Szeretném megkérdezni emlékszik véletlenül valaki arra a torna kazettára (magnó) ami a 80-85 körül volt divat? (tudásbázis)
Pofi !
Dehogynem !
Szerintem forgalomban tuti nincs !
Napoooooocs!!!
Komolyan hülyéskedsz?? :)
Akkor ne is keressem???
Jó reggelt! Boldog nőnapot!
Az nekem sincs... :ddd
detto! :dd
Jó éjt!
Én is mék most már tényleg alvadni.
Jóccakát! :)
Ígérem igyekezni fogok!
Itt vigyorgok fél órája, az előjött emlékeken, úgyhogy holnap megpróbálom előtúrni.
Sziasztok jócakát))
Holnap ,hátha kiderül )
Sajnos nem ..
és ez tuti Magyar volt. de a szirének is olyan ismerősek..
Nem emlékszel véletlenül a címére?
Jane Fonda aerobik, vagy valami ilyesmi lehetett?
Pofi előre is köszi!
Ahogy elolvastam a még bírjukat, angossan felnevettem.... tényleg úgy volt, nyelvem a földön... de még bírjuk egy két há :))))
Fúú.. nekem az a szirénekre ugrik be. De lehet, hogy az vezet félre, hogy az eredeti kazetta van meg, és arra viszont pontosan emlékszem, hogy a borítón rajta vannak a gyakorlatok.
A Cecíliát nekem is úgy vették át, annak gőzöm nincs milyen a borítója.
Megkeresem mindkettőt, és jelentkezem.
És arra estleg emlékszel hogy az elején volt egy bemelegítés és karkörzés előre- hátra...
Na mert bennem kb ennyi maradt meg :)
de most hogy gondolkodom ..
Lehet a Cecilia hangja ugrik be...
Pofi !
Lehet ez volt az..
Ha meglenne...
A '80-as évekből én is csak Cecíliára emlékszem.
Viszont a '90-es évek közepén volt egy olyan kazetta, hogy Aerobik a Szirénekkel.
Nekem még talán valahol megvan.
Sziasztok !
Szeretném megkérdezni emlékszik véletlenül valaki arra a torna kazettára (magnó) ami a 80-85 körül volt divat. Két nő mondta a feladatokat és igazi jó kis retro zenék mentek alatta, a kazetta belsejében volt lerajzolva mit is kell csinálni.
Arra emlékszem talán karkörzéssel kezdődött. És külön külön volt benne minden testrész gyakorlata.
Szóval....
Ha valakinek véletlenül meglenne...
Hát én nem is tudom mit adnék )
Emlékszik valaki?
Legalább a nevére,címére?
Várom a válaszokat!
Előre is köszönöm.
Üdv: Napocs:)
További ajánlott fórumok:
- 80-as évek termékei, meséi stb., amik már eltűntek! Emlékszik valaki?
- Aki szívesen emlékszik vissza a hetvenes -nyolcvanas évekre, mi volt jobb, és mi rosszabb, mint manapság?
- Hogy érhetem el hogy ha véletlenül találkozunk legyen valami köztünk?
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- Azt szeretném megkérdezni, ha én 31 évesen egy 50 éves elvált nőnél probálkozok, akinek barátja van, akkor mi fog ebből kisülni ?
- Szeretném megkérdezni, hogy egy párkapcsolatban, számít, hogy mennyi idő után jegyzi el egymást a pár?