Szeretsz illatos virágot kapni? (beszélgetős fórum)
Egy szál vörös rózsát kaptam eddig a férjemtől.
Örültem neki.
Akit szeretek, attól bármikor és bármit szeretettel fogadok, nem fanyalgok, hogy az csak egy vacak x6-os bömike és nem egy Tesla.
A mondat eleje igaz. Tényleg egy szál kutyatejnek is tudok örülni.
Én szeretek virágot kapni. Jólesik, és ha ránézek, arra az emberre gondolok, akitől kaptam.
Valóban, cserélni kell a vizét meg levágni a száruk aljából, hogy tovább bírja.
Ezeket a virágokat azért nevelik, hogy eladják őket.
Szerintem ha bemész egy virágboltba, ott jobban meg tudják mondani, hogy milyen virágokból érdemes csokrot készíttetni.
Én nagyon szeretem a vágott virágot, gyakorlatilag bármilyen jöhet: illatos vagy nem illatos, mindegy.
A cserepes virágot azért nem szeretem, mert nem értek hozzájuk és nálam tönkremennek, ráadásul nincs is hová tennem.
A vágott virág persze, hogy gyorsan tönkremegy, de én napi szinten szoktam cserélni a vizet és vágok le a szárukból, így van, hogy több mint egy hétig is kibírják fajtától és frissességtól függően.
Nem. De tegnap kaptam néhány szál fehér parfümrózsát a saját kertjéből. Szép és isteni az illata, de ma estére vége. Kár érte.
Cserepeset pedig azért nem mert aki adja, annak fogalma sincs hova tehetem, jók lesznek-e neki a fényviszonyok, stb.
További ajánlott fórumok:
- Mit szeretsz a kertedben? Mi a legszebb most?
- Zene, amit szeretsz vagy csak úgy felrakod!
- Mit nem szeretsz, amit jellemzően a "többség" igen?
- Milyen illatú tusfürdővel szeretsz zuhanyozni, fürödni?
- Mit nem szeretsz és mit hiányolsz a férfiakból?
- Milyen szobanövényt érdemes nevelni, ami szép virágot hoz, nem szúr, illatos és nem kell sokat locsolgatni?