Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Ha már az elmebetegnél tartunk... engem mindig is érdekelt, hogy ők miért kapták pl. a skizót, ami állítólag, kutatások szerint az agy abnormális méretű agykamráját jelenti, ami bebizonyosodott mára, és azért van a rengeteg, és túlzott mértékű információ áramlás az ő agyukban, még extrém gondolatok is, amelyek néha gyilkos gondolatok..
ők miért kapták, mert ez viszont öröklődik szülőről gyermekre, akármelyik is beteg..
Reggel azzal indítottam, hogy nem akarok vitatkozni, és nem akarok senkit kioktatni. Mégis reggel óta az jár a fejembe, ha akkor régen tudtam volna, hogy kockázat milyen nagy, vállaltam volna gyereket? Vagy vallottam volna azt, hogy gyerek nélkül maradunk? Ez csak amolyan elméleti fejtegetés a való helyzethez semmi köze, mert nem lett volna a harmadik gyerekem, és most nem lennének unokáim.........
Igaz sok nehéz pillanatunk volt, de azt mondom megérte!
A mai napig nem tudom, hogy meddig kéne visszamenni, hogy a kezdetet megtaláljam. Nem akarom tudni az előző életeimet sem. Gyávaság? Lehet! De az enyém!
Igen, valami ilyesmire gondoltam én is. És tudod mit? Szerintem még csak szépnek sem kell lenni ahhoz, hogy valaki nőies legyen.
Én pl. nem vagyok szép, mégsem voltam soha egyedül. Nőiesnek sem érzem magam, mégis több ilyen visszajelzést kaptam már. Pedig sem cicababa, sem szép nem vagyok. Talán a kedvességem miatt, nem tudom.
Ez is érdekelne engem, hogy miért undorodom annyi mindentől, legyen az étel, élelmiszer szag, amitől kifutok a világból, és öklendezem tőle, messziről megérzem, egyre több dologtól való undor, és nem tudom az okát, hogy miért van..
Miért, és mikor alakulhatott ki bennem pici koromban az élelmiszer szagoktól való undorodás, amiktől kifutok a világból azóta is..Mi válthatta ki?
Sajna megint szőke vagy,de már megszoktam.
Ha nem értesz valamit,akkor ne butaságokat következtess,hanem szólj ,és elmagyarázom inkább.:))
Délután írtam le, hogy én felismertem, hogy nekem a sors leckeként adta a gyerekem autizmusát, mert úgy csináltattam magamnak, hogy az apa nem akarta, és még nem is vált el, csak én a húsz éves naiv fejemmel azt hittem, ezzel megfogok egy pasit magamnak, de a sors kiábrándított nagyon gyorsan..
Nekem ez lett a feladatom, hogy a sors letörje a szarvam, mert nagyon nagy volt, hogy alázatot tanuljak.. és tanultam is belőle..
Testvéri megérzés: én teljesen elhiszem, hogy megérezte, miért ne?
Nőiesség: hát én soha nem voltam az a típus, aki csak úgy ott áll....és hódít :D
Viszont két olyan csajt is ismerek, akiknek tényleg meg se kell mozdulnia, és minden pasi hasravágja magát előttük :D érdekes,mert női szemmel persze szépek, de úgymond semmi extra, és mégis :)))
Most történt meg velem egyik nap.. Mint múltkor írtam, pont a vizsga napon kettő gyászhír érkezett, és zaklatott voltam..
Aztán anyuéknak mondtam, hogy megkeresem az elhunyt néni keresztlányát, mert tudom, hogy hol dolgozik, és megkérdezem, hogy hová temették, mert őt akkor temették, amikor írtam a vizsgát, a másik gyászhír meg akkor érkezett a telefonomra..
Aztán mit ad Isten, emlegettem az idős néni keresztlányát, és még aznap este összefutottam vele..
Rá gondoltam, emlegettem, és találkoztunk..
Valahol a facen olvastam, amolyan képes, szöveges valami volt, hogy az az igazi nő, (nem tudom szó szerint vissza idézni, csak a lényegét), aki, ha nyakig be van öltözve a bundába, magával a jelenségével hódít, és nem a testével.
A tekintete, a megjelenése, akárhogy is van beöltözve, maga a lény, a jelenség, a kisugárzás az, amikor akkor is szép, ha az arcán kívül semmi sem látszik ki a ruhájából.
Szóval a tekintetével, és a megjelenésével, mint egész valójában "A" jelenségével hódít..
Múltkor írtam, hogy melyik "A" kedvenc Steven Segal filmem, hát ma este lesz kétszer is a film+ -on, 21h-kor, és éjjel fél egykor..
Igaz, hogy gyermekkereskedelemből szabadít ki egy kis árvát, és menti meg a gyermekeket, és van benne kőkemény harc is, meg lövöldözés, de ez a film megfogott, ahogy harcol, és megy tűzön-vízen át a kislány, és a többi kis árva megmentésére..
Meg ahogy a rendőrnőt meggyógyítja, amikor meglövik..
A megmentő - William Lansing egykori vietnami hős és ügynök visszavonultan és magányosan él Észak-Alaszkában, ahol egy vadvédelmi alapnak dolgozik. Magányát csak egy lengyelroszági árvaházban élő kislánnyal, Irenával történő levelezése töri meg időnként. A levelezés során távoli, de annál bensőségesebb kapcsolat alakul ki közöttük. Egy nap azonban titokzatos idegenek jelennek meg a nevelőintézetben és az igazgatónő közreműködésével ismeretlen helyre és céllal magukkal visznek fiatal lányokat, köztük Irenát is. Miután így a levelezés megszakad Lansing Lengyelországba utazik, hogy Irena nyomára bukkanjon. Az ügyben elkezd nyomozni a lengyel rendőrség is Kasia nyomozónő vezetésével. A nyomok egy bonyolult és befolyásos kapcsolatokkal rendelkező nemzetközi emberkereskedelmi hálózathoz vezetnek.