Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szerelem csak az egyik fél részéről...csalódások fórum

Szerelem csak az egyik fél részéről...csalódások (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Szerelem csak az egyik fél részéről...csalódások

1 2 3
84. indi66
2013. ápr. 13. 18:03

Valakinek van ötlete ? mert én már nem értem... -.-'


írtam h írt másnap h neki rossz stb stb... lejött csütörtökön úgy h itt alszik mire bejelentette hogy megy is haza. meg teljesen ellentétesek vagyunk annyira felidegelt... én kérdezgetem hogy akkor miért nem hagy békét, irkálja h hiányzok meg szeret és 1 héten 2 órára hajlandó lejönni?(értem én mielőtt valaki azt írná hogy a sex miatt, ez az opció szakítás után is életben volt, és én javasoltam. nem ér elitélni, vágyom rá hogy valaki várjon idehaza és nyugodtan hajthassam a fejem a mellkasára de oylan sokáig voltam egyedül az utóbbi időben, hogy bocsásson meg mindenki de nem vagyok apáca) de ő ennek ellenére is kapcsoaltban akart maradni.szerettem volna ha ez a dolog működik de sajnos újra be kell lássam hogy nem fog menni. Ezt ő is tudja, akkor miért nem jó neki az én verzióm? miért akar mégis miközben meg nem? Ma vizsgázni volt és megigérte hogy felhív utána de meg se csörrent a telefon. Jó igaz h nem nagyon volt pont akkoriban térerő mikor vártam, de hát akkor is. Most meg meccse van nem fogom tudni elérni jó 8ig fél9ig. Ami nekem a legtermészetesebb az neki a túlzás határán van. Ő sosem tervez, én igen. Ilyenekben térünk el... nem tudom kivel megbeszélni. Nem azt várom hogy valaki előrukkoljon a megoldással vagy mert nyilván tudom hogy mi az, csak beszélni szeretnék róla...

83. szokebence (válaszként erre: 81. - Ittmost)
2013. ápr. 13. 12:33
Igen, az a baj, hogy eleve jót képzelek mindenkiről, alapban így állok hozzá...fel sem merül bennem a kihasználás. Csak azt nem értem, az embereknek miért a lelketlenségre van szükségük??? Hidegség, szemétkedés, és nyert ügyük van a másiknál? Vagy csak a férfiak vannak úgy összerakva, hogy vonzzák őket a kihasználásra éhes, nyereségvadász nők????
82. ittmost (válaszként erre: 80. - Szokebence)
2013. ápr. 12. 12:32
Kicsit sarkos,de valóban létezik ez a tendencia,hogy sokan hajtanak az elérhetetlennek tűnő,mosolytalan arcokra,a túl fényes egókra..de sok köszönet abban nem lesz,hosszú távon egy normális lelkületű ember ilyet fog keresni,mint te,és nem egy önző dögöt.
81. ittmost (válaszként erre: 78. - Szokebence)
2013. ápr. 12. 12:30

Azt az egyet látod rosszul,hogy azt képzeled,a többiek is ilyen jóindulatú,odaadó,és nem önző emberek.

Ez nincs így,ne számíts rá:( Légy óvatosabb,jobban figyelj,és lépj le,ha megcsap a kihasználás szele.

80. szokebence (válaszként erre: 79. - A2571c53fb)
2013. ápr. 12. 12:26

Igazad van...nem akartam tudomásul venni a csengőket.

Milyen a világ körülöttünk? Már magam sem tudom.Csak annyit látok, hogy igazságtalan...mert minél szemetebb valaki, annál jobban imádják...Most lehet, hogy nagyon lesarkítottam:-)

79. a2571c53fb (válaszként erre: 78. - Szokebence)
2013. ápr. 11. 20:13

Aki igazán szeret ő vak és lehet bármennyi csengő és kolomp, akkor se fogja meghallani! Ne gondold, hogy hibás vagy csak szerelmes voltál. Mindenkinek kellenek ezek a pofonok, hogy felébredjen valójában milyen a világ körülötted, de egy dolgot ne felejts el bármi is történt veled, akkor is bízni kell a következőben mivel másképp nem megy!:-))


Ami intő jel lehet, hogy legközelebb jobban figyelj egy dologra...adjál nyugodtan, de ha nem kapod vissza, akkor állj meg..és várj! Ha nem kapod vissza azt amit adtál, akkor gondolkodj el azon, hogy miért és hidd el rá fogsz jönni, mivel a válasz ott lesz előtted...csak merd elfogadni is azt!:-))

78. szokebence (válaszként erre: 76. - Ittmost)
2013. ápr. 11. 18:01
Tudom, kedves ittmost,annyi vészcsengő volt, hogy az ország összes falujának kolompja kevés lenne rá, csak ismét belefutottam a tipikus "mártír" szerepbe...Tudod, az a tipikus "bocs, hogy élek" szerepkör...Értem én, hogy gyakorlatilag felkínálkoztam, de amit nem értek, hogy ezt miért használják ki??? Úgy értem, velem is voltak kedvesek, odaadóak némelyek, mégsem éltem vissza a jóindulatukkal..Pofám nem lenne ezt tenni valakivel, aki jó hozzám...Vagy ennyire rosszul látnék dolgokat??? Ha meg valakivel meg akartam szakítani a kapcsolatot, szemtől szembe megmondtam neki...nem mentőövet, biztosítékot, vagy papírzsepit keretem a háta mögött, hogy legyen gyorsan valaki, mielőtt kidobnám, hanem mindig egyedül dolgoztam fel egy kapcsolat lezárását. Ő erre nem volt képes, és nem is akart egyedül lenni...inkább keresett egy lúzert, természetesen engem talált be:-( Nagyon cefet érzés a bohóc szerepköre, és csak remélni merem, nem mindenki teszi majd ezt velem.
77. szokebence (válaszként erre: 75. - Ittmost)
2013. ápr. 11. 17:54
Tök igazad van...Utána is rájöttem sok jelre, de közben is, csak elhessegettem..ott volt a "hátha" majd változnak a dolgok...egyébként már az is világos lett, miért csalta meg a párja. Hogy is fogalmazzak...a férfiasságával voltak gondjai. Nála a fél évben egy volt a normális...szóval sok jel volt, és ez bánt a legjobban, hogy hagytam magam...:-(
76. ittmost (válaszként erre: 71. - Szokebence)
2013. ápr. 11. 15:59

"rólam szó sem volt, csak mindig róla."..vészcsengő 1.előtti (vagyis nulladik)pont.

Ha nincs rólad szó,honnan gondolhattad,hogy TE érdekled őt?

Mert szeret veled lenni?Bárki más is ott lehetett volna helyetted.Mert te vagy neki a kényelmes,akiről semmit nem kell tudni,akinek az érzéseivel,vágyaival nem kell törődni,mert HAGYTAD,hogy így alakuljon.


"Nem tudom mivel érdemeltem ki"-nem érdemelted ki,hanem odakínáltad magad papír zsebkendőnek:( A legtöbb ember az ilyet kihasználja,sajnos.


Nem szabad,nem érdemes a másik ember belátásában bízni,hogy majd észreveszi magát,meg majd elkezd érdeklődni,ha jófej vagy vele.Ha az elejétől nem érdeklődik rólad,nem kérdez,nem veszi tekintetbe a kívánságaidat,akkor nem ő az embered.

75. ittmost (válaszként erre: 71. - Szokebence)
2013. ápr. 11. 15:52

Még csak felénél tartok,de kiemelném:


"azt mondta,soha nem élt még egyedül"-ez vészcsengő!!!hogy neki csak valaki kell,bárki,akire támaszkodhat,stb...

"vak voltam"......igen,az.remélem,legközelebb nyitottabb szemmel leszel.

74. 1fbc7619c9 (válaszként erre: 73. - Szokebence)
2013. ápr. 11. 15:14
Persze ,csak az ember ha csalódik utána bizalmatlan lesz. De nem szabad,mert mindenkinek megvan a párja,valahol.
73. szokebence (válaszként erre: 72. - 1fbc7619c9)
2013. ápr. 11. 15:10
Teljesen igazad van sajnos!!! Tegyél jót valakivel, biztos belédrúg, miután használt! Én meg azt hallottam, hogy soha nem az a kéz enged el, amelyik felülről tart, hanem amelyik alulról kapaszkodik! Érdemes egyáltalán jónak lenni???
72. 1fbc7619c9 (válaszként erre: 71. - Szokebence)
2013. ápr. 11. 14:26
Tudod valamelyik nap hallottam egy ismerősömtől,de csak legyintettem rá.De talán mégis igaz!Hogy az élet a szemetek játszótere.:(
2013. ápr. 11. 14:09

Látom sok csalódott "sorstársam" van itt...Én már olyan szinten kapom a pofonokat, hogy az utóbbin már jóformán meg sem szabadott volna lepődnöm, valamiért mégis lepadlózott...ledöbbentem azon, mennyire gusztustalanul és pofátlanul használtak ki!

Az illető gyakorlatilag majd 1 évig szivatott.Lelki szemetesláda voltam, majd mikor teletömött a szemetével, már nem kellettem neki.

Úgy kezdődött,hogy rámírt az egyik közösségi oldalon. Egy városban lakunk, mégsem ismertem. Ő elmondása szerint többször látott már az utcán, és régebb óta kinézett.Leveleztünk kb. 3 hónapig, napi szinten. Ő kapcsolatban volt, vagyis ahogy ő írta, csak a kéró közös, ezért kénytelen a csajjal héderelni, míg bírósági ítélet nem születik az osztozkodásról.Azt írta, ezen kívül semmi közük egy máshoz, mert a nő kb. másfél évig csalta, és már évek óta csak idegenek egymás mellett. Elhittem, mert ilyen hülye és naiv vagyok. A gyerekkel meg egyre személyesebb leveleket váltottunk, ő is, én is kezdtünk egymásnak teljesen megnyílni, és olyan dolgokat kiírni a másiknak, amit max. a naplómmal osztok meg. Olyan érzésem volt, mintha ezer éve ismerném, és ő is ezt írta.Persze többször felvetette a találkozást, de megmondtam, amíg nem független teljesen, addig nem. Ő erre szánalmas módon taktikát változtatott, mert annyira megismert már, hogy tudja, segítőkész vagyok, jószívű és marhára naiv. Előadta a haldokló hattyút. Mert hogy nemsokára költözik el a némber mellőle, és ugyan mi lesz vele??? Mert hogy ő sosem élt egyedül. Teljesen olyan leveleket kezdett írni, ami attól is sok lett volna, akinek az egész családját elvitte a szökőár. Gyakorlatilag le kellett volna vennem ebből a rinyaáradatból, hogy vagy megjátsza, vagy ha nem, akkor nagyon nem oké, hogy egy harmincas férfi ilyen gyenge lelkületű! Abból jó ki nem sülhet. De vak voltam, behunytam a szemem, és próbáltam lelket önteni belé a leveleimen keresztül. Később már a számomat is megadtam, így telefonos lelkiszolgálattá is avandzsáltam már. Holott nekem is szükségem lett volna támaszra, egy erős embertől, de nem ezt dobta a gép...rólam szó sem volt, csak mindig róla...Egy ilyen telefonos beszélgetés alkalmából kért, hogy találkozzunk személyesen is, de csak mint barátok. Mondtam, hogy rendben, ha ez neki segít a lelki bajain, oké. Már felkészültem lelkileg, hogy a rinyaáradatát kell hallgatnom, de a találkozás nagyon jól sikerült, nyomát sem láttam annak, hogy letört lenne, vagy akár csak szomorú.Innentől kezdve találkozgattunk. Ő meg minden találkozás után ugyebár a nőhöz tért vissza, de ő folyton azzal etetett, hogy nemsokára elmegy onnét, csak tartsak ki, bízzak benne, stb. maszlag-szemét duma...én meg rendre beettem mindent. Nagyon nehéz volt, mert közben megszerettem, és úgy tűnt, én sem vagyok neki közömbös. Csak épp azt nem vettem észre, hogy ez nem szeretet a részéről, csak kapaszkodás. Mentőövnek használt engem. Szinte minden nap találkoztunk,minden nap keresett, írt, hívott, napjába átlag 7-8 sms-t váltottunk. Életem része lett. Közben meg az a tehén nem ment el. A határidő lejártával még 3 hónapig ott dekkolt! A "kedves" hülyítőm meg azzal magyarázta, hogy szegény nem talál megfelelő házat, nincs hova mennie, legyek türelemmel...Szóval maradt a találkozás...feltűnhetett volna nekem, hogy mindig elhagyatott helyekre, erdőbe, romokhoz, csónakázni vitt, ahol a kutya sem jár...azt ugyan nem titkolta, hogy a nőnek nem mondott el engem, de a magyarázkodása már elég gyenge volt. Azt mondta nekem, nem akarja azt a nőt megbántani, nagyon nehéz időszaka van,nem akarja tetézni a bánatát azzal, hogy bejelenti, hogy van valaki, akivel találkozgat...Azt már észrevettem, hogy a srác túlontúl figyelt arra, hogy extrán jónak tűnjön a külvilág felé...Velem is jó volt. Figyelmes, kedves, szeretett velem lenni. Igen. Addig, amig szüksége volt rám...mert ahogy elkotródott végre az a nőszemély nagy kegyesen, én már nem voltam olyan érdekes. Rideg lett, távolságtartó, és semmi nem volt jó, amit csináltam. 7 hónapig szívatott így!!! Vagy 3-szor rángatott vissza az életébe, én marha meg mentem is...Végül én mondtam ki az áment, amikor már annyira éreztette a közönyét, ellenszenvét irántam, már nem bírtam. Megbeszélni sosem akarta, csak terelte a szót, de nem volt képe a szemembe mondani, hogy csak papírzsebkendő voltam számára...

Hónapok óta nem láttam, de soha senki nem bánt velem így...ráadásnak legutóbb mikor véletlen összefutottunk, úgí csinált, mint aki nem lát..Nem tudom mivel érdemeltem ki.mert türelmes voltam, ugrottam ha akarta, mégsem kaptam negyed annyit se, mint az a nő, aki évekig csalta...

Nagyon fáj, hogy ember képes ezt csinálni egy másik emberrel. Sokkal bizalmatlanabb lettem.

70. indi66 (válaszként erre: 69. - Ittmost)
2013. ápr. 10. 10:28
Tegnap 10 körül délelőtt írt is h neki nagyon rossz csináljuk vissza, csütörtökön lejön. Meg hívott is. Én örültem, és ha jönne akkor kezdeményeznék egy ilyen beszélgetést, mert én megtettem amire szántuk az időt, legalább is eléggé igyekeztem átgondolni és valahogy össze is hoztam.
69. ittmost (válaszként erre: 67. - Indi66)
2013. ápr. 9. 07:08

Nem volt ez picsogás:)teljesen értelmesen leírtad,h mi történt.

Nagyon lehet,hogy jól gondolod:rosszul kezdtetek építkezni.

Ha most beszéltetek először igazán nagyot,akkor még bőven lehet megbeszélnivaló.

Szerintem további beszélgetéssel,több beszélgetéssel érdemes folytatni,azt kicsit megemészteni mindkettőtöknek,és utána dönteni,mi lesz tovább.

68. indi66
2013. ápr. 9. 07:04

Azt mondja, neki eddig csak vagy nagyon "buta mint a segg" barátnői voltak akiknek bármit mondhatott, vagy plázacica aki "ki vagyok mi vagyok apa beletette a tutiba és ezért ő hercegnő" stílusú spiné. Vagy mind2. Azt mondja engem nem tud hová sorolni. Nem tud kezelni, nem tudta hogy kezelni azt, hogy készültem mikor jött, főztem neki vacsorát, és sütöttem is. Hozzájuk is vittem mert az anyukája folyton küldött sütit, együtt süttünk és nem akartam visszavinni a tálcát üresen. azt mondja ő neki max névnapra vagy szülinapra kedveskedtek ilyenekkel. Azt mondta nem tudta azért csinálom e mert meg akarok felelni vagy túl rendes vagyok. Szerinte hozzá nagyon rendes vagyok, nálam meg ezek az alapok. Nyilván aki jön hozzám nem fog éhen halni, és igen, kedveskedni akartam neki, hogy érezze vártam és készültem.

Azt mondta a kettő féle nő tipus közé sorolna, kicsit kisegítettem, hogy ezek szerint én normális vagyok. Azt mondja ő világ életben a hülyéket találta meg, még az egyetemen is. Olyan stílusa van, hogy félt hogy nem viselném el. Ha mondana 10 mondatot abból 7 hülyeség lenne, amiért szájon vágnám 3 pedig olyan, ami jelentéktelen elbeszélés. Legalábbis eddig ez így volt. Ő is tartott tőlem, én is tartottam tőle, és nem beszéltük meg. Úgy voltam vele, hogy valamiért megszerettem őt, pedig én sosem szoktam még csak reagálni sem az ilyen stílusú fazonoknak mint ő. Viszont külsőre pont olyan amilyeneket én szeretek. Minden stimmelt ezt az egyet kivéve. De én még ezt is megszerettem valahogy. Rendesen hiányzik a hülyesége miután tegnap megértettem hogy az nem nekem szól, mármint nem bántásból csinál/mond ilyeneket, hanem ő ilyen. Ami eddig halálra idegesített és sértett, az most kedvessé vált és hiányzik. Mert végre kommunikáltunk mint 1 pár. Ez így most hülyeségnek hangzik, de most mit csináljak ezekkel? Szóval...

67. indi66
2013. ápr. 9. 06:35

Hát ha most jól kipicsoghatom magam... akkor tessék :(

Annyi van, hogy a párom és én is úgy éreztük hogy nem működik, csak ültünk hogy megbeszéljük de nem volt mit. Közös megegyezéssel mondtuk hogy ennek nem sok értelme van, inkább hagyjuk abba. És Ezután pedig jobbat beszélgettünk mint még eddig bármikor. Szinte először. Azt tudom hogy havernak tökéletes lenne, mást várok egy pártól mint baráttól. És ő is így gondolja. Sok olyan dologra választ kaptam amit addig nem értettem a viselkedésében teljesen.

Aztán elment...

Fél óra mulva, jött az üzenet hogy nagyon sajnálja és reméli nem haragszom rá, számíthatok rá brámiben komolyan.... én visszaírtam hogy nem haragszom ugyanis ez nyilvánvalóan nem működött én is belátom. Attól még hogy így alakult szeretem őt. Ő is számíthat rám. Erre azt a választ kaptam hogy Mi lenne ha csak időt adnánk magunknak hogy meglássuk hogy hiányzunk e egymásnak? Ő is szeret meg rossz neki.

Én kifejtettem erre hogy nemtom mi sülne ki belőle de nemtom. Idő mint tenger, így is úgy is szar, felőlem ok.

Aztán írt hogy akkor ne keressük egymást a héten és megbeszéltünk egy időpontot amikor beszélünk a végeredményről.


Hát mit ne mondjak fogalmam sincs mi az a dolog ami miatt így megszerettem, pedig én is láttam éreztem hogy nem megy, semmi közünk szinte egymáshoz. És tető alá kell hozni a szakítást.


1-2 óra mulva keresett FB-n. Pont nem voltam természetesen, nem mertem fellépni. Aztán visszajött később is és megkérdezte hogy vagyok, közösen megbeszéltük hogy mindketten szarul. Szerinte hülyeséget csináltunk, csináljuk vissza! És megint megbeszéltük hogy nem keressük egymást pár napig, adunk időt magunknak.

Nekem ez valahogy fizikai fájdalmat okozott egész este. ÉS ma reggel is nagyon nagyon furcsa érzések kavarognak bennem