Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
jönnek, mint a legyek:) ...a képeitekre:) vagy csabáéra:)))
Mostanában mennyi rejtélyes fazon feltűnik, nem semmi:)))))
Kezd viccessé válni:)
Ma nehéz napnak nézünk elébe... még pár óra...
Az attól függ,merre van az "itt":D
Kitalálom, Békés megye? :) Esetleg Szabolcs?
Àltalánositani nem szabad, de vannak igazolt tények...
Ennél több sort nem is érdemelnek itt:DDDDDD
Szórom bizony:)
Mind a 3 ezerre aki itt lebzsel a városunkban...Pedig nem is Borsodban vagy Hevesben lakom....
Bár van elvétve egy-két kultúráltabb iskolázott egyed is,de ez ritka.Sajnos.
Mindjárt más :)
Ma csípős kedvemben vagyok :))))
Az "et" lemaradt, huhhh de este van már :)
Ááá, érződik a hangodból, hogy szinte már szórod a szeretet :))
Na ja,csak éppen akkor ne legyél a közelükben:D
Felénk is volt csetepaté múlt héten...Úgy megverte a rendőr a boxost hogy öröm volt nézni:)Pedig isten bizony nem vagyok igazán fajgyűlölő:)
Nem röhög, eggyüttérez!!! :))))))))
Sötétben nem látni a bőrszinüket. De tölem perui indiánok is lehetnek amig kapun kivül maradnak :)
Jobbik esetben talán a "brazilok" ölik egymást:D
Nem, bunyó volt. Dajdajozó srácok összerugták a port ahogy néztem. De már ágyban fekszem, szóval továbbiakat nem tudok. Majd holnap az Rtl-en :)))
Na zajlik az élet...valami 'eksön van az utca végén. Itt vannak a fakabátok, mentősök, valaki ordit, hogy "nem ő volt" :))) Minek is mennék buliba, mikor itt van helyben a cirkusz :))))
Na ja :)
A kutyusok meg féltek...azok a házból "élvezték " a dolgot. :)
Praktikus..Dolog:))Meg kényelmes:)
Ablakból látni a tüzijátékot...még jó, hogy nem mentem sehová...:)
Hát ezt csak most olvastam .)
Na most jót nevettem ezen :)
Verskör? :) Oyanok vagyunk mint a vidia, nem félünk használni a kezünkben lévő "Ady-összest", valamint az írásvetítőt is tudjuk használni, szóval minden eszközünk megvan ahhoz, hogy innen bárkit kiverseljünk :)))
További ajánlott fórumok: