Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Most képzeld el Csaba, hogy Bódi Margó egyszer a médiában elmondta, hogy ő el sem tudná képzelni a Gusztit házimunkát végezni, mert ha egyszer is meglátná csak mosogatni, már mellé sem tudna feküdni a hitvesi ágyba... Mázlista ez a Guszti nem? :DD
Hát tanképpen annyi volt a lényeg, hogy nincs vele gond:) azért ez megnyugtató:)
Még jó, hogy kihívtad a druszádat :D de azért csak nem hallgatsz rá :)))))
Hát én megy nyírom hetente kéccer, mett abban bízom, hogy kikopik idővel ez a tipus.:)
Ezt a mázlistát!!! Még füvet se kell sűrűn nyírnod :)))))
Kint volt egy fűdoktor, mert hogy már ilyen is létezik:) és azt mondta, hogy ez egy fű féle:) úgyhogy ha kicsit nagyobb a fű akkor szép zöld:)
Remélem ez a veszély nem fenyeget:) inkább a kert:)
Te még azzal se tudnád lerombolni a nimbuszod, ha kiderülne, hogy minden házimunkát te csinálsz :))) sőt :DDDD XD
:((((
Dehát én csak:((((
:)
Amikor egy pasi úgy kezdi mondandóját, hogy:
- kislány koromban... :DDDD
:DDDD Nem is tudom, hogy most mit gondoljak rólad én is? :DDDD
Jesszuskám ..Na,és még ki is írod...:))
Porig romboltad a rólad alkotott képem :(((((
:DDDDD
Hát igen a látszat csal, minden külső jel ellenére nem vagyok jó háziasszony:))
A franc se gondolta volna rólad :))))
Én sem szeretek teregetni:))))
Igen, az öregebb generációs gépek sokkal időt állóbak és nyűhetetlenebbek. Örüjjé', hogy Neked olyan van.:)
Vagy még ennyire sem :( éppen a múltkor beszélgettem egy eladóval. Mondta, hogy sok betű hajkurász közt (energia osztály, vízfogyasztás stb.) egyre rosszabbak a gépek. Túl kevés vizet használnak, ezért hátul letapad a hab, és büdösödik benne a ruha etc....:(
Az enyém már 20 éves, és nagyon szeretem :))) remélem sokáig kibírja még :D és eddig kétszer látta szerelő :D egyszer kiment a biztosíték...2 mp szerelés/5000 forint, mert szárításnál sok volt a farmer. Másodszor a szokásos hiba :D melltartóból a fém elkalandozott :))) ennyi :D
Igen, és ha emlékszel, első nap írtam, hogy milyen rosszul éreztem magam, alig álltak szóba velem.. aztán, ahogy megismertek, már az is beszélget velem, aki első napokban nem szólt hozzám.. és tök jó..
Mivel a könyvtár büfé részében sajtó tájékoztatókat is szoktak tartani..
Én is utálok teregetni, de most elintéződött ez a problémám egy kis időre, mert elromlott a mosógépünk. Kb. 5 éves és kész, vége. Állítólag mostanában általában ennyi időre vannak "hitelesítve" ezek a dögök.:-/
Tényleg komoly méretű épület és nagyon jó lehet egy könyvtárban dolgozni. Én is neki állok majd mostanában pár könyvnek.:)
Úgyhogy oda akkor is vissza térek önkéntesnek, ha lesz majd munkahelyem, pont a kapcsolatépítés miatt..
Ugye? Ott már annyi fontos embert ismertem meg.. a helyi, és zalai újságírókat, a helyi tv stábját is, stb.. konferenciáknak is helyet ad a könyvtár.. 5 emeletes az alagsorral együtt, és a fenti emeleten van a konferencia terem, a tető részben..
Mindenképpen hasznos az önkéntesség. Nem csak a kapcsolatépítés miatt, hanem azért is, mert benn maradsz a "vérkeringésben" és jó, ha olyan emberek között vagy, akiket kedvelsz.
Megnéztem a könyvtárat, tényleg nagy és szép!:)
Én valahogy a leszedésénél vagyok túl fáradt :DDDD
Málnát eszek :))))
Fúj teregetnem kellett, de utálom. Viszont legalább letudtam.
További ajánlott fórumok: