Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szerelmi csalódás klub fórum

Szerelmi csalódás klub (beszélgetős fórum)


2013. febr. 21. 15:57
Csatlakozom... (: konnyu at mondani, h ne szomorkodjunk, meg nyissunk ujat... Ez baromi nehez. A szivnek nem lehet parancsolni. Es az ember mindig bizakodik, es becsapja hitegeti onmagat..
3. 973d9d6ecf (válaszként erre: 1. - 819c98ca0b)
2013. febr. 17. 22:56
Ezt is tanulni kell...Olyan szekér után nem futunk ami nem vesz fel...Nem szabad szomorkodni..Persze megvan a "gyász idő"...De rövidre kell zárni...Aztán nyitni kell az újra a jobbra...
2013. febr. 17. 21:28
Csatlakozom:)
2013. febr. 17. 19:58

Aki szeretne csatlakozzon a "Lépjünk túl együtt a szerelmi csalódásokon!" klubbhoz. Azért zárt, hogy ne bántsuk, hanem segítsük egymást!

Témája: 9 hónapja véget ért egy kapcsolatom ami miatt nagyon sokat szomorkodtam, sírtam. Azt hittem a másik is szenved, neki is rossz és ugyan azokat érezzük. Magamba meséltem hogy az akivel van azzal nem boldog és valójában rám vágyik és idő kell csak hogy újra együtt legyünk. Mindenkinek aki hasonló vagy ilyen helyzetbe van mint én és hónapok vagy évek óta vár valakire kérem ne tegye! Nem éri meg. Ha történik is harag két ember kötött (ami nem gyerek vagy házasságtörés vagy gyilkosság) pár hónap max fél éven belül elmúlik, enyhül. És aki igazán szereti a másikat az keresni, akinek igazán hiányzol az érdeklődik felőled. Ne várjatok senkire mert ha nem jön legalább fél évig nincs őszinte érzelme . Felesleges hiú ábrándokat kergetni vagy a fészbúkon lesni, hogy kivel kavar. Hiába mondták hogy hagyjam senkinek nem hittem és a saját káromon tapasztalatam meg hogy mennyire nem hiányozom. Egy barátnőm is szinte 1 éve ugyan arra vár és esélyt sem ad azoknak akikkel találkozik. Nem éri meg! Ha fel is bukkan vajon miért?? Valószinüleg hogy kihasználjon és megnézze jó vagy e még nála... Aki szeretne írja le a történetét. Segítsük egymást, ha lehet úgy könnyebb!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook