Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szerelmi mágia fórum

Szerelmi mágia (beszélgetés)

14. Miss Sárika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 10. 10:20
A szerelmi kötés vagy mágia nem megoldás, sőt, kifejezetten káros lehet. … A "kikényszerített" figyelem nem valódi érzelem. …A valódi kapcsolat alapja, hogy mindkét fél szabadon dönt a másik mellett. A spirituális kényszerítés valójában az önzés egy formája, ami hosszú távon csak keserűséget szül.
13. andilaci (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 9. 10:03
Gondolod ez lenne a megoldás????
12. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 8. 09:37
Ha nem szeret, fújhatod.
ápr. 8. 09:12

Kb. annyit ér a szerelmi mágia meg a kötés, mint amikor valakinek a tudta és beleegyezése nélkül teherbe esel tőle, mert hogy a gyerek majd egybentart benneteket.

Hát nem tart.

Amit meg egybentart, abban nincs semmi köszönet, mert a szerelemben többek közt a szabad akarat és a szándék a másikkal való együttlétre a szép. Ha már kényszerből van, az nem ér falatkát sem.

ápr. 7. 23:20
Nem jó ötlet. Ő meg nem akar veled lenni. Ha szereted, akkor tiszteletben tartod.
ápr. 7. 16:38
Nyugodtan varázsold vissza,ha még szarabbul szeretnél lenni mint most vagy.
ápr. 7. 16:20
Mágia helyett önmagaddal foglalkozz.Önismeret vagy az elengedés gyakorlása.Tudod hittem én is ugy hogy egy bizonyos személy nélkül nincs élet.Ma már tudom oka volt hogy nem maradtunk együtt. Azt is megtanultam nem szabad annyira ragaszkodni.Valaki mástól, sokkal jobbat, többet kapok most.
7. Tien (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 7. 10:03

Én égettem gyertyát ,volt egy nagy boszorkány könyvem.

Lépésről -lépésre követtem az instrukciókat.

Nem jött vissza.

Majd dühös lettem , pusztító dühöt éreztem.

Volt otthon minden(haj , fénykép stb)meg voodoo-tam.

Sz@rul lett (tudom , kérdeztem hogy van)

Én meg rákos.

Hagyd a picsába az egészet.

Tíz év múlva megismertem a férjem.

Egy angyal.

6. michelle.r (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 7. 09:43
Miért akarsz magadhoz kötni egy olyan embert, akinek nem kellesz? Szerinted boldog lesz a kapcsolat, ha sikerül is valamilyen módon visszarángatni? Inkább nézz előre, találd meg azt, akihez nem kell mágia, hogy téged akarjon.
5. Anyagi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 7. 09:20

Butaság!

Ha elment, nem tetszett neki benned valami...

Lehet, hogy pont a mágiás hited?

A férfiak nem bírják ezt!!!

Most, amit tehetsz, hogy "kitalálod magad"! Hogy tudsz elégedett, boldog lenni és nem hagyni, hogy csak ezen forogjon az agyad!

4. I-I-I (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 7. 09:07
Veszélyes, olyan erőket lehet így megmozgatni, amiknek mibenlétéről a legtöbb embernek lövése sincs, így uralni sem tudják ezeket.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Libikóka)
ápr. 7. 07:45
Ahhoz vissza kellene jönnie valahogyan.
2. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 7. 07:44

A kötés lehet jó.

Kapd el,aztán jól kötözd oda a bokáját az ágy lábához.

ápr. 7. 07:34
Nem tudom elfogadni, h nincs velem a szerelmem. Nagyon hiányzik. Szerelmi mágia vagy kötés lehet jó?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook