Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szerelem, szex nélkül... fórum

Szerelem, szex nélkül... (beszélgetés)

1 2 3 4
25. 433d5195ab (válaszként erre: 23. - C114183a1c)
2014. márc. 19. 08:17
szia. de miért baj?
24. c114183a1c (válaszként erre: 22. - 82d45dcd14)
2014. márc. 19. 07:28
:D Nos igen, gondoltam, de leírni nem mertem. :D
23. c114183a1c (válaszként erre: 21. - 433d5195ab)
2014. márc. 19. 07:28

"de a meleg lüktetö kolbi hatásosabb xDD"

Ilyent leír egy férfi? :O

22. 82d45dcd14 (válaszként erre: 20. - C114183a1c)
2014. márc. 19. 07:23
Hát,roggyantakkal:))
21. 433d5195ab (válaszként erre: 17. - Roggyant)
2014. márc. 19. 05:45

ha van egy 20cm-es vibrátor max :-D

de a meleg lüktetö kolbi hatásosabb xDD

20. c114183a1c (válaszként erre: 17. - Roggyant)
2014. márc. 19. 05:34
Milyen nőkkel volt neked kapcsolatod? :D :D :D
19. nbandus (válaszként erre: 17. - Roggyant)
2014. márc. 18. 22:41
Nem tudom te milyen nokkel talakoztal, en nem ismerek olyat, aki el lenne nelkule... mondjuk egy frigid baratnom sincs:)
18. 130454e42d (válaszként erre: 17. - Roggyant)
2014. márc. 18. 20:22
Ezt a gazdag, impotens pasik hülyítésére terjesztik. De azért ott is legyen a kertész potens legalább.
2014. márc. 18. 20:20
Érdekes, én azt hittem a nők többségének a szex nem olyan fontos, elvannak nélküle is.
16. c6cc1a938e (válaszként erre: 1. - Csenge Zorka)
2014. márc. 18. 19:20
Íjjájájájj...érzékeny pont...:( Csórikák...sokkal kevesebb kudarctól falnak mennek,alig lehet a lelket visszarakni beléjük...:( Én itt dokit javaslok!Sok sikert!Jáj...:/
15. kriszta773 (válaszként erre: 10. - Csenge Zorka)
2014. márc. 17. 19:16

ugye nem gondolod komolyan, hogy szerencsés vagy, amiért egy olyan 30 feletti pasit fogtál, akinek nem nagyon áll fel, és őt ez annyira sem érdekli, hogy elmenjen dokihoz - nem egy nő miatt, saját maga miatt, a saját férfiassága miatt...

én becsülöm az ilyen önkéntes ápolónőket, főleg ha még friss kapcsolatról van szó, amiben esetleg a pasas a túlizgulás miatt nem működik rendesen, na de hogy ezért sír meg hajtogatja, hogy nem megy ez neki, sosem ment... gááááz

talán majd a nagy szerelemben gondolkozz el azon, hogy ha őt sosem engednéd behatolni, mert az neked nem menne, és tudnád, hogy férfiként kívánja a szexet, veled, vajon te megtennél-e mindent azért, hogy jó legyen (orvoshoz elmenni, utána járni a gondoknak stb.), vagy csak bömbölnél, hogy neked ez sosem ment, és hagyni a dolgokat. mert ez nem szerelem. csak nagy rakás szerencsétlenség, önzőség, bocsi, de felnőtt emberekről van szó

14. c114183a1c (válaszként erre: 10. - Csenge Zorka)
2014. márc. 17. 17:52
Ne hagyd el! Viszont, ha nem fogad el segítséget, akkor azt a kapcsolatotok fogja bánni. Te is tisztában vagy vele, hogy a jó kapcsolat egyik alapköve a jó szex. Ha az nincs... Lehet, hogy nem most, lehet, hogy 1-2 hónap múlva, de hidd el, szenvedni fogsz.
13. EsztyMorgan (válaszként erre: 4. - Csenge Zorka)
2014. márc. 17. 17:39
Nem vagyok pszichológus de szerintem a gátlásosságának és annak,h nincs merevedése oka van. Akár komoly oka is... ha ezt most nem próbálja letisztázni magában akár szakember segítségével - nem szégyen az!! - akkor idővel még annyira sem fog felállni neki mint eddig.
2014. márc. 17. 16:48
Érdeklődtél már,hogy miért csak 1barátnője volt?
11. nona47
2014. márc. 17. 16:45
önértékelési gondja van a srácnak.az én férjem is bemesélte annak idején,hogy milyen pici van neki, szégyellte előttem, de türelemmel és szeretettel rá tudtam vezetni a helyes útra.15 éve működik a dolog pedig még csak 37 éves.
2014. márc. 17. 16:39

Nem tudnék félrelépni... Esetleg bekattanni. Van, aki azt tanácsolja, hagyjam el, keressek olyan pasit, akivel működik a dolog. Na, őket elküldtem a francba.

Életemben nem voltam még ennyire szerelmes, még így is biztos vagyok benne, hogy szerencsés vagyok, amiért velem van. :)

9. 13088ab26e (válaszként erre: 8. - Csenge Zorka)
2014. márc. 17. 16:39
Nagyon ártatlan vagy
8. Csenge Zorka (válaszként erre: 5. - Nbandus)
2014. márc. 17. 16:37

Én látok esélyt, hogy működjön. Például sokáig mondtam neki, hogy nem kell elkapkodni, és nem engedtem csak simogatást neki, na, akkor nagyon is állt neki, alíg bírtam vele... :)

Most, hogy "szabad a pálya", nem megy.

Ma mindenképp beszélgetek/beszélgetnék vele erről. Remélem, sikerül felvidítani.

2014. márc. 17. 16:35
Márpedig,ha hosszú és tartalmas életet szeretnétek EGYÜTT,akkor húzzon el a francba egy szexológushoz,mert rohadtul nem normális,ha egy fiatal pasinak nem áll fel.Lehet,most még cuki,de szex nélkül te fogsz meghülyülni és bekattanni,majd csodásan félredugni.Úgyhogy ne hagyd magad lerázni!
2014. márc. 17. 16:34
én sajnos inkább a szerelmet tudom, szex nélkül, az sem jobb
5. nbandus (válaszként erre: 4. - Csenge Zorka)
2014. márc. 17. 16:33

Hát pedig néma gyereknek... Ismerek olyat, akinek a párja az első alkalmak során szintén nehezen merevedett, illetve ment el, de aztán belejött. Látsz arra esélyt, hogy szép lassan nála is javul a helyzet? Vagy nem?

Amúgy azt gondolom, hogy ez nem csak róla szól, hanem rólatok is, így ha szeretne egy kiegyensúlyozott kapcsolatot, elmegy dokihoz a témával kapcsolatban. Próbáld meg rávenni...

4. Csenge Zorka (válaszként erre: 2. - Nbandus)
2014. márc. 17. 16:28

Sajnos beszélni sem hajlandó velem erről, nem még egy pszichológussal. Biztos vagyok benne, hogy nem keres fel orvost. :(

Nagyon parázik. Emlékszem, mindig mondogatta, hogy nem akarja, hogy csalódjak majd az ágyban, és még nem készült fel rá... Azóta persze már megtörtént, de borzasztóan gátlásos.

2014. márc. 17. 16:27
Lehet hogy az urológus tud segíteni..
2. nbandus (válaszként erre: 1. - Csenge Zorka)
2014. márc. 17. 16:25
Szerintem mindenképpen keressen fel egy jó pszichológust, mert valami nagyon nem stimmel vele ezen a téren, és így rámehet a kapcsolatotok. Viszont szakemberrel kiderítheti miért alakult ez ki nála, és feloldhatja a gátlásait.
2014. márc. 17. 16:22

A rossz kapcsolataim után most úgy érzem, megtaláltam az IGAZIT. Azt az embert, akivel nagyon szívesen leélném az életem, akinek 3 hónap után őszintén tudom a szemébe mondani, és éreztetni is, hogy SZERETEM.

Az életben nincs olyan, hogy mindig minden jól működjön. Ebben a kapcsolatban is van egy elég nagy gond.

A barátomnak nagyon ritkán áll fel... Ha fel is áll, elég gyorsan lelankad. Ő meg nem győz tőlem bocsánatot kérni.

Tegnap a szemem láttára sírta el magát, magához ölelt, puszilgatott, a bocsánatom kérte, hogy nem megy ez neki. Sosem ment. (Egy barátnője volt eddig.)

A szívem szakad meg. Azóta nagyon rosszkedvű, mindig azzal jön, hogy jobbat érdemlek nála, ne szenvedtessem magam mellette.

Próbáltam nyugtatgatni, hogy majd sikerülni fog, és jókat fogunk szeretkezni, de nem tud lenyugodni.

Előbb is jött az üzenet, hogy szeret, és ne haragudjak. Persze, hogy nem haragszom. Tiszta szívemből szeretem, nem lennék képes elhagyni. A gondolatától sírva tudnék fakadni...

Szerintetek mit csináljak, hogyan hozzam ezt az egészet helyre?

Van esély, hogy összejöjjön vele a szex?

Szerintem nem egészségügyi problémája van, mert egyszer sikerült elélvezni, bár igaz, hogy nagyon gyorsan... Én arra gondolok, hogy rágörcsöl erre az egészre. Elvégre az sem kizárt, hogy én vagyok neki az első.

Szerintetek? 30 éves elmúlt már.

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook