Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Mi is így csináljuk, de sajna mondani sokkal ecerűbb, mint csinálni.:DD
Mivel a kőműves az erkélyen keverte a csemperagasztót, és abból az irányból befelé fújt a szél, és a nagyokos nyitott ajtónál keverte a cement féleséget.. az a rengeteg por szállt be a lakásba...
Na igen, a por része a húzós.
Nekem is a két szobában volt minden, mert akkor járólapozott is a kőműves, és a konyhától az automata mosógépig minden a szobákban volt.. akkor még az exemmel, amikor kész lett, addig náluk voltam, kora hajnalban jöttünk haza, hozzám, és éjjel 23h-ig, 14h-n át tartott a nagytakarítás, akkora por lepett mindent..
Ja, hát az néha hihetetlen, hogy hogy tudnak dolgok kinézni és hogy utána milyen klasszul meg tudják csinálni a szakik.
2008.-ban a fürdőszobám lett tégláig bontva, és első ránézésre majdnem sírva fakadtam, hogy hogy néz ki, az a rengeteg levert fal, régi csempék, ahogy szétverve néz ki egy helyiség..
Két hét alatt lett kész, de szép lett.. Igaz, csak fejmagasságig, mert annyi pénz volt csak csempére, a fejmagasság fölött még a régi, majd, ha lesz egyszer pénzem, le kell verni a falat, kijavítani, és festeni azt a részt.. de ahhoz segítség is kellene, mert én egyedül nem tudok neki állni.. majd szép lassan..
:))
Elvileg úgy lesz, hogy ameddig csinálják az egyik oldalt, addig a másik oldalra pakolunk, aztán csere :)
Engem most még assenem, mert már baromira fáradt vagyok.:)
De reggel már motiválni fog.:)
Hát én ezekkel úgy vagyok, mint a fogorvossal, hogy minden trutyi kellős közepén motivál, hogy utána jó lesz:)
Én addigra már túl leszek a felforduláson és nagyon nem foglak irígyelni.:D
Én is, de csak 15 percre.
De ha kész lesz,szép lesz:)
Hát nekünk nagyon pontosan kiszámolta és a váratlan dolgokat is bekalkulálta, úgyhogy afölé nem mehet :) Gyűjtögetek rá, erre a kocsimnak a fékjeit ki kellett cserélni, az összes féktárcsa és fékpofa. Hát az nem egy 5 Ft-os tétel, úgyhogy ennyiből nem is bánom, hogy van még idő a kivitelezésre.
Engem a kaja legyengít..fáradt leszek tőle..:)
Kinek?:D
Baromira diszkomfort érzetem van ettől a kupitól, de már asszem látom a végét...
Én is, de nem csak a fogyómtól, több dologtól is tele van a fax. Csak ha zabizhatok akkor kicsit jobb, mert ha nem vagyok kimerült, akkor van erőm kompenzálni .
Egyszer kikeveredsz belőle. Az mindig úgy van :)
Én le vagyok döbbenve, mert sokkal drágább, mint amivel kalkuláltunk és mindig jönnek plusz kiadások.:-/
Ma ezt már más is mondta:)És igen ,pont azt szeretném ..mást és másképpen..Csak most megint gyengének érzem magam..De erősen próbálkozom..tényleg..Csak folyton elgáncsolnak..De nem adom fel...soha:)
Ja, az nálunk elvileg szeptemberben lesz. Mivel a kivitelező akkor tudta vállalni, aki a legnormálisabb volt az ajánlat adók közül.
Már várom az eredményét, de akkor lehet, hogy mi is szívni fogunk a felfordulás részével :)
Neeem, nálunk festés-parkettázás-felfordulás van és má' nagyon unom.:D
Akkor ez valami asztrológiai hatás :)
További ajánlott fórumok: