Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Irigy vagyok...11-es ébredés :)
Szió!
Ez tök hülyeség, poont ilyenek miatt vállalnak az emberek idejekorán gyereket, mielőtt még kialakítanák a kis életüket, és olyan helyre jöhetne a baba ahol már helye van,
Sziasztok, felkeltem:)
Felmerül a kérdés : meddig voltatok ezt követően együtt a lánnyal? :))
Mert azért ez erős kezdés egy randi estéjén...bealszik a pali... :))))))
Én 1 évig bírtam a reggel hatost. És ráadásul ott szombaton is dolgoztunk egy fél napot. Emlékszem utána volt, hogy randiztam egy lánnyal és hazaértünk és én meg arra ébredtem, hogy simogatja az arcomat és azt mondja, hogy most már mennie kell :)
Végig aludtam :)
A statisztika alapján neked már 2 gyerekkel kellene rendelkezned. És punk tum :)
De meg lehet egymás között beszélni. Amiras most egyel be tud szállni, valahonnan szerezned kell még egy ember, akinek van egy plussz a statisztikához képest :)
Hát én 6-kor max akkor kelek, ha utazunk valahova :)
Voltak régen olyan munkahelyeim, ahova ilyenkor kellett kelnem. Nekem az halál. Inkább túlórázom éjfélig, csak ne kelljen korán kelni :)
Szia :)
Igen, ez szerintem is béna.
Sziasztok :)
Olyan kiábrándító állandóan hallgatni a tv-ben, hogy itt ennyi meg annyi gyereknek kellene születni. Mi ez? Már kezdem úgy érezni magam mint a tenyésztőprogram tagja, aki betöltötte a 30-at ,de mégsem szaporodott még, ejnye-bejnye.
Na, régen ez mekkora nagy szám volt. Shopping City Süd :)
Jóéjt nektek!
Akkor nem tartalak fel, jó éjt!
Bécsben voltunk a Shopping City-ben.
Nekem anno... azt mondta a pszichiáter, amikor az én fiam apja halt meg, az most mindegy, hogy ő akarta így, azoknak fájt, akiket itt hagyott, hogy minden az első évben rossz, mert az első évfordulóig mindent először kell megélni nélküle...
Hozzátette, el kell siratni, el kell gyászolni, ameddig te úgy érzed...