Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
És mi a helyzet a másik kérdéssel? :)
Amikor összejöttél vele, akkor számított, hogy tetszett?
Szerintem ezt nem jelentheted ki előre, hogy mi lenne. Alapvetően én sem arról beszéltem, hogy pl. lenne egy betegsége és elhízna, de egyébként van, hogy ez is egy olyan változás, ami miatt megváltozik a másik ember érzelme. Én ezért senkire sem haragudnék. A párválasztásodnál számított, hogy tetszik-e?
Ha viszont valaki eltunyul, akkor bezony sokszor megváltoznak az érzelmek is.
Ha nem genetikai, akkor lelki. Ez valóban nem vita téma, persze, ha elhiszed :)
Más oka nincs :)
De ha nem minden normál alkatú ember van rendben lelkileg, miért gondolod, hogy aki túlsúlyos annak lelki gondjai vannak?
Lehetnek, ez igaz, de a túl súlynak lehetnek egyéb okai is.
De ez nem vita kérdése:)
Nem a nagy átlagnak kell megfelelni, de van egy önmagunkhoz képesti otpimális, ami valójában az egészséges.
Az, hogy vannak országok, ahol hízlalnak nőket, ezt tudom, de ez a gazdagság jelképe és nem az, hogy az a vonzó valóban a pasi számára. Azért mert ezt teszik, ettől még a pasinak nem lesz más az ízlése. Ez a házasságról szól és nem a vonzalomról.
Egyetértessz azzal, hogy mindekinek van egy saját optimális megjelenése?
Ami annyit jelent, hogy nem kövérebb és nem soványabb annál, nem zsíros a haja és nem sárgák a fogai stb. tehát saját magának a legjobb formája?
Csaba
Sok állításoddal megleptél. Nem is igazán tudom összefoglalni. De mi van azokkal az országokkal, ahol kifejezetten a telt nőket szeretik, sőt van, ahol hizlalják a lányokat, hogy gazdag férjük legyen. Ha csak annyin múlna, hogy mi van a lelkeddel nem lennének ilyen különbségek. Az adott népnek van egy ideálja és olyannak akarja látni a tagjait. Sőt. A kor is diktál még egy országon belül is, hiszen Európában is volt idő, hogy a telt idom, pufókság volt a normális.
Azzal egyet értek, ha valaki tükörbe néz, legyen elégedett magával, de ez nem feltétlenül egyezik azzal, amit a nagy átlag tart jónak.
Szia!
Mennem kell nekem is!
Reggel majd visszaolvasok!
Visszafelé nem teljesen igaz. Aki külsőre rendben van, az nem biztos, hogy belsőre is.
Ha külsőre nincs rendben, akkor belsőre tuti nincs.
Nem minden madár veréb :)
Én a túlsúlyról beszéltem és nem a hajad színéről. De az őszülés bizony sokszor lelkivilág tükröződése pl.
A szemünk színe is, bár inkább a csillogása.
Szóval ránk van írva, hogy mi van belül. De jól el lehet fedni és álcázni, ez igaz :)
Mennem kell, puszim mindenkinek...
Annak is aki szép, annak is aki kevésbé, annak is aki meg van magával elégedve, annak is aki nem annyira....
"Aki belül rendben van, az egyébként nem lesz túlsúlyos" és mi van a túl soványakkal?
Vagy visszafelé is igaznak tartod, aki normál súlyú az belül is rendben van?
Nekem ezek így nem stimmelnek teljesen.
A külső alkatunkat, hajunk, bőrünk minőségét csak részben befolyásolja a lelkivilágunk. Teljes egészében nem lehet ráfogni, mint ahogyan egy normál alkatú emberről sem állítható csupán alkatából kiindulva, hogy lelkileg teljesen rendben van.
Ezek szerint nincs még a helyén!Nem vált belsővé!
Emlékszel, amikor azt hittem Anyuval, és a testvéreimmel való dolgaim nincsenek ott ahol lenniük kéne, és ugye.......
Ja, akinek súgnak könnyebb!:)))
Nyugi csak gonoszkodom! Nem szeretem, ha rájövök, hogy valamit nem tudok!/Én okos vagyok, ügyes, meg szép, csak az időt fordítsa vissza valaki!/
Az eleve elrendeletetésen nem is kell gondolkoznod.
Másról beszélek. Ha pl. apuval való kapcsolatunkat nem dolgoztuk még fel, akkor a hasonló tipusokat fogjuk kiszúrni a tömegből. Ha verekedős volt, akkor a verekedőseket.
Azt, akivel dolgod van és mutatja, hogy mit nem tettél magadban még helyre.
Az ego az ami ódzkodik attól, hogy nem én döntöttem!
Miért nem szerettem soha az eleve elrendelést!? A hátamon szokott a hideg futkározni még a szótól is!