Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Hát nem tudom?Nem vagyok túl járatos egyikben sem,de nekem ezekről(rel,med) a csend ,a nyugi,egyedüllét ami beugrik elsőre.
:))
Meditálás egy fajtája is lehet.
Önfeledtség.
Na az nem relax tevékenység,inkább tombolás,katarzis,ami szintén szükséges ,és klassz tevékenység!:))Csak ez inkább a fölös energiák lecsapolásáról szól:)))
...ehh,nem jut eszembe...biztos én linkeltem?:)
Majd menni fog később, még fiatal vagy.
Na ez nem egy olyan dolog, hogy akarni kell, itt nem szabad elvárni közben semmit, figyelem és koncentráció és GYAKORLÁS.
Én is kos.
Igaziból nekem nagyon tetszenek ezek a szituk. Úgyhogy ezt talán nem fogom feladni, csak elfogadni, hogy nem azt a teljeset adja, amit írtál.
Nekem egyetlen olyan dolog van, ami annyira ellazít, mint amit írtál :)
Az pedig a techno trans zene és egy olyan helyen, ahol spot lámpa villog és füst van és durván széttáncolom magam, már amennyire azt táncnak lehet hívni.
Na az full :))) Tudod olyan zenére, amit egyszer belinkeltél (azt azóta az autóban is nyomom néha) ahol ilyen white party ment. De lehet, hogy nem úgy hívják, csak ilyen nemzetközi balhé és mindenki fehérben van :)
Megértelek,sőt:)))
Szerintem ez nem személyiségfüggő.Inkább azon múlik ,megtalálod e azt a helyzetet ,ami neked megfelelő arra,hogy elmerülj benne.
Én is azt hittem képtelen vagyok rá,de aztán megtaláltam ,vagy épp visszaemlékeztem pillanatokra,amikor azt éreztem na ez a relaxáció,a teljes megnyugvás,amikor tényleg elmerülsz a jelenben teljes egységet alkotva mindennel ami körül vesz,és csak azt érzed ,most ez a pillanat "tökéletes,szép,és túlcsordító(oké hülye szó:D)".
És akkor már tudtam,hogy nekem nem fog menni pl soha úgy ,hogy mások is ott vannak(kizárt a masszázs,a fürdő,irányított relaxálás,balcsipart...stb)
...na mindegy,szóval piszkosul ritkán relaxálok :))))
Azt kellene felidézned,mi az a látvány,helyszín ,ahol azt érezted,hogy képtelen vagy gondolkodni,ahol rádöbbensz,hogy te jó ég ,hogy hogy ilyen csend van a fejemben?
..biztosan van ilyen....:))
Szellemi és lelki pihenésre gondoltam :)
Az első évben valami elfordulás féle van a világtól, szinte csak egy pontra koncentráltam.
Ekkor értettem meg azt is, miért is van a gyerekeknek annyi energiájuk :)
De én ezt akarnám. Mármint relaxálni akarok, de nem megy. Látva másnál jól esik és irigylem. Erre nekem????
Egyébként tudod, hogy KOS vagyok és az pedig úgy műkszik, hogy pörög, mint állat, mint akit sose lehetne lelőni, aztán kimerül és ha nem piheni ki magát, akkor befrusztrálódik, vagy bármi ilyesmi. Úgyhogy kellene a pihi, de csak elképzelni esik jól, csinálni sosem úgy sül el a fene vigye :)
Ehh neked nem valók az efféle "kikapcsolódások".Sokkal inkább eltudlak képzelni mondjuk egyiptomban a nagy piacon,a milliónyi bazár forgatagában,beszélgetni az árusokkal (neked még ez is sikerülne tuti:D).
Hagyd a relaxálást ,amíg nem találsz örömet benne.:))
Gondolj bele, hogy ugyanez van Egyiptommal. Amikor készülünk,hogy megyünk, akkor nézem, hogy milyen klassz lesz a medencébe fürdeni, meg a nyugágyba semmit tenni, aztán este a tengerparton romantizálni
erre
a medence hideg, alig tudok bemenni, sokáig nem merek benne maradni, mert az uv sugárzás szétéget, aztán a nyugágyon megint a bogarak, meg a szomjúság, ha hozok magamnak, akkor az felmelegszik, aztán este a tengerparton nem látok semmit.
Szóval na. :)))
Biztosan könnyebb az, hogy ha valaki bánt azt mondani, fordulj föl! Első reakció a düh.
Ha gondolkodni kezdek ,talán igaza van, és jogos kritika, akkor magamba dűlök, a második talán az elkeseredés, és a szégyen, de ez még mindig nem a megoldás! Érveket keresek magam mellett, ez a védekezés, és itt szokott támadásba menni a a reakció, a vádaskodás. Ha van egy kis időm, meg ismerem magam, akkor ezt az utóbbit nem lépem meg! Ha megnézem, miért jött, kitől jött mi belőle az enyém, ez már közelebb visz a megoldáshoz! A teljes megoldás, ha a helyére teszem, és továbblépek, levonva a tanulságokat. De ha nem válik belsővé , akkor az egész út kárbaveszett.
:)))))
Mert nem szabod magadra. Neked nem csak nyugágy, hanem napernyő, meg űtőtáska/borhűtő, meg szúnyogriasztó gyertya, meg takaró kell és akkor meglesz az élmény.:))) Ha egyáltalán ez Neked élményt nyújtana...
Persze, csak tudod rengeteg ember nem is hisz ezekben az összefüggésekben. Ok-okozat??? Persze, ha megbántok valakit, akkor haragudni fog. Kb idáig jutnak el sokan.
:)
Azért nem árt ha fülünk van a hallásra, szemünk a látásra.
Nem csak nézünk, de látunk is, és nem csak fülelünk, hanem azt halljuk meg ami nekünk szól. Különben tényleg úgy érezzük, hogy a sors bokszzsáknak használ!:)))
Igen, de olyan érdekes, hogy amikor másnál látom ezeket, akkor azt érzem, hogy hű de relax, aztán amikor én csinálom meg otthon, akkor az ötöde a hatás :) Ezt sosem fogom megérteni :) A szomszéd kertje itt mindig zöldebb nekem :))
Amikor a balcsin látok valakit a szomszédban egy nyugágyban olvasgatni, akkor azt érzem, hogy de jó kis relax. Másnap leviszem a nyugágyamat, a könyvemet és utánzom. Erre jönnek a szunyogok. Aztán elkezdek fázni. Akkor szomjas leszek, közben szemembe süt a nap.
Szóval bakker én ezeket sosem tudom úgy megélni, mint amikor másnál látom :)))
Ez így van. A pofonokból lehet következtetni, hogy mit kellene és mit nem :) Persze ha megértjük a pofon nyelvet :)))
Nincs véletlen pofon és olyan sincs, hogy mi is kaptunk, mert épp ott voltunk :)
DE
:)))
Ha nem értünk a szép szóból, akkor életünk végéig állhatjuk a pofonokat. Mert nem mindig sikeresek az útmutatások, sőt :)))