Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Szereted a madarakat? fórum

Szereted a madarakat? (beszélgetés)

ma 12:46

Már a szirti sasok között is elterjedt, hogy madárbarát vagyok.

Tavaly egy fecske berepült a nyitott előtér ajtón és fészket rakott egy üresen falon függő cserépben. Szép fiókák cseperedtek ennek nyomán. Így fecske nagypapa is lettem!

15. liliom10 (válaszként erre: 4. - Bnedora)
ma 12:13
Ahol odú van, tegyél a fa törzse köré szúrós gallyakat, pl. tűztövist, vadrózsát olyan magasan, hogy a cica ne tudjon felugrani !
ma 10:42
Nagyon szeretem a madarakat. Sokan jönnek a kertbe, és a kis tóhoz. A gyümölcsfákon mindig hagyok nekik csemegézni valót. Télen is rakok ki eleséget.
ma 09:50

Szeretem a madarakat. Otthon, a lakásban tartott nincs, de a kertünkben annál több.

Vigyázz a madárra!

Ennek a számnak van ám mondandója.

[link]

ma 07:53
Igen.
11. LBO
ma 07:32
A kertünk végében van egy kisebb fás terület, ami a telkünkhöz tartozik. Hogy ott mennyi féle madár él, nem tudom megmondani. De egész nap csivitelnek, röpködnek. Amikor itthon vagyunk, sokszor csak kiülünk a teraszra és hallgatjuk, nézzük őket. Néha egész közel jönnek. Télen etetjük őket, nyáron itatjuk. Sok helyre van nekik kitéve itató, főleg amikor hosszabb ideig van szárazság. Nagyon hiányoznának ha nem lennének.
10. Flip4
ma 06:44
Igen. Viszont nyáron túlzásba tolják a zenéjüket, már kora hajnaltól ordítva fütyörésznek.
ma 01:10
szeretem oket.nalunk mindenutt rengeteg fa es zold terulet van es van madar boven.imadom amikor enekelnek.szinte naponta hallom oket.
tegnap 22:09
Mint minden élőt. Erdő mellett élek.
tegnap 17:23

Szeretem, etetem, itatom - némely félét...

De a hideg idő beköszöntével egészen idáig lehúzódó északi rigó fajtát utálom!!!

Hatalmas csapatokban jönnek, és zabálnak elől, a csőrükön a "madárbogyó" fáról - hátul meg ürítenek!

A bogyótól lilát!

Olyan minden!

A kert, a járda, a kocsi...

Jujjj...

6. Tien
tegnap 17:16

Kertünkben laknak :

Fekete rigó (lakcímkártyával rendelkező)

Széncinege

Kék cinege

Bagoly(állandó lakó)

Galambok (legalább két pár)

Néhány denevér

A májusi méhraj még késik ,de lehet most nem jönnek.

5. Sirga (válaszként erre: 1. - Szoci2024)
tegnap 16:50

Szeretem a madarakat. Nimfapapagájaink vannak. A kertünkben cinkék, verebek, néha vörösbegy. A közeben galambok, szajkók, időnként harkály.

Egyetértek: számomra is a szabadságot, a légiességet jelképezik. Imádom őket fotózni. :)

tegnap 16:17
Igen, és nemcsak a madarakat, hanem a többi állatot is. Anno, galambászkodtam, több évig voltak galambjaim. Kertünkben van madáretető és cinkeodu is, ahol már több cinke látta meg a napvilágot. Sajnos, az utóbbi időben a cicák miatt örülök, hogy már nem fészkelnek bele az oduba.
tegnap 16:06

A mi lakótelepünk erdőhöz közel van, és sok madár él a közelünkben.

Szeretjük hallgatni a csiripelésüket.

A denevérek is jellegzetes hanggal jelezik amikor előjönnek az épületből, mert ott élnek a szigetelés alatt.

Szeretjük őket.

2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Szoci2024)
tegnap 15:44
Nézd meg az adatlapomon a fotókat.😉
tegnap 15:38
A vad madarakat vagy tartasz is otthon valamilyet? Én nagyon szeretek minden madarat. Számomra a szabadság és a szépség szimbólumai.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook