Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Annyira furcsa érzésem van: hogy már 3-4 "nickneveket' összekapcsolok...biz'isten...mint egy összeesküvés?-ez mégsem Nem (bugyuta).
:))
Máska ilyen kérést nem fognak neked teljesíteni, egyrészt, mert marha sok munka lenne, és egy-egy hozzászólást még törölnek, de több ezret nem. Már csak azért sem, mert szétesne rengeteg topic össze hozzászólása, mivel értelmét veszítené a sok bejegyzés...
Egyszerűbb, ha kilépsz, és új névvel térsz vissza. Ha nem akarod, hogy olvassák, vagy ne írj egyetlen hozzászólást sem. Mert így bárki fordulhatna Hoxához ilyen kéréssel, hogy akkor az enyém is, enyém is...
:)))
Nekem is így megy simán...az Etika címén...():
=1. -filozófia diszciplína?
=2. - erkölcs?
DDD
Persze. Amit mondasz nem lehet megcsinálni.
Próbáltam párszor, nem jött össze.
Erre szokta mondani a Doki, hogy hangzatos, de nem lehet megcsinálni.
Ha rossz dolgok történnek veled nem tudsz jó dolgokkal foglalkozni, mert előbb ki kell jönni a negatívból. Ami egy folyamat.Elfogadod, és rájössz hogy változtatnod kell. Csak ezután tudsz koncentrálni a jó dolgokra.
Akkor valószínűleg félre értettelek.
De mégis mi, ha nem az érzelmek befolyásolják azt, hogy a jó vagy a rossz oldalt részesíted előnyben?
Ha nem foglalkozunk az élet "sötét" oldalával, csak a jóval, attól még nem szűnik meg létezni. Persze elnyomhatunk magunkban bizonyos érzéseket, de ez hosszú távon nem kifizetődő.
Nehéz megtalálni az egyensúlyt, hogy mivel mennyit érdemes foglalkozni és sajna sokszor nem is sikerül.
Ilyenekkel, csakis Magadat tudod jellemezni...Én NEM s SOHAsem!!!
DDD
Tudod mit? Könyvelj el úgy, hogy én vagyok a Leghamisabb Állat a Földön és akkor tutira nam fog csalódás érni:) Legfeljebb tanulsz majd tőlem. Vagy nem. Ez utóbbi természetesen a Te dolgod. De vigyázz, mert én még a képernyőn keresztül is veszélyes vagyok. Nem vicc!
:DDD
Nekem egy csomó dologban igazolást is adott!
Azért írtam, hogy hol találtam, mert úgy jött, mint egy sugallat. Ott nyílt ki reggel az újság, először csak a név, majd a mondanivaló.
Megyek, mert egyenes vállú levéllel rendelkező növényt kéne keresnem.....
Semmi mást nem mondtam, csakis azt, hogy hamis a baba...
És Te?- miket írtál erre?
:))
Máska, mondtam én magam bárminek is? Legfeljebb Te gondolsz rólam dolgokat. Ne gondolj, úgyse jó...:) Nem vagyo se őrült, se gonosz, ha ez megvígasztal. Félni sem kell tőlem.
Nem vagyok hamis, én a saját életfilozófiámról és a saját gondolkodásomból írok. Soha nem b@sztam át senkit, bár bevallom, sosem volt rá szükségem. Természetesen nem haragszom, ha vicsorogsz?D Szíved joga ez.
Én mindig próbálkozok. Ha itt nem sikerül,akkor veszt,... s nem csak nálam(?)
:)))