Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szerinted számít, milyen nevet vesz fel egy nő a házasság után? fórum

Szerinted számít, milyen nevet vesz fel egy nő a házasság után? (beszélgetés)

6. michelle.r (válaszként erre: 3. - Lady Lavender)
jún. 23. 12:45
Ebben a kutatásban ezt vizsgálja. Aki nem házas, hogy csináltatja meg a párjával is?
jún. 23. 12:43
Igényes, szuper munka. Úgy jó ahogy van. Este az urasággal is megcsináltatom. A végeredményre kiváncsi vagyok, sokat olvastam számmisztikáról, mi mindent rejt egy ember, üzlet, cég neve ebből a szempontból, ami ha megváltozik, nyilván az energiája is. Szóval engem érdekes a kutatás végeredménye. 😉
4. 41fff2401b (válaszként erre: 2. - Tóth Nikoletta Petra)
jún. 23. 11:20

Nem, ez semmit nem mond el a házassági dinamikáról. Ez is divatfüggő, mint annyi minden más. Minimális részben, szociokulturális körben mutathat kis korrelációt a párkapcsolati dinamikával.

A kérdőívet pedig igényessé teheted azzal, ha nem használsz indokolatlan nagybetűket. A "Kedves Kitöltő!"- megszólítás helyett pedig javaslom a "Jó napot kívánok!"

vagy a "Tisztelettel köszöntöm/Örömmel üdvözlöm a kérdőívem kitöltőjeként" formulákat. Elegánsabb úgy, kulturáltabb hatást kelt.

jún. 22. 19:01
Csak az eppen házasok véleménye számít? Nagyon tudományos.
jún. 22. 12:21

Egy tudományos kutatás részeként készítettem ezt a kérdőívet a házassági névválasztás és a párkapcsolati dinamika összefüggéseiről.

Személy szerint izgalmasnak tartom, hogy vajon befolyásolhatja-e a felvett név a kapcsolat működését, az egyenrangúság érzetét vagy akár a házasság jövőjét.

A kutatásomhoz legalább 300 házaspár részvételére van szükség, hogy az eredmények statisztikailag is megbízhatóak legyenek.

Kérlek, ha házas vagy, töltsd ki a kérdőívet – és különösen fontos lenne, hogy a házastársad is külön válaszoljon!

A kitöltés névtelen, kb. 10–15 percet vesz igénybe, és nagyon sokat segít a munkámban!

Hálásan köszönöm előre is a támogatást, minden egyes válasz számít! 🙏

[link]

jún. 22. 12:20
Sziasztok! Tudományos kutatás keretében készítettem egy kérdőívet arról, hogy szerintetek számít-e, milyen nevet vesz fel egy nő a házasság után. Nagyon örülnék, ha kitöltenétek, és ezzel segítenétek a kutatásomat!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook