Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Szerintem sokszor elfogult vagy magadddal szemben és nem látod a saját hibáidat. Ezért kérdeztél rá most is, hogy Fata szerint melyikünk hibája volt. Mert szerinted az enyém.
Én azt gondolom, hogy te hánytorgattad fel. Nem tudom, hogy mi lett volna, ha nem reagálok, mert nem csak egy célozgatás volt. Nem tartom valószínűnek, hogy nem folytattad volna, de ezt már nem tudhatom.
Mindenesetre ha egy régi vitára visszautalva jogos, meg nem jogosozol, ami a másikra nézve kritika, akkor arra elég valószínű, hogy lesz reakció.
Te sem vagy ezzel másképp, csak azt hiszed, hogy te mindent jól csinálsz és hogy csak az a hibád, amit te jelentesz ki magadról.
Na látod!
Nem hiszem hogy valaha is megérem, hogy nyugiban legyél a fórumon! :))))
Feladat, vagy küldetés!?:)))))
Másik oldalról meg lehet akár tanulság is. Vannak olyan visszajelzéseim és talán nem csak neked, hogy szeretik a vitáinkat mások, mert lehet tanulni, hogy mit hogyan és mit hogyan ne :)
Egy bizonyos szintig szerintem teljesen hasznos. :)
Nem.
Avval van a gond,amikor már csak és kizárólag a másik meg-lealázása,lejáratása a cél,dühből,haragból ,indulatból...és hidd el ,egy idő után ez van,hogy ki tud még csúnyább dolgot mondani a másikra,amit nem is gondol komolyan
Cinikuskodj csak, ha jól esik. Én nem erőltettem ezt a PR dolgot, csak azt írtam, hogy igaza van Fatának abban, hogy hogyan kellene. Ugyanakkor azt is leírtam, hogy van, hogy elragad az indulatom.
Szerintem Te csak minden 3. hsz.-emet olvasod el, vagy csak játszadozol és azokat ragadod ki, amik éppen a hasznodra válnak.
Na pl ezért is nem jó ennyire személyes dolgokat itt megbeszélni,mert a többiek,én,más belevonódik,képtelen kimaradni belőle,aztán a negyedik is ,és így tovább ,és az egész egy nagy nagy cirkusszá dagad,miközben alapvetően csupán két embernek volt egymással problémája!
:DDDD
Innentől nem érdekel, mert úgyis folyamatosan olyan dolgokat aggatsz rám, amik nem állják meg a helyüket. Hiába írom le pár hsz.-szel korábban, hogy az én hibám volt valami, Te utána is csak a közös felelősségvállalással jössz nekem és azt érezteted, hogy én soha nem ismerem el a hibámat.
Te kialakítasz egy képet, amiből nem vagy hajlandó engedni. Ezért inkább még az objektivitásodat és a józan ítélőképességedet is beáldozod. Én legalábbis így látom.
Mert,hogy nem értettem félre,csak a mondandóban nem a "tiéd" vagy másé volt a lényeg,hanem hogy azért más a saját ...mert blablablabla...
Szóval ne félj ,nem fogsz átbillenni a túlzott megértés oldalára!:))
Én nem vagyok olyan félelmetes, úgyhogy ebből máris vonok le MAGAMNAK következtetéseket....:)
Köszi!:)
A gyerekekkel együtt töltött idővel fordított ***arányosságban csökken a szelíd megértéssel töltött idő aránya.
:)
A "könnyű megértőnek lenni" ,az nem igazán attól függ ,hogy tiéd -e vagy másé.Azért írtam ,hogy nem a tieid,mert nincsenek veled reggeltől estig,hétfőtől vasárnapig ...és újra és míg fel nem nőnek:)))
A gyerekekkel együtt töltött idővel arányosan csökken a szelíd megértéssel töltött idő aránya.
:DDD