Szeretők!...akikkel csak napközben találkoznak-titokban... (beszélgetés)
Felsorolnád az állítólagos regjeimet? Szeretném tudni, kikkel azonosítasz még. :o))
Ezért nem értem, miért csinálod .....
??
Mi is volt a téma?Arról lemaradtam:))
Nem én játszok több reg-en, hanem te:DDD
Neked van rá szükséged:)és én mosolygok (nem kicsit, hanem nagyon), hiszen mindenki tudja, hogy bárkit be lehet csapni(gondolok itt a nagyérdeműre) de a spirituális szellemvilágot nem.
Pedig igaza van Rókának.
Fura ,hogy csak te nem tudsz rossz indulat,személyeskedés,és ítélkezés nélkül véleményt alkotni,csak úgy ha egy embert támadsz.
Az ő élete ,az ő döntése.
Mi max elmondhatjuk a véleményünket általánosan ,egy ilyen helyzetről,de mivel nem vagyunk benne,nem tudhatjuk,miért dönt ő úgy ahogy.
Persze biza, ahogy egyetlen hozzászólás lassan nincs már, hogy engem személy szerint ne degradálnál, és ne próbálnál mindenki elött betegnek, hazugnak, és becstelennek beállítanui.
Azt hiszed nem tudom, hogy mi megy a hátam mögött? öreghiba..
Aha, hagyjuk a mesét Amálka:DDD
Tudatosan lett feldobva a laszti.Ráadásul neked:)
De csak most kapcsoltál. Le vagy lassulva.
Ugyan már! :o))
Megint elméleteket kreálsz, hazugnak nevezel vkit, akiről semmit nem tudsz azon kívül, amit itt leírt. Ez megint Rólad szól ..... és a Te agymenésedről .... nem Anonimról ....
Múltkoriban láttam egy dokumentum műsort a tv-ben. A pasi 43 éves, 23 éve házas, a lánya 20 éves. Most derült ki, hogy egy nagyon ritka genetikai betegségben szenved, kromoszómáinak vége XXY. Doki közölte vele a dolgot, kijött, a másik doki meg megkérdezte: És mondtad neki, hogy ez a betegség sterilitást okoz?
A doki azt mondta nem szólt, ez a feleség bűne, nem akart belebonyolódni...
Na én pl ezen totál ledöbbentem. De biztos sok család él így..
További ajánlott fórumok:
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- Mit tennél ha találkoznál az első szerelmeddel?
- Szeretnél találkozni földönkívüli lényekkel?
- Ti találkoznátok vele?
- Attól még szeret, hogy azt mondja, nem akar velem hétfőig találkozni?
- Szerintetek ha 33 honapos kisfiamrol leveszem a pelust, mennyi idő még megtanulja a napközbeni szobatisztaságot?