Szeretem a párom, el kell költöznöm tőle, de nem tudok még (beszélgetés)
Azelőtt nem volt agresszív a pasid, csak 7 év után lett?
Én tutira eltörném a kezét, ha rám emelné, - és nem hiszem, hogy tovább folytatnám vele az életem, ha megütne és agresszív lenne!
Annyi klassz, aranyos, nagyvonalú, kedves pasi van, - miért pont ez kell neked?!
Ne hallgass arra, aki azt írta, hogy finom vadas lenne a nyuladból, mert ha öreg a nyúl, akkor száraz, rágós a husa! DDDDD....
Látjuk...
Csak nem értjük,miért kell hülyeségeket írni,és hazudni.Ha segítségért,esetleg tanácsért fordulsz egy fórumot nyitsz,ejnye bejnye...
Nagy lány vagy már!Állj a sarkadra,megtudsz vidáman élni abból a pénzből,amit megkeresel neten!
Hagyd ott a párod,csak kihasznál!
Meg az anyósom lánya!;)
Stb. Stb. Stb.
"Menj haza anyuékhoz. Fogd a nyulat és futás!"
Basszus hangosan röhögök, a fiam meg néz rám, h mi van anyával... :D
Amit én kivettem!
Adott egy pasi
Adott vagy Te
Modellkedsz
Rájöttél, ez nem neked való
Pasi akarja, hogy csináld
A pasi bánt
Eljönnél, de sajnálod a nyuszit
Plussz pasi beijesztett, hogy kitálal a szüleidnek
Jól értelmeztem?:-D
Dehogynem.
Nem tudsz fogalmazni, helyesen írni, az agyadban - vagy a helyén - pedig óriási káosz van.
Menj haza anyuékhoz. Fogd a nyulat és futás!
Elkezdte, de már nem akarja!;)
..de ez lényegtelen is. (lehet ez az ő értékrendjébe belefér, mármint a munka) Ezt én nem is firtatnám, de egy 'dilis' pasival nem szabad együtt lenni, pláne nem élni!
Először azt írtad hogy tudod hogy nem szeret, most meg hogy szeret.
Miiivvvaaaaannnn?
További ajánlott fórumok:
- Egy kapcsolat lényege az, hogy jobban szeretem a párom, férjem, vőlegényem saját magamnál?
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- Az baj, ha nem vagyok szerelmes a páromba, de nagyon is szeretem?
- Nem szeretem a párom szüleit.
- Mit tegyek ha a párom már nem először vert át, és a számítógépes játékok hatására már durvábban is bánt velem, de nagyon szeretem?
- Annyira szeretem, amikor a páromat kiöltözve látom. Imádom,...