Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Miért? Én simán el tudom képzelni, hogy a római katonák pl. egy nagy harc előtt ülnek a hosszú asztalnál és kakaóznak és kalácsoznak.
Teljesen életszerű :)
Aki meg fogyni akar, az egyen kevesebbet és mozogjon többet. Persze ésszel. Én így dobáltam le régen szinte naponta 1 kilót. Ha éhes voltam, vizet ittam. Olykor egy maréknyi kaját ettem. Persze nem csak a mennyiségre, hanem a minőségre is figyelni kell. Nyilván a hízlaló kajákat el kell tolni, a kevésbé hízlalókból pedig lehet csipegetni.
Szóval a recept már régen megvan. Tiszta, józan ésszel ki lehet következtetni. Persze reklámozni lehet a "csodakapszulákat". Úgyis az ELHATÁROZÁSON és az AKARATERŐN van a hangsúly, mint mindenben.
Sokan félnek, hogy belehalnak, ha kevesebbet esznek. De ilyenkor csak megtámogatjuk a szervezetet, mert több energiát tud fordítani az öntisztulásra, ami voltaképpen az emésztéssel menne el. A zsír pedig tulajdonképpen csak azért jön létre hogy megakadályozza a mérgek továbbterjedését. Ha kevés a méreg, akkor nincs szükség zsírra.
Tehát mit kell tenni? Méregteleníteni. Minden ami a szervezet tisztulását segíti, az fogyaszt.
A délelőtt azzal megy el, hogy a szervezet erőteljesen méregtelenít.
Ilyenkor nem érdemes zabálni, aki okos, az megtámogatja folyadékkal és egy kis gyümölccsel.
Természetgyógyászatilag így szól a szabály:
reggel - gyümölcs - frissít
délben - gabona - táplál
este - zöldség - tisztít
És persze napi minimum 2 liter folyadék. A tiszta víz gyorsítja az anyagcserét, telít, energetizál és oldja a stresszt.
Na, kérem, ezt mondom én is :D a legtöbb ember ezt érzi :DDD
na jó, én ma csokival indítottam a napot :))))
Én nem kényszerből, de soha nem eszek semmit délig. Azt vettem észre, ha délelőtt elkezdek eszegetni, akkor az egész napot végig tudnám zabálni, mert olyan éhes vagyok. Ha viszont az ebéd az első kaja, akkor nem vagyok napközben éhes.
Max. gyümi jöhet szóba délelőtt, de inkább az sem.
Hát a mai időjárás kívánságokból az esőt tudom biztosítani (sajna), mert aszondták az időjárás jósok, hogy ma esni fog :)))
Befelé még megúsztam. Remélem 17.00-ig eláll ha fog esni:)