Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Előfeltételezés. Másnál nem is írsz na ugyét, mert bután is nézne ki, hogy nem is neked írtam:)
De ha nem kér vki ötleteket, akkor az egóról szól. :o))
Doki. Ha nem kettőnkről volna szó, ez fel sem tűnt volna Neked. Te is csinálsz ilyeneket. :o))
A másik vándorra is írt. Olvass vissza.
Az 570-ben, amire írtad, Fata csak az első vándorról írt.
De nem másnak írt válaszra nem fogom azt írni, hogy ugye, mert az vicces:)
Ez téves, mert nem az egóról szólt, amit írtunk. Ez félreértelmezés. Ötletet adni nem ego. Kevered:)
Miért? Fata sem Neked írta, amit írt, mégis Te ugrottál rá .... :o)))))
Megint csak az egyik oldalt vetted észre, mert a pozitív vándor kreált volt, de te ezt nem akarod észrevenni. Én a másikat elismertem. Hát ez van :)
Ja, és a kedvenc gondolatom még mindig az, hogy nem kell feltétlenül átkísérni a vak nénit az út másik oldalára, ha ő nem akar átmenni. Mert az akkor már inkább a mi egónkról szól és nem a másik figyelembe vételéről és az adekvát segítésről.
Ez alól kivételek az életveszélyes helyzetek. :o)))
Ez általánosságban nem igaz. Mert van, amikor valaki nem kérdez és mégis segít neki egy tanács. Itt is erről volt szó. Amúgy meg nem az volt a kérdés, hogy egyetértesz e Fatával, mert azzal nincs semmi gond, inkább az, hogy neki válaszolok és te irod, hogy na ugye. Az már furi:)
Pfff ..... persze, hogy rá, mert az előző hsz-ben mikor ezeket leírta, Te írtad neki, hogy túl bonyolította ..... pedig nem igazán .... :o)))
Amúgy meg zömmel egyetértek Vele, az olyan hsz-eivel, miszerint annak lehet segíteni, aki kéri és hagyja, annak lehet irányt mutatni, aki a kereszteződésnél áll, és tanácstalan ..... de ezekről mi is beszélgettünk, szerintem tudod, miket gondolok általánosságban ezekről a helyzetekről.
Szerintem egyértelmű, de ha megmondod, hogy szerinted mi lett kutyulva, akkor könnyebb lenne, mert szerintem nem volt kutyulás:)
Jogos is volt, de amikor kérdeztem, hogy mi ugye, akkor már Fatára írtál:) olvasd vissza.
A Na ugye-t, arra írtam, hogy jogosnak találtad amit írtam. :o))
Szerintem értem, Te meghagyom annak a lehetőségét, hogy tévedek, ezért kértem, hogy írd le, és akkor turira tiszta lappal indulhatunk. :o))
Azt írtad na ugye. Nem azt, hogy egyetértessz. Ha nem érted, akkor neked is szép estét:)))
Az előbb már azt írtad, hogy érted. Akkor mégsem értetted? Amúgy kb. 10-szer van leírva :)
Ne kezd már megint. Nem érthetek egyet vele, mert történetesen a barátnőm????? Ne már! :o))
Ha itt tartasz megint, akkor további szép estét! :o))
Nem. Aki nem tud még valamit, nem jelenti, hogy sosem fogja tudni.
35595,
Tessék jobban figyelni:))
Ez a tipikus "átsegítjük a vakot az úttesten, akkor is ha nem akar átmenni"? :o))
Ja te vagy a védőügyvédje?
Hozzáköltött, mert a pozitív vándor szándékát ő gondolta ki.:))
Ezt is vedd észre. Légy korrekt:)
Ha két ember nem ugyanarról beszél, akkor ki nem beszél ugyanarról a kettő közül?
:))
A történet egy bizonyos szempotból oké, ahogyan azt írtam is. Más szempontból nem kerek. Ennyi volt a mondanivaló. És ez bezony igaz. A bölcsbácsi hiányosságát is észrevettük:)))
Csaba, erre nem kaptam választ! :o))
Hogy Fata nem költött hozzá a történethez. :o))
További ajánlott fórumok: