Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szerelem vagy bánat fórum

Szerelem vagy bánat (beszélgetős fórum)


26. BeauIieu (válaszként erre: 25. - Ganajtúró)
júl. 28. 07:33
A senki nem tesz semmit a másikért az nulla-nulla w mérlegen, szóval még kölcsönös is lehet.
25. Ganajtúró (válaszként erre: 1. - Marienka)
júl. 27. 23:17
Ha kölcsönös, az mindent felülír.
júl. 27. 22:53

Marienka, neked volt valaha jo kapcsolatod, ahol szerettek es becsultek?


En is elcsesztem tobbszor. Messzemoen. Egyster szarra verve, kzyart a lakasombol talaltam magam; egy "csak jol megpupalt". Es volt, aki megmondta rlotr.


Ne mondd mar, hogy senki mas nincs a vilagon

júl. 27. 22:35
Én veled értek egyet 🤷‍♀️
júl. 27. 22:33

Neked ebben az egészben mi a jó?

adott wgy fizikálisan, mentálisan önellátásra képtelen személy.2 év alatt nem hiszem el, hogy nem találtál egész Magyarországon húsvér férfit akivel nem csak internetes "szerelem" szövödhet, hanem normális kapcsolat.

Szerintem Te nem is akarsz normális kapcsolatot, különben nem futnád ugyan azokat a köröket.

Őszinte leszek

Bármikor ápolnám férjemet amíg képes vagyok rá és amennyiben neki is ez vállik jobban a javára addig amíg nem megy a családunk kárára.

De, hogy egy beteg mozgáskorlátozott pasit fogjak ki,és ápoljak egy vadidegent így kapcsolat szó alatt? Biztosan nem.

Te szerintem jobban el vagy az ilyen gondolatmenet síkoneg a virtuális világban a kapcsolatok terén. Különben lenne eszed és keresnél olyant akivel normális kapcsolatot lehet kialakítani.

júl. 27. 22:25

"Felajánlottam, hogy kilépek, habár a szívem törik ezer felé... de Ő nem akarja..mert azt mondja azt nem tudná !!!!elviselni!!!!"


Ez érzelmi zsarolas. És ebben nincs bocsi egy mozgássérültek sem.

20. BeauIieu (válaszként erre: 20. - Borboleta)
júl. 27. 22:18

Elrugaszkodott a szemléletem?


Lehet a stílusom kritizálni, de azt zsebre teszem.

Szerinted mi a logikus realitás? Komolyan lángoló szerelem van két ember között, akik csak két éve kétszer találkoztak?

És a kapcsolatukra az egyetlen megoldás rögtön az összeköltözés. Az egyik kiszolgáltatott, a másik meg teljesen meg kell hogy változtassa az életet.


Persze... A szerelem mindent legyőz! És ellovagolnaknak napfényben.

19. BeauIieu (válaszként erre: 18. - BeauIieu)
júl. 27. 21:56
Majd mikor semmire nem lesz időd, kedved, pénzed, és egy büdös bácsi lenne csak, aki megölelne, mert a gyereked is elkerül, anonimkent még mindig indíthatsz fórumot.
18. BeauIieu (válaszként erre: 16. - Marienka)
júl. 27. 21:53

A jogszabály jogszabály, és persze rengeteg a csaló.

Nem tartozik rám, de te kérdeztél. Ezek a logikusan felmerülő kérdések.

Szóval gondolom lövésed sincs, mert különben azt is valaszolhattad colva, hogy ezek a kérdések megoldva.


Vegyel csak a nyakadba egy idegent, aki naphosszat a gép előtt ül, és szédít, hogy legyen ápolója, ellátása! Nekem nem kerül semmibe.

júl. 27. 21:47

MegerdemelNÉ. Vagy megérdemelte volna.

De ez csak két év így szeretlek-ugy szeretlek irogatas, nem kapcsolat. A helyzetéből adódóan én azt gondolom, bármilyen jó szóhoz ragadzkodhat akár őszintén. Isten bocsássa meg a lelkemnek, hogy merek őszinte lenni, de hugyszagban élni nem olyan egyszerű. Márpedig ha urológiai baja van, amit leírt a másik fórumban, akkor benne van a pakliban.


Én tok kívülállóként azt gondolom ennyiből, hogy ez a pasi talált egy balekot, aki talán a nyakába veszi. Nemi kedvességet is kaphat, és ha anyuka meghal (aki 70-80+a halál kozt éves lehet), továbbra is van, aki gondozza.

júl. 27. 21:42
Figyi... A kérdésed nem is tartozik a témához..de minden rendben az egyikkel és a másikkal is.. Ha meg zavar, ha ismétlődően kérem ki idegenek véleményét... akkor egyszerűen lapozz tovább.. Az arroganciád nem feltétlen szükséges..de ha Csernus doki tanítványa vagy, akkor elnézem.. de ez a stílus nálam akkor sem jön be.
15. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Marienka)
júl. 27. 21:37
Szerintem önmagad ellensége vagy és így csak az időd és energiád megy feleslegesen. 2 év alatt mással 200-300 + akármennyi személyes találkozó is lehetett volna.
14. BeauIieu (válaszként erre: 11. - Marienka)
júl. 27. 20:21
Es a fek eleg lesz az o ellatasara fizikailag es anyagilag?
13. BeauIieu (válaszként erre: 13. - Borboleta)
júl. 27. 20:19

Na, igen... 2 ev alatt nem keritett utlevelet... Hajj, de huuuu, de korte magat.


Es ha 2 ev alatt egyszer nem telt idoben, penzben, barmilyen aspeskusban arra, hogy kettonel tobbet talalkozzanak, akkor hogy lehetne egyutt eltolteni az eletet? Mert ez azert elegge arra hajaz. Ha egy apolarsa szorulo embert magamhoz veszek, az nem olyan, hogy nagyon-nagyon-nagyon vegso esetben gazdit keresek neki a neten vagy az orvosi rendeloben kiteszem a kepet "ingyen elviheto" cimszoval.

Ennyi "ismeretseg" utan meg ket egeszseges es onellato felnottnek is vakmeroseg osszekoltozni, plane idegen orszagban. Hozzateszem, ahogy en koltoztem Anliaba, az is vakmeroseg volt, de en egy eleteros, fiatal felnottkent tettem, azzal a hatterrel, hogy hazamehetek barmikor, ha szar van a palacsintaban.

Ilyen esetben, ha a foggal-korommel ragaszkodo anyuci berag, es nem mehet vissza, mi van? Mert en a fasirt utan sporoltam, onalloan elkoltoztem, de egy rokkant mihez kezd. A gyereikei meg szinten: vagy befogadjak vagy nem, es lehet erzelmi vagy anyagi hattere is annak, ha nem. Amit szerintem meg lehet erteni. Ha ilyen allapotban volt mersze idegen orszagban csajozni meg uj eletet kezdeni, akkor legyen eleg vagany utana megoldani, ha a muttihoz nem mehet vissza.


Arra nem kaptam valasz: mi a helyzet anyagi es e.u. ellatas teren. Vagy ez is csak egy kosza gondolat, amit majd csak ket ev utan felvet a FI a hoxan egy uj forumban?

12. marienka (válaszként erre: 9. - Enissa)
júl. 27. 18:44
Azt mondtad ki, amit én nem merek.. Igen.. ezt akarom én is...
11. marienka (válaszként erre: 10. - BeauIieu)
júl. 27. 18:43

Valamiért ezt vonzom..

De igen.. sokkal egyszerűbb lenne... hiszen én is arra vágyok mint más..hogy átöleljen, hogy magához húzzon... Nekem eleve nagyon fontos az érintés.. és ezt most sem kapom meg. Igen..sokat dolgozok. De megfogadtam, hogy ezt az évet végig igázom..utána fékezek.. A lányom nem szól bele.. Ő már felnőtt.. és nem élünk együtt.Nem nézi jó szemmel, ezt látom...Tisztában vagyok hogy ez így egyáltalán nem normális, mint ahogy a másik sem volt az.. aki sajnos meghalt.. de mindig a saját csapdámba esek bele...lehet azért mert egy vágyam van.. boldog akarok lenni...

10. BeauIieu (válaszként erre: 1. - Marienka)
júl. 27. 18:19

nem bántani akarlak, de...

"

2016. nov. 4.

A párom harmadik éve, hogy külföldön van, sajnos nem sűrűn tud haza jönni, így esténként skypén beszélünk, ahol minden este az anyukája is ott van, abban az időpontban amikor én. Ez most már nagyon idegesít, mivel a drágám csak felületesen figyel rám... Ezt szóvá tettem már jó párszor..és persze csak a vita lett belőle.. Ti mit tennétek? Meg kell jegyeznem, hogy vagyunk tinik.. A párom 46 éves.."


...nem lenne egyszerűbb végre olyan férfival kezdeni, ahol nincs képben a mama, és nem csak virtuális?


Fogalmam sincs, hogy a rokkant juttatások módosulnak-e esetleg, ha elköltözik külföldre, de külföldiként milyen ellátásokra lenne jogosult, és mennyiért? Mert számára az orvosi ellátás fokozottan fontos.

Te még mindig olyan sokat dolgozol, mint régen? Tudnál segíteni neki bármiben? A gyereked hány éves? Veled lakik? O mit doldol erről?


Nekem ez elég nagy butasagnak tűnik. Én kapcsolatnak sem nevezném, ami köztetek van.

9. Enissa (válaszként erre: 8. - Marienka)
júl. 27. 18:10

Úgy gondolom, nem az édesanyja a ludas a dologban, hanem a férfi is.

Két év alatt 2 találkozás az semmi.

Szerbia nem a világ vége, találkozhattataok volna többször is. Nincs lehetetlenség, csak tehetetlenség. Nem kell az édesanyjánál találkozni, egy motelben is megejthető az a találkozás.

Csak van egy barátja, aki segít neki megoldani.

8. marienka (válaszként erre: 7. - Andi6020)
júl. 27. 17:53
De igen... Csak még túl kell lenni egy rehabilitáción és meg kell csináltatni az utiokmányokat... ami ellen az öregasszony hadakozik.
7. andi6020 (válaszként erre: 6. - Marienka)
júl. 27. 17:51
És onnan nem lehet elköltözni?
6. marienka (válaszként erre: 2. - Andi6020)
júl. 27. 17:38
Ezt szeretném... Csakhogy Ő hiába magyar... de szerb állampolgár. mivel Délvidéki. Nem egyszerű..
5. marienka (válaszként erre: 3. - Globus)
júl. 27. 17:37
Ő Szerbiában él..Délvidéki.. Én Magyarországon. Nem egyszerű ez.. és ugye ebből kifolyólag egyre több a vita is kettőnk közt.. Én is anya vagyok.. A gyermekem boldogsága mindennél többet ér..és nem jutna eszembe beleszólni a dolgaiba.. De ez az öregasszony.... Életemben nem láttam még ilyet... pedig egy szó nem sok... nem bántottam meg.. De ő most több százszor már...
4. libikóka (válaszként erre: 1. - Marienka)
júl. 27. 17:33

Ötletem nekem sincs, hisz nem tudjuk hogy ki milyen helyzetben van, lakhatás stb....


Találjátok ki csak ketten,,,,,,a mama véletlen se tudjon róla ,,mert biztos van szabaduló út:))

3. globus (válaszként erre: 1. - Marienka)
júl. 27. 17:11

Ötletem sajnos nincs.

Csak arra gondolok, milyen anya lehet, aki - mondjuk ki- hátrányos helyzetű gyerekét megakadályozza a boldogságban. Ráadásul felnőtt embert...még a közelében se éljetek, ha sikerül összebútorozni.

2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Marienka)
júl. 27. 17:09
Költöztesd magadhoz.
júl. 27. 17:06

Sziasztok !

Bő két éve megismertem egy pasit a neten... Ő most 49 én túl az 50 enen.. Tehát nem Rómeó és Júlia regény. Mozgáskorlátozott szegény, nem képes önállóan ellátni magát.. Ez egy szerencsétlen betegségből adódóan történt így...de felvállaltuk egymást a családunk előtt, hisz egymásba szerettünk, ami jó érzés..Az állapotán egy kicsit lehet javítani... ezt próbálja most intézni.. Az első találkozás csodálatos volt... pár hónapra rá a második is.. Azóta sajnos csak viberen láttuk egymást...Mert van egy nagyon nagy probléma.. Az anyja... Aki úgy döntött, hogy nem mehetek oda többet, és még a kedvesem gyerekeit is ellenem hangolja..hiába vitázik a kedvesem az anyjával.. az öregasszony csak hajtja a saját mondókáját..de megindokolni nem tudja miért nem mehetek... és ugye mivel a szerelmem mozgáskorlátozott, egyenlőre nem tud jönni ő sem.. Az idősebb fiú már ellenem fordult... a fiatabbnál is látok változást a viselkedésében. Nagyon szeretjük egymást..de ez így tarthatatlan.. Felajánlottam, hogy kilépek, habár a szívem törik ezer felé... de Ő nem akarja..mert azt mondja azt nem tudná elviselni.. És azt hiszem mattot kapott ez a kapcsolat.. csak mindketten kapaszkodunk az utolsó szalmaszálba... Ha van ötlete valakinek... meghallgatom.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook