Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Most aludtam két órát és még mindig fáj kicsit.
Elegem van a frontokból :)
Hát de mindennap bogyót szedni?
(Csak arra írtam, hogy minden kerek) :)
9.30-kor kezdtük és most lettünk vele kész úgy, hogy még a Baumaxba is elmentünk festéket vásárolni :)
Mi is csodálkoztunk :)
Hát mivel ma klassz idő volt, egy csomó dolgot megcsináltunk :)
Moci mosás, fűvágás, terasz festés. stb.stb. :)
Hát köszi, örülök hogy tetszett nektek.:)
Már megérte bemásolni:)
"meg amikor a transzplantáltakról olvasni, hogy a donor gén állományának az információja megjelenik a transzplantáltnál is, hogy felveszi a donor szokásait, és nem érti, hogy miért változtak meg a szokásai, stb...stb.. millió féle eset, millió féle gondolat..."
Igen, ez nagyon érdekes, hogy a donor pszichogenetikáját valóban átveszi...nagyon durva és tök érdekes....ott nem csak egy szervet kapsz, hanem egy komplett "sorsot" is...
És olvastam is erről, hogyha nagyon más a pszichogenetikai készlete a donornak, akkor nem fogadja be a test, és kidobja magából...Van hogy ütközés van, és az emiatt történik.
Én is rengeteget gondolkoztam ezen, és addig eljutottam, hogy szerintem a lelki dolgokat örököljük és azok miatt betegszik meg a testünk, de így ahogy Galló leírja elég érthető...
...és valóságos is az egész..
Már hosszú évek óta ezen gondolkodva, nagyon sokszor futott át az agyamon, hogy nagyon is létezik, hogy a psziché-t is átadja a szülő az utókornak, és ha valaki olyan rossz természetű, mint pl. anyu, és megjelennek a psziché súlyosabb formái a családban, mint autizmus, a szülő mindkét gyermekének a családjában, akkor azért elgondolkodik rajta, aki logikusan szeretné átgondolni az öröklődést, hogy hogy is van?
meg amikor a transzplantáltakról olvasni, hogy a donor gén állományának az információja megjelenik a transzplantáltnál is, hogy felveszi a donor szokásait, és nem érti, hogy miért változtak meg a szokásai, stb...stb.. millió féle eset, millió féle gondolat...
Én mindig is foglalkoztam gondolat szinten ezekkel, és már akkor tudtam, hogy nagyon valóságos az egész..
Amikor az autizmusokra fény derült a családban, és felteszik a kérdést, hogy volt-e a régi generációkban hasonló pszichés beteg, csak nem volt rá válasz..
De a generalizált szorongásomról mindig is tudtam, hogy anyu adta át nekem, és a bátyjámnak is van olyan stílusa, amit csak kevesen viselnek el..