Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Hát, a természetes átéléshez nem kell kontroll, és törekvés sem, már ha ugyanarról beszélünk.Azt csak engedni kell jönni és menni.
na tényleg mentem, jó éjt!
Vak vagy magaddal kapcsolatban számtalan helyen. Lehet, hogy nézel, de magadat mindig csak szépíted, mást meg kioktatsz, ha nem mestert lát a benézett emberedben.
Ne csak nézz. Légy magadhoz őszinte.
Én itt csak azt olvasom tőled, hogy te mennyire így meg úgy megismerted magadat, de önkritikát még sosem láttam tőled.
Tudod miért? Mert félsz beismerni a hibáidat, ezért akarsz inkább mást oktatni. Akkor azt hiszed, hogy több vagy.
Ez még nagy gyengeség.
Megélem az érzéseimet, tudatosan, elébe is megyek.
Ez nekem eléggé megcsináltnak hat, és nem természetes megélésnek.Inkább kitaláltnak, és feszültnek.Olyan "már csakazért is"
Magamba nézek és elhiszem, ha azt érzem, hogy negatív a kisugárzása, amíg te felülbírálod ezt és bele akarod magyarázni, hogy csak tanít és az jó.
Mennyit nézek magamba Csaba?
Erre a kérdésre válszolj...
Én nem csak figyelem, hanem meg is élem az érzéseimet. Tudatosan. Elébe is megyek.
Ezért kérdeztem hogy te magadba nézel -e, mielőtt kikiáltasz valakit bűnbaknak?
Értem, csak akkor viszont még nem érzed a lényegét a dolgoknak.
Ugyanis, olyan nincs hogy neked fekete nekem meg fehér.
Ami van az adott,egyféle, ha neked más, akkor egyikünknek van csak igaza.
Látom rajtad, hogy mi van, ha valaki nem tiszta még. Nézz magadba. Fontos lenne. Akkor felismernéd a lükepékeket és nem másokra akarnád erőltetni a butaságot.
Több alázatot Zolcsi.
Na ilyenkor kezdődik az önismeret lemez.
Zolcsi ébredj és akkor fogsz tudni ébreszteni. Egyelőre magad helyett akarsz másokat ébreszteni.
Ébredj és menj játszani, ez még mindig korai, mert csa kifelé mutogatsz.
Bocsáss meg, de te próbálsz ráhangolódni saját magadra?
Mit érzel belül?
Érzi:)
Te nem érzed az indíttatásokat?:)
Gyerekek én lépek. Hatkor kelem kell(ene) most fél kettő...előre utálom a reggelt...
Jóccakát mindenkinek...igen, mindenkinek :)