ami a párnak jó.
Egyébként én úgy gondolom, általában az fizet, aki meghívja a másikat. :)
Erosen gondolkodom, de nem remlik, hgy en fizettem volna...
A felezes meg baromsag.
erről azt gondolom, hogy hülye a barátnőd :) vagy keressen olyat, akinek telik olykor egy kávéra, vagy csináljanak más programot helyette
egyébként meg az lenne szerintem a normális, hogy akár minden alkalommal felajánlod, hogy fizeted a részed vagy meghívod (egy normál pasi egyiket se hagyja)
...ha megengedheted magadnak, a randi időszakában meghívhatod viszont egy-egy sütikére is.
Szerintem ez oda-visszaműködik - ha szimpatikus a randipartner .....
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?