Szeretnél egy jó kis csapatba tartozni, ahol mindenről dumcsizunk írj (beszélgetés)
én akkor szeretek menni ha sokan vannak
Szerintem mióta variáltak az oroszok,nem olyan a gáz minősége,jobban fel kell tekerni a konvektorokat hogy meleg legyen,de nekünk a lakás közepén van egy kandalló azzal nagyon jól be lehet fűteni.
nekem épp hétvégén mondta apa,kezdjek el gondolkodni kinek kell karácsonyra ajándékot vennünk,meg hogy miket szeretnék venni,és novemberben elmegyünk és megveszünk mindent.Nem szeretjük a végére hagyni a dolgot,mert olyankor már ezren vannak az üzletekben.
sziasztok nekem meg fáj a fejem megfujta a szél
Sziasztok,
Martinnak is fáj a füle, második éjszaka nem alszunk. Kapott gyógyszert, meg a nurofent adnom neki napi 3-szor.
Én most irulok-pirulok, én csak 2-3-4 hetente húzok ágyneműt, balesetek esetén persze hamarabb. :P
A karácsonyt énis várom, még ajándékokat nem vettem, de lassan elkezdem írni a listát.
Tudom, ez mindig személyre szabott, de ki mit fog venni karácsonyi ajándéknak?
Sziasztok
Középfül gyulladása van kapott antibigyót, még mindig köhög de most már az a jó hogy itthon van
FEl a fejjel. Találj magadnak valami jó hobbit, pl üvegfestés, vagy dekorgumiból lakásdíszek, akár a gyerkőccel is tudod csinálni és nem gondolsz másra, még jól is érzed magad. Ja és szépíted a lakást :)
És is várom, meg készülök ezerrel, vettem már egy csomó ajándékot. Csak Makkának nem tudom mit vegyek.
Mi se bírnánk fizetni a gázt. Két évvel ezelőtt, nagynénémék gázszámlája januárra 120 000 Ft volt. Ebből a pénzből szinte egész télen tüzelnek fával és szénnel. Ja és csak mellékesen jelzem meg, hogy kétszer annyi gáz kellett nekik, mint két évvel azelőtt. Holott a lakás nagysága nem változott.
Én homeopátiás kezdek lenni. Stodal szirup. Mindenféle köhögésre jó.
És akkor cserélek ágyneműt mikor eszembe jut :D Na nem . Általában kéthetente, de mindig van valami ok ami miatt gyakrabban. Tejcsis lesz vagy Makki bepisil vagy Lia teleszórja földdel.....
Biztos nem könnyű most nektek.Idegen ország,emberek,nyelv...De legalább hárman együtt vagytok.
na ez a plázacicás fórum kiverte a biztit :S Tudom,hogy a fiatal kiscsajok mind bombanők akarnak lenni, én is az akartam lenni....megnézzük iwiw meg myvip stb oldalakat,olyan képeket tesznek fel...ami már enyhén szólva k.rvás...
Aszem 14éves lányom lenne és ilyen képet tenne fel rossz világ járna rá....:S:S:S:S
Sziasztok
Bocsi,kicsit le voltam merülve....nem olyan álom itt kint lenni...de sebaj,belerázódok :)
Ki hogy van?
Szilveszterre tervek?
Én már várom a decembert,megyünk 1hónapra haza :) ki is használom a nagyikat :D:D
Mi a lándzsás utifű szirupot szoktuk köhögésre,nekünk bevált.
Sziasztok!
Itt is hideg van,nagyon fúj a szél.Reggelre egy csomó falevelet befújt az ajtó elé csak lestem mikor nyitottam az ajtót.
Vezetés...Hát nem mondom hogy én egy szuper sofőr vagyok,de vannak ám írtó hülye emberek az utakon.
Kotkoda örülök hogy hazavihetétek a lányodat,és jól van már teljesen meggyógyult?
Én szerintem lassan gyújtok befelé a kandallóba,a gázszámlát nem bírnám kifizetni ha csak a konvektorokkal fűtenénk.
Nekünk a (nagylánynál) robitussin,és az abroxol vált be,de van még egy jó,karamellás izű,de nem jut eszembe a neve:(Én hetente váltok ágyneműt:)
Sziasztok! Nem betegeket a gyermekeitek mert az enyém mindig nagyon köhög. lehet,hogy visszeviszem csütörtökön az orvoshoz,hogy adjon neki valami olyan gyógyszert amitól elmúlik szekénykémnek a köhögése. Ti mit adtok a csemetéknek mostanában amikor köhög? További szép napot mindenkinek. Megyek ágyat húzni,apropó ti milyen időközönjként szoktatok ágyneműt cserélni. Itt reggel esett az eső és rossz az idő,kisem dugom az orromat monjuk a lakásban is csak 18 fok van de ha dolgozom akkor nem fázom.
Volt nem régen egy másik eset,mikor mondta egy másik tesi tanár,hogy ha nem mozogsz sokat akkor olyan dagadt leszel h járni se birsz.Erre mondtam a hapinak,hogy magának is van látható hibája,mi lenne ha fel hivnám rá a figyelmet?(amugy tök kiáll a füle)Mikor kérdeztem mire volt ez jó,azt mondta,hogy fel akarta hivni a figyelmet,hogy mozogjon többet.Mondom ilyen módon?Az egyész oszt.előtt?Volt vita,nem hagytam
Én sem tenném. Hiszen a játékról kellene hogy szóljon ez a dolog nem? Egyébként is építeni kellene a gyerek önbecsülését, nem fikázni. Lehet Ő lesz a jövő nemzedék Rubint Rékája: Na akkor majd bemutat a tesitanárnak. :) De komolyan. Ne hagyd!!
Ma még lesz egy "könnyed" beszélgetésem a lányom tesi tanárával.Felháborító ahogy viselkedik.Dóri szeretne egy vetélkedőn indulni erre mondja neki a tanár,hogy ne indulj mert futni kell.Picit sok a sulya,meg picit asztmás.Magyarán minek indulsz ugyse birod.Hm nah ezt nem hagyom szó nélkül:(
Szorítok Neked! Csak keményen :)
Amúgy szép napot mindenkinek.suliba vittem a lányom,egy "kedves" soför majdnem belém jött erre int hogy huzzam le az ablakot,mondom magamba nah legalább bocsit kér:D --erre azt mondja azért nem láttalak mert nem ég a lámpád.Mondom drágám azért nem láttál mert béna vagy:D:D
Ez jó hir:)Mi volt a baj,mit mondtak a dokik?
Haza jött a lányom!!!!!!!!!!!
én vagyok ujra csak hétvégén nem szoktam általában lenni
Sziasztok lányok! Ma reggel 8-ra leééett mennem a tüdögyógyászatra mert állandóan köhögök és sokszor van bronhitiszem.Modtam az orvosnak,hogy időnként felköhögök borsószem nagyságő váladékot hol sárga hol fehér szinű ,amikor hazajöttem és megnéztem a papirt amit adott azon meg az van irva,hogy váladék nincs hát ez mi (Furcsa) 5 perc alatt lerendezett mintha futószalagon l rendelt voltna szóval ennyit az eü-ről. Ja és délbe jöttem haza és én voltam az első.
mire kell keresni? A plázacicás fórumra?
További ajánlott fórumok: