Szereted az ünnepeket? (beszélgetés)
nem szeretem, talán a húsvétot kedvelem!
Én nagyon szeretem! Kedvenc hónapom a december!
Jobban várom a Télapót és a Jézuskát mint a kislányom! :)
Úgy összevetve mindent szeretek benne: a város hangulatát, a fényeket, a forralt bor illatát, a készülődést, de leginkább h nem dolgozunk és h végre azokkal az embrekkel lehetek akik nekem fontosak... :) Imádom!
SZeretek mindent, akár ünnep, akár nem, ami egy színes változatosságot csempész a hétköznapokba, amit majdnem ugyanolyan jó várni, mint megélni, amire készülhetek.
nekem nincs igazi ünnep - mostanában hm pár éve kb
Én nagyon szeretem a karácsonyt. Nekem a megnyugvást, a békét árasztja. Ünnepélyes, szeretet sugároz, szép úgy ahogy van.
az ,hogy szeretünk vagy nem épp a lelki békénken is múlik pláne korosodva,,igy van ez...
Eddig igen ..nagyon.
Most apa halála óta...már nem igazán... S félek a karácsonytól is...:(
Nagyon szeretem.Szeretek dísziteni,szeretek jókat enni,süteményeket sütni,szeretem hogy a családommal összegyűlünk,és jó a hangulat.Szeretem hogy apróságokkal megajándékozzuk egymást (az ünnep akkor szól a pénzről,ha te hagyod,hogy arról szóljon) és várom már nagyon a jövő Karácsonyt is,mert az már biztos másabb lesz a babánkkal,és biztosan még szebb és jobb :)
szép ebben egyetértünk,,,,
A karácsony szép ünnep....melegség...sütemény illata....család....
Nem túlzottan. Biztos azért mert rossz emlékeim vannak, idáig soha nem sikerült valóban boldogra.
akkor nem vagyok egyedi eset!!!
Én várom nagyon! Március 15, Május 1, Okt 23. Várom mind, de csak akkor, ha hétköznapra esik. Ha nem, akkor azok sem érdekelnek. :)
Viccet félretéve, a Karácsonyt meg a Szilvesztert nem szeretem, sőőőt!
Nagyon szeretem az ünnepeket a vele együttjáró készülődéssel, felfordulással együtt. Számomra nagy örömöt jelent, hogy a lányaimmal együtt csinosítjuk, szépítjük a lakást, együtt sütünk, főzünk, és végre naphosszat együtt az egész család! Bár beárnyékolja egy 3 évvel ezelőtti szomorúság, mégis szeretem.
Szeretem a készülődést, a hangulatot, az illatokat, a vásárokat, a kajákat, magát az ünnepnet, és sajnálom ha vége van.
Az, hogy más ebből hasznot húz...ő dolga, ettől nem lesz rosszabb kedvem.
Most már igen. A tavaly karácsonyom szörnyű volt, a párom nélkül telt. De amint hazaért, rohant hozzám.
Idén már együtt töltjük az ünnepeket és előre imádom!
Szeretem is meg nem is.Jó készülni a gyerekekkel meg ajándékokat venni.De ha jön a család vagy mi megyünk attól már kész vagyok.Sokan vagyunk,nagy a nyüzsi,mindenki a másikkal van elfoglalva....Jajjjj na ezt utálom!!!!
Ezért van hogy idén sehová sem megyünk.Telefonon intézzük el a családot....
Nem szeretem, mert rengeteg kiadással jár különben is a téli hónap, és a kereskedők is ettől remélik ilyen alkalomból a nagy hasznot. Hiszen erről szól az egész sívárnak és jelentéktelennek tartom.
Üdv.Ágnes
Mindenféle ünnepet szeretek.... szeretem a MÁSnapokat, amikor az ember mosolygósabban ébred... boldogabban fordul oda a számára fontos emberekhez... mások az illatok, a hangulat... a tekintet, a szó.... minden kicsit más = SZERETEM! :) (hja... a hétköznapokat is :))
Én imádok készülődni, bíbelődni. Magán az ünnepen viszont nincs karácsonyi hangulatom...:(
én nem szeretem...nagy felhajtás, sok konfliktus....és egy pici öröm. ehhez nem kell ekkora felhajtás szeritnem és több lehet az öröm is...
Én csak azóta amióta,gyerekem van de alig várom hogy vége legyen,a készülődést szeretem de a többit nagyon nem,miért van ez így????talán ezt is befolyásolják a gyerekkori emlékeink??,
További ajánlott fórumok: