Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Üdv:)
Bruti ez a meleg...na most tényleg az....:))
Mi van veled Menyus?
megártott a hőség? :D :P
Hamarosan fordul a szél ma 16:07
PPBár jelenleg a délnyugati áramlás jellemző, ám amikor - várhatóan késő este - a hidegfront eléri határainkat, hirtelen északnyugativá válik majd és jelentősen megerősödik, majd viharossá válik a szél.
Zalában is 36, és 39, pár fokos különbségek nem nagy távolságokon..
A radaron már látszódik, hogy szeles légtömeg érkezik északról, és Olaszország felől meg a ciklon.. arra cellákat látni..
Igen, erről van szó.. a videó régen is felerősítette a jelet.. még a régi lakásomban is, amikor csak kábeles upc volt, amikor még monopol helyzetben voltak, és nem volt rajtuk kívül más szolgáltató..
Sok probléma volt akkor is a jellel, és a videóval lett jó.. hát a videó már kiment a divatból úgymond.. dvd-t meg tudok nézni a gépemen, mert dvd-írós, lejátszós..
Értem. A régi kábeltévénket, nekünk a videón keresztül jött a jel.
De legalább most már ezt is megcsinálták nálad :) ezzel sincs gond :)
Mivel tegnap, mint kiderült, más sem tudott tv-t nézni, nem nálam, volt a hiba, hanem központi.. csak én nem szeretek szomszédolni, és nem is mentem végig megkérdezni őket.. Meg van itt minden a házban.. T-home, digi parabolás, upc direkt, upc kábeles, és digi kábeles..
Mindenkit végig telefonáltak, és a központi helyre állítás után ők már tudtak tv-t nézni, csak én nem.. Nálam külön a videó leválasztása okozott zavart..
De minek zabálja az áramot, ha úgy sem használtam.. régen azon néztem az analógot, amíg jó volt a videó.. De amióta, mivel több, mint 10 éves, kiszolgálta az idejét, nem használom, azóta boxon át nézem a tv-t, és a videóra rég nem volt szükségem.. csak most választottam le.. lényegében a világító órája volt jó éjjel is, ha felébredtem, csak ránéztem, és láttam, mennyi az idő.. most ehhez kell hozzászoknom, hogy nem látom már a videón az időt..