Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szeretem a testem.... fórum

Szeretem a testem.... (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
2013. ápr. 2. 07:16

Nálunk már nincs locsolkodás.

Amíg a gyerek kicsik voltak, addig családon belül volt, mármint úgy, hogy együtt volt a család és ott locsolkodtak a fiők és kapták a csokinyulat és kinder tojást.

586. f758a7200f (válaszként erre: 585. - Katykóca)
2013. ápr. 1. 23:16

Egyaltalan nincs locsolas es a nyuszis dolgot mar reg nem eroltetem mert ki is rohognek, az ajandekokat (ami husvetkor nagyon szereny, csak csokitojas meglepivel) siman a szulok adjak es nem a nyuszi hozza, gondolom ez inkabb german es angolszasz szokas (meg magyar), hogy a nyul hozza.

Locsolas semmi, nem ismerik

Kellemes husvetit amugy:)

2013. ápr. 1. 21:23

Boldog húsvétot nektek:D Nálam ma már alig volt locsoló,bár ki is öregedtünk,mindenkinél elmúlt a gyerekeknél a locsoló láz.D

Grib! akartam kérdezni már két napja is,hogy nálatok ülik ezt a dolgot??Vagy van ilyen locsolós házhozjárós??

2013. márc. 30. 18:52
Hát anya kérdése..de rád apád copyját feltételeztem:DD
583. f758a7200f (válaszként erre: 582. - Katykóca)
2013. márc. 30. 15:52
Én nem. Szerencsére nem vagyok anyám Copyja:)))))Vagy ha igen, jól rejtegetem...
2013. márc. 30. 15:17

Sport és testalkat:DD Jó téma.

Nagyából egyetértek veletek,bár lehet alakítani az izomzat által a testalkatot,mert alapból kell persze egy váz egy adott sporthoz,de pl a szertornász lányoknál,van egy genetikailag/anya-apa törpe:D/ öröklés,ééés hozzájön a rengeteg kötött mozgás izomfejlesztés ,izomrövidüléssel járó terhelés,ami miatt apró marad,és "izomgolyó" Persze nem lehetne ez ,hga anya 175 apa meg 193 centis lett volna:D Ő rostálódik ,persze,,,

Ésa igen van nekem olyan tanítványom akinek az anyjának 3 évig könyörögtem ,hogy vigyék már sportolni a gyereket mert olyan váza ,és izomzata van mint az álom..Elvitték 3.-ban atletizálni..most 8.-os lány ..és a görök szobrok sírva szégyenlik el magukat töle..DE már 3.-ban semmi meló mellet is így nézett ki,sőt az öccse is izomgolyó 10 évesen!! na ez a genetika!!Ezt nem lehet 100 év sporttal se überelni:DD

És valszeg a te kis szálkás alakod is genetikai in díttatású,és ezek szerint meg is van melyik ágtól kapatad.D Én is Copyja vagyok anyukámnak!A férjem ezért szereti azt a szlogent ,hogy nézd meg az anyját vedd el a lányát:D/Bár anyukám 100x jobban néz ki mint én valaha is fogok:D/

581. f758a7200f (válaszként erre: 577. - A0c1361e44)
2013. márc. 30. 10:32

Ez nem biztos, mármint oké, hogy minden sportágnak lesz egy lenyomata az illető testén, van egy tipikus alak amit ez vagy az a sport fejleszt de nagyon alkat kérdése inkább, amikor komolyan csinálja valaki. Egész pontosan úgy mondanám, hogy akinek megvan hozzá az alkata, az lehet, hogy enélkül vagy anélkül a sport nélkül is úgy fog kinézni, szóval azért is "jobb" mint a többi, mert nála már adott.

Pl. apukám boxoló volt fiatalkorában, és igen, olyan is az alakja (most is edzősködik, hogy nyugdíjas). Ebben nincs semmi különös, mert azt is lehet mondani, hogy a boxtól lett ilyen. Csakhogy én meg sosem boxoltam, mégis már kamaszkorom elején mondta, hogy szerinte így ránézésre is jó boxoló lennék, mert olyan az alakom (holott sztem vállban lehettem volna erősebb, de ő más paramétereket nézett, és szerinte a vállam is oké hozzá, mondjuk ennél összetettebb sport de nincs kedvem szétveretni az arcomat ezért sosem hallgattam rá:D).

Ezért mondom, a bírkózó csajnak, ahogy mondod, lehet, hogy akkor sem lett volna melle, ha nem bírkózik, azért bírkózik jól, mert eleve hajlik arra az alakja, hogy vállban erősebb stb. ezt gyereknél is látni már, barátnőm fia 4 éves, és röhej, mert úgy néz ki mint egy bírkózó, nagy csuklyásizma van és úgy megy mint egy öreg, ilyen komótosan:)

Más: balett? Elvileg a tökéletes balettos az pici, csöcs nélküli, csontos, stb. Ennek ellenére hiába valaki 10 évig balettozik, nem mindenki így néz ki, nem veszi el az energiát mástól az izom, mert hány lányt igenis elküldenek, mert magas lesz és uramatyám kinő a melle is!!! Ezzel nem balettozhatsz, mert nincs az a férfi balettos aki felemel 55 kg-ot, vagy "dobálja" a levegőben, meg hogy néz már ki egy csöcsösmanci hattyúk tava ODETTE??:)))) Szóval nem, sztem a természetet nem lehet csak úgy megvezetni...De ha valaki ezt hiszi akkor biztos sok szemrehányást tehet majd magának egész életében, hogy a sportot okolja valamiért

2013. márc. 29. 18:49
eZ OLYAN CUKI:ddd dE ÉRTEM AMIT MONDANI AKARSZ EZZEL:dValszeg ez kódolt dolog és én is imádom minde n porcikáját,pedig már nem tökéletes..de genetikailag vonzó..nekem,illetve neked...:DD És ebben gondolom a szakemberek komolyabb mélységeket látnak::D
579. f758a7200f (válaszként erre: 578. - Katykóca)
2013. márc. 29. 18:08

en megneztem a ferjem fiatalkori kepeit es "jartam volna vele":))))

Mondjuk ugy, hogy egy bizonyos fajta szimmetria amit keresunk (mert kodolt), az ugye nem semmisul meg egy pocaktol, ott van, rejtve, de ott van:)

2013. márc. 29. 18:00
Nálam érdekes mert a 185 fölötti barna és sötétéebb palik jönnének be..de mégis akivel együtt élek 22 éve ,ő szőkés ,és 176 centis,bár gyúrós...de nem egy szilfid..viszont gyönyörű a lelke..és imád minket..családját..és mi is imádjuk őt....Szóval nem csak alkat kérése:d
2013. márc. 29. 16:52

Óóó, én megdícsérem a nőket is, ha nekem teszik:)

A sport egyébként tényleg tud csodákat művelni, főleg azoknál, akik egész pici koruktól sportolnak, illetve azokkal, akik még fejlődésben vannak. Pl. magasság, ha valaki pl. bírkózik, akkor a fejlődése az izmaira 2korlátozódik", így a magassága alul marad attól, ami genetikusan elő van írva neki. A rendszeresen mozgatott izomcsoport elviszi az energiát mástól. Egy másik példa: judós lányok vagy súlyemelő lányok. A mellük nem fejlődik rendsen azér, amit az előbb írtam. persze biztos más szavakat használnak a szakemberek, de én csak így tudom megfogalmazni.

Az én 192 cm-es fiamnak is a pici törékeny lányok jönnek be:) A barátnői általában 160 cm magasak max. és jó ha vannak 50 kg-osak. érdekes, hogy neki a barna lányok jönnek be, mint pl. Jessica Alba, de a barátnői igazi szőkék és kék szeműek:)

Én roppantúl ragaszkodom az ideálomhoz, sosem tetszene másmilyen pasi. Én nem szeretem a sötét és világos pasikat, így nekem a férjem is közép barna, közép barna szemmel. A magasság is fontos volt. Min. 185 cm, és a súly is 80 kg körüli. A fiamhoz furcsamód nem az ő ideáljának megfelelő lányoknak tetszik.

2013. márc. 29. 16:22

Valószínűleg az élet pont azért szép,mert mindenkinek más jön be:D A genetika meghatározó,tehát sose várjunk egy tornász alkatú pártól kosaras méretű gyereket,...de vonzódásilag...tök mindegy..Nekem van egy 186 centis fam,aki világ életében a 150 centis/40 kilós vékonydongájú fullhosszú ,barna hajú babás csajokat mutogatta nekem a neten,a sulilistán ..és mindenhol....Fél éve 20 évesen első barinőként szerezte meg az ideálját...várt rá,de bejött:DDD

Tök jó hoigy mindenki mást imád:DDD

2013. márc. 29. 15:33
Nem konkrétan az ő férjéről úgy értem az ő férjéről konkrétan tudom, most már másokról is:)
574. f758a7200f (válaszként erre: 572. - Katykóca)
2013. márc. 29. 15:32

Nem, nem minden férfinek tetszik de van akinek igen, csak régen nem vettem észre az ilyen odadobott megjegyzéseket sem, pl. egy barátnőm művésztornász volt, de versenyszerűen, most már túl van a 40-en, nagyon megmaradt neki az alak, pedig semmit sem csinál, még csak nem is diétázik és nagyon hülyeségeket eszik (erre mondom, hogy nem szereti magát, mert amúgy meg egy csomó minden miatt szomorkodik, de hülyeségek miatt, mindegy, ha valamin nem, az az alakja mert az szuper). Pl. meggyőződése, hogy ő azért maradt pici, nálam is kisebb, mert a szülei (2 törpicsek) bemagyarázták neki, hogy a művésztorna miatt nem fejlődött ki.

Ha nem lenne ilyen pici anyu-apu, lehet, hogy el is hinném nekik, de sztem fordítva: azért lett olyan ügyes a művésztornában is, mert adott, hogy pici, vékony, de rugalmas teremtés.

Na, mindegy, a kezéről akarok beszélni, igazi tornászkarok, mert mindig ugye fejenállás, kézenállás, kézenjárás, szaltózás meg minden, kell az erő, és ha valakinek eres, izmos, hát neki az. És a férje bolondul érte, a férjének az egyetlen baja, hogy ilyen búval bacott mindig a leányzó, de kijelentette nyilvánosan, hogy neki egyáltalán nem gond, hogy a feleségének kőműves karjai vannak (gondolom ezt a többi akrobata mutatvánnyal erősen kompenzálja;D). Szerintem ilyen esetben nemhogy szégyen egy eres, izmos kar, hanem harci dísz és úgy is kell viselni, mert ebben munka van, míg az integető tricepszben nincs semmilyen munka, de a gazdájuk bőszen állítja, hogy: fúj ti gaz sportos nők, a férfiak ezt nem szeretik, nem jön ám be...

Mivel ezt a dolgot is évek óta tudom, annak idején fel sem ötlött bennem, hogy pl. jééé, vannak pasik akiknek bejön az androgin nő, pedig nyilván igen, vagyis most már tudom, nem konkrétan az ő férjéről de úgy általában.

Ez olyan, mint a rövid haj, elvileg csak a férfiak 10%-ának tetszik, mégis van nagyon sok rövidhajú nő aki boldog párkapcsolatban él és nem hiányzik neki a hosszú haj. Nem szabad leállni a sztereotípiáknál, pl. nyugtáztam, hogy nem leszek soha olyan mint Monica Bellucci, de hányan kritizálják az ő külsejét is (nők!!!), ugyanígy, ha valaki férfiasabb, azt megint csak nők kritizálják.

Ha tényleg őszintén éreznék, hogy ez vagy az csúnya, akkor nem szólnának, hiszen legyen csak csúnyább a másik nő, nem szólok, úgy kell neki, eggyel kevesebb konkurencia.

DE NEM! Beszólnak és beszólnak mindenre, nagy segg, kis segg, nagy mell, kis mell, löttyedt, izmos, ráncos, sima, mindenkire be tudnak szólni. Miért? Félnek. Félnek, hogy kell az a nő is valakinek, ezért még mindig jobb kritizálni, nehogy tudjon róla, hogy ő is szép, hogy igenis a kritizálók is rájöttek, hogy szép.

Aki ebbe a játékba beszáll, elveszti, de az is aki csinálja...Sokszor az ellenállásba több energiát fektetnek, mint abba, hogy ki mondják, hogy jól nézel ki, akármilyen legyen a külsőd, mindenkinek jól áll valami, de a nők olyanok, hogy inkább bevarrják a szájukat minthogy elhagyja valami dicséret:)

2013. márc. 29. 14:27
myrhára bár szép szónak tűnik ..marhára akart lenni:D
572. katykóca (válaszként erre: 570. - F758a7200f)
2013. márc. 29. 14:13

Myrhára igazad van:D Én mezomorf vagyok,sohe nem létező kockákkal,de nem is akarom már...ha a 170 cintimhez 52 kilósan napi 6 óra edzéssel nem jelentek meg valszeg nem akarnak jönni:D

Írígyellek viszont az elszántságodért,és azért az akaratért ahogy az egész életedet vezéreled most már! Régen a testépítésben látszott ez a mindenek felett álló vezezési elv,de most már kiterjed az egész életedvezetésedre ,ez a magabiztos,határozott kiegyensúlyozottság!!

Ez nagyon komoly dolog,és ezért tisztellek ,hogy el tudtad érni,fejben ezt az állapotot!:D

ja ,és nekem bejön az izmos has,és kar,..bár tudom a fickók nagy része nem ezt kultiválja:DDD

Az az elv miszerint a nők nem a férfiaknak,hanem a nőknek akarnak igazán megfelelni,és persze ezen belül önmaguknak ...ez szerintem tök igaz:DD

2013. márc. 29. 11:38
örömöt=örömet:)
570. f758a7200f (válaszként erre: 556. - Katykóca)
2013. márc. 29. 11:37

Igen, most is szálkás vagyok, de erre azt mondják, így könnyűűű, hogy már ch-szegény volt a terhességem is, és így nem volt mit leszálkásítani, viszont az edzésemen változtattam és Werner elméletekről olvasott dolgok alapján megtaláltam a nekem való kombit, és ez nagyon hamar formába hozott, meg ugye nem megvetendő, hogy egész végig edzettem is, én komolyan veszem (kitűnik, hogy még mindig tetszik az "izmos", mi?:D)

Szóval annyit változtattam, hogy nagyobb hangsúlyt tettem a nagytól a kicsi felé szabálynak és beillesztettem naponta 2 edzést is, ha kellett, plusz az ismétléseknél most így alakul: 4lassú, 4 szaggatott, 4 pici, 10mp kitart, ez egy gyakorlatra, és szuperszett ellentétes izommal.

A gyaksik száma testrészenként változó de nekem ami bejött, hogy nagy izmokra 4-5, kis izmokra 2.

Sikerült vállra pakolni és nem volt nehéz, csak betartottam ezeket a pontokat és pl. vádli az 31cm, de nekem ez így jó, ectomorf vagyok. Megtanultam örülni ennek, vagyis, most alkalmazkodom ehhez és nem akarok másmilyen lenni, és pláne nem érdekel, hogy mi a divat a testalkatban, szóval ha én speciel szikár, vékony vagyok, ha leülök zabálni és dögleni, nekem akkor is pl. kockás a hasam, ennyi erővel miért kellene követnem a mások által felállított modellt, hogy egy nőnek nem lehet kockás a hasa? Ha én így születtem, ez van. Mellesleg én örömöt lelek a mozgásban és ha emiatt mondjuk izmos a karom, ami egy két nőnek vagy egy két férfinak nem jön be, azért mindig marad olyan akinek meg bejön:)))) Sztem ott van a pont, hogy mindenki először nézze meg milyen, abból hozza ki a maximumot, ne pedig más maximumához akarjon hasonlítani.

Értsd, akinek nem lesz kockás hasa, ne izéljen, csak tegyen meg minden telhetőt, hogy az Ő hasa az legyen, ami (kockás, tömb, sima, hullámos, cikkcakkos, egyéb). Viszont akinek meg mindentől kockásodik (enyém, és még vagyunk páran), az tanulja meg lekoptatni azokat akiket ez zavar mert voltaképp a saját énképük sírdogál a többieknek amikor valakit kritizálnak. Aki rendben van magával, az nem fújol más ízlésére, más külsejére. Max arra, hogy ha valaki elhanyagolja magát, de ez nem is fújolás, inkább törődés a következővel, hogy szeresse magát és ne bánjon így a testével

569. katykóca (válaszként erre: 568. - Miss Angel)
2013. márc. 28. 20:14
:D köszi..ha valóban így lesz...
568. Miss Angel (válaszként erre: 567. - Katykóca)
2013. márc. 28. 19:59

húúú ez kemény.....:d

JAJJ ittenkém hát én indítottam ezt a fórumot hogy mersz idejönni,te beteg némber,nem engedtem meg,TAKARODJ!.....

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Én sértegetem,holott ő nevez engem BETEGNEK!!

És nem veszi észre,mennyire lejáratja magát,úristen de primitív...fujj.

Jól van kislány,járasd csak lefele magadat,ha még ennél jobban lehet,hajrá hozzá....de én már nem reagálok semmit mert úgy érzem,HA tenném,

A SZINTEDRE SÜLLYEDNÉK!

NEM FOGOK!

567. katykóca (válaszként erre: 566. - Miss Angel)
2013. márc. 28. 19:42

Tudod mi a gáz? Hogy fordítva ülsz a lovon.

Állandóan idejössz beszólsz nekem a fórumgazdának,majd megsértődve újra beszólsz,ha merek válaszolni a sértő megjegyzéseidre,és a végeláthatatlan búcsúidra... Bocs hogy merek egy fórumon ahol folyamatosan beszélgetek,mellesleg én indítottam,válaszolni arra ,illetve annak aki folyamatosan kiosztogat,majd elköszön..

Nem NEM kérek tőled elnézést ,és mégegyszer nem hívlak ide ,és nem kedveskedek,mert beteg vagy,és nem kérlek ,hogy menj innen ....

Közlöm veled ,hogy nincs itt rád szükség,és menj innen!!!

""Megtörtént eltávoztam,nem??"" írod...NEMM Kvára nem ,nem távozol el...csak okoskodsz róla,röhejesen és siralmasan tizeniksszer!!! De most már húzz el innen szó nélkül anélkül hogy még százszor megígérnéd szavakkal ,húzz de szó nélkül,és hagyj engem és ezt a fórumot békén!!!! Van itt kb 200 fórum ,boldogíts mást szólj be másnak,van tér elég!!! Köszi! Nem leszek hozzád többé sem közeledő,sem kedves ,mert beteg vagy,és nem vagyok rád kiváncsi.Sem itt sem sehol!!

És kérlek ne búcsúzz el mégegyszer ,vegyük úgy elmentél:DD

566. Miss Angel (válaszként erre: 558. - Katykóca)
2013. márc. 28. 19:13

megtörtént,eltávoztam,nem????

de te ismét reagálsz és főleg DIRIGÁLSZ...

NA EZ AZ ULTRAGÁZ,látod....

ennyire nem bírod elviselni hogy ne a tied legyen az uccsó szó????nem gyerekes ez egy kicsit???

amugy meg most sem látom sehol,hogy megszólítottalak volna téged és úgy látom a témához is tettem egy pozitiv hozzászólást....de tudod mit???

megadom neked az örömöt,legyen tied az utolsó szó,örüljél és kész.Békén hagyni meg engem kellene már és nem gyanúsitgatni minden marhasággal!ha nem történt volna meg,nem jöttem volna ide ma,sőt,soha többé.

nem köszönök el tizenkettedszer,én csak annyit tanácsolnék neked,nézz már kicsit magadba,milyen bántó tudsz lenni és milyen agressziv ha nem az van amit te akarsz....okoskodás,beszólogatás....épp azokat soroltad fel amiket épp te csinálsz,csak magad sem veszed észre vagy észre veszed csak nem ismered be még magadnak se...de ez már legyen a te dolgod,nem érdekel...én csak annyit kérnék ha szabad,hogy részedről legyek elfelejtve.

