Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Egyetlen percre megfordult a fejemben a gondolat, mert azt mondtam, hogy élvezem, ha érvelhetek és véleményt ütköztethetek. Ez történt több hete. Azóta soha szóba sem hoztam, nem kértem, hogy csinálj ilyen fórumot. Gyrekes, hülye ötlet volt, belátom. Tőled meg kisstílű és bosszúálló ilyen aktualitását vesztett dologgal lejáratni hetekkel később azt, akit állítólag kedvelsz.
Meg azt sem értem, hogy miért arról beszélsz csak, amit én mondtam. A magad oldaláról mélyen hallgatsz... pedig...
Semmit nem mondtam másképpen telefonban sem. Nagyon inkorrekt dolog így beállítani engem, de látom Nálad most a cél szentesíti az eszközt.
Szégyelld magad!
Ja és Bibi, kezdessz te is átmenni kötekedőbe. Ahogy elnézem a hszeidet, már szinte csak ezért jársz ide:) tépj sorszámot. :)
Vagy tedd helyre inkább, ami miatt itt kompenzálsz.
Nincs saram. Nem kell kétféleképpen beszélni telefonba és itt. Ennyi. Ennek semmi köze a diszkrécióhoz.
Csak őszintén és akkor nem kell félni attól, amit nem nyilvánosan nyomunk.
Szerencsére nem kell sokat kattognom ilyen témákon. Adja magát.
Sokan azt hiszik, hogy milyen nehéz lehet felelősséget érezni egy tanácsért. Én is így gondoltam. Ha ez a hivatásod, ezt egyáltalán nem éled meg nehéznek.
A diszkréció sem nehéz. Hol bukhatna ki?
sztem.. legyen a következö téma a diszkréció..
te kezde..
:))
gondolom a hivatásod során sokat kell ennek a feladatnak eleget tenned..?!
páfff...:/ pedig számítottam rád..:D
de amúgy igen.. sanszos hogy igazad van.. :)
Oké Bibie, de ettől nem lesz minden cinizmus frankó.
Szerintem fontos a hátsó szándék.
Én is használom, de nem büszkén, hogy idejárok cinikuskodni.
Provokálni meg főleg nem. Az, hogy más annak titulalja, hát szubjektív kategória. Nem megyek be valahova tüzet csinálni unalomból. Akkor szólok be, ha valaminél úgy érzem, hogy talán alakulhat.
Pasi vagynő?
Amúgy mindegy:) ez a meggyőzhetetlen kategória :)))
neves cinikusokról másképpen..
Antiszthenész
Diogenész
Kratész
Hipparkhia
Telész
Monimosz Ménedemosz
Ménniposz
Metroklész
Meleagrosz
Démónax
Philiszkosz
Oneszikritosz
Démétriosz
már nem élnek, sem Ök, sem a filozofiájuk..:))
Én is kaptam cinikus megjegyzéseket, amiket nem lovagoltam meg.
Rendben. Tovább nem fogom erőltetni a korrektséget egy olyan emberrel szemben, aki nem az. Még magával szemben sem.
Továbbra a vitáért megállapított felelősségem nem áll fenn, mert kilépek belőle, átlépek rajta.:)
Összemosod a dolgokat. Nem bántotta senki máskát, ő meg cinikuskodott Edivel, amit te nem akartál látni.
Fogadd el, hogy mivel nem neked esett rosszul, így nem is neked kell megmondanod, hogy ki mit csináljon, mert amikor rólad van szó és te vagy bekóstolva, akkor jogosnak érzed.
Használj 1 mércét és ne hidd, hogy te mindig szuperül csinálod és hogy el tudod dönteni, hogy mikor kinek van igaza, mert most is ösdzemostál fontos elemeket.
Magadnál persze nem.
Nem a vita elkerüléséről írtam, hanem arról, hogy nem csak annak a felelőssége, aki kirobbantja, hanem annak is, aki meglovagolja. Sehol nem írtam, hogy ne vitázzatok, csak azt, hogy ne mutogassatok mindig a másikra.
Talán Zolcsival keversz, mert ő írta, hogy ne legyen itt vita.:)))
A vitastílusod provokatív és szurkáló is tud lenni. Ezt már párszor elmondtam.
Nem mondtam többször, szóba sem került. Ez már megint a Te ferdítésed.
Tudod, számomra az volt a rémisztő, hogy annyit írtam tegnap, hogy a vitáért mindenki felelős, nem csak a kirobbantója, hanem a fenntartója is, erre Te hogyan reagáltál?
Bosszúból éjjel ide pakolod a PR beszélgetésünket, meg mindenfélét ferdítesz, amit már gerincesség híjában csak PR ismersz el, itt a fórumon nem.
Állandóan azzal vagy elfoglalva, hogy Téged milyen sérelmek érnek, holott Te alázod le a másikat.
Elvárod, hogy Veled PR beszéljem meg, ha gondom van, Te meg ide pakolod a PR beszélgetésünket teljesen új színezetben feltüntetve. Mindezt miért is? Mert olyat írtam, amivel nem értesz egyet.
Ilyenkor elgondolkozok azon, hogy ha Téged valami komolyabb és valódi sérelem ér, akkor mit csinálsz??
Nem prédikáltam sehol arról, hogy hogyan kellene elkerülni a vitát, csak azt írtam, nem érdemes mindenért mást okolni, hanem néha magunkba is kell nézni.
Tudom, most jön a szokásos duma, hogy akkor először magamba nézzek, de lusta vagyok ide bemásolgatni, hogy a mai napon hányszor ismertem el a felelősségemet dolgokért. Ha érdekel, olvass vissza.
Legyen:
Nem azt írtad itt, hogy a vitastílusommal volt ott baj, mert ezt már számtalanszor megbeszéltük és egyet is értettem. Azt írtad, hogy én provokáltam azon a fórumon, miközben telefonon meg borzasztóak voltak szerinted a lányok.
2. Polgárpukkasztásra való fórum kiírást kétszer is mondtad később is, nem csak egyszer.
Ezután boccs, de röhejes volt a mai. vita elkerülési prédikáció.
Egyéb kérdés?
Milyen kettős szöveg? Elmondtam és leírtam, hogy gyerekesen és értelmes létedre Hozzád méltatlan módon vitatkoztál azon a fórumon? Igen.
Mondtam már máskor is, hogy szerintem nem jól reagálsz a vitákban, nemmegyszer? Igen.
Beismertem, hogy polgárpukkasztást akartam egyetlen röpke percig, ami azóta sem jutott az eszembe? Igen.
Gyerekesnek tartom? Igen.
Ezek után kértem én álszent módon, hogy hagyjátok abba a vitát máskával? Nem, egy szóval sem, de leírtam az őszinte véleményem, mi szerint egy vitáért az összes érintett felelős. Az is, aki fenntartja.
Mikor kérdezted, hogy én is úgy viselkedek a vitáimban, mint máska és Te, akkor nem azt válaszoltam, hogy igen? De.
Akkor most mit is akarsz rám húzni? Mivel van tulajdonképpen gondod? Mert nem értem.
Ha nem csak terelsz, akkor légyszíves erre válaszolj, mert ez a hsz.-em korábban igencsak elkerülte a figyelmed és akárhányszor kértem, nem tudtad megfogalmazni, hogy akkor most mi is a gond?