köszi

565. katykóca (válaszként erre: 564. - A0c1361e44)
2013. márc. 28. 18:49
Nem ,pont nem:D Én is napallergiás vagyok,ezért szolizok én is inkább...Napra nem tudok menni mert tök kiütéses leszek tőle...
564. a0c1361e44 (válaszként erre: 561. - Katykóca)
2013. márc. 28. 18:43
Én nem szoktam és napozni sem. Nem szeretem a túl barna bőrt. Pont elég, ahogy ér a nap az utcán, illetve, amíg strandon a vízben vagyok. Ráadásul nap allergiám is van, gondolom ez a szolitól is kijönne.
563. a0c1361e44 (válaszként erre: 553. - Miss Angel)
2013. márc. 28. 18:40

Sokszor már vádli műtéten gondolkodom:), de nem fogom megtenni, mert nem szeretem a műtéteket. Formásnak formás a vádlim és, ha a szoknya combközépig ér, akkor látszik, hogy arányos. Egy ismerősöm azt mondta, hogy 10 pasiból talán egynek nem tetszik a lábam, ami azért zavaró, mert ez az egy az én férjem:))))

Igen, a hízás-fogyás szempontjából szerencsés vagyok, mert mindenhova jön fel és megy le. Persze a sor nálam is a mellemmel kezdődik és csak utána jönnek a problémásabb részek, mint has, comb. Ja és persze a csípőmből is előbb lemegy, pedig onnan nagyon nem kellene, bezzeg hízásnál első a has, comb és majd ezután jön a csípő és a mell. Szerencsére nem vagyok egy görcsölős típus, mindig volt önbizalmam és ráadásul vannak hülye dolgaim, mint pl. én a kis melleket szeretem, így kifejezetten örülök, ha el kezd fogyni:)

Igen, a lényeg, hogy jól érezze magát az ember.

562. a0c1361e44 (válaszként erre: 552. - Miss Angel)
2013. márc. 28. 18:33
Ó, már túl vagyok rajta:) Akkor és még 3-4 alkalommal nagyon rémisztő volt a fogyás üteme, de aztán megállt és vissza tudtam hízni magam a normál súlyomra. Sajnos nincs rá garancia, hogy nem lesz már ilyenem, bármikor beindulhat újra a pajzsmirigyem a műtét ellenére. Néhány kiló mínusznak örülök, de soknak nem. Most ha lemenne megint 23 vagy 17 kg, akkor megint betegesen sovány lennék. Emiatt szeretek is kicsit tartalékolni:)
2013. márc. 28. 17:57
Azért kérdezem mert én szoktam,és bár eddig nem voltak ezzel túl jó tapasztalataim../konkrétan leégte majd két nap múlva visszafehéredtem../ De most találtam egy olyan szolit ahlbarnulok..tényleg..nem pirosodok,hanem barnulok:DDD Nektek mia tapasztalatok ezzel??
2013. márc. 28. 17:32
Szoktatok szolizni????
559. katykóca (válaszként erre: 556. - Katykóca)
2013. márc. 28. 17:11
kellet= kellett bocsi:D
558. katykóca (válaszként erre: 557. - Miss Angel)
2013. márc. 28. 17:10

Nem,ha pl pont most nem végképp 11 x köszönsz el...

Bár azt sem értem minek jössz újra meg újra ha semmi pozitívat nem teszel hozzánk,viszont folyamatosan negatív vagy...Itt már mindenki!!! mindenki felkínált neked lehetőséget hogy beolvadj,hogy itt maradj...De nem kértél belőle.Akkor mondd minek jössz mindig vissza ,és ócsárolsz mindenkit???Ez jó neked?? 10x a mostanival együtt 11 x köszöntél el....Szerinted ez normális????Szerintem ultragáz...És bár szeretnék segíteni neked,és szeretném ha normálisan tudnánk beszélni,úgy látom nem fog menni,mert én vagyok neked az ördög....És ha már így van,nem is próbálok veled beszélgetni,de megkérlek,hogy ne gyere ide bomlasztani,okoskodni,és beszólogatni se...Vagy ha jössz ,mert várunk..akkor változtass mert így nem tudunk ezzel mit kezdeni..Kérlek ne búcsúzz el 12 x.hanem érkezz meg először ,vagy menj el először...Nekem mindegy csak hagyjál már békén minket!!!!

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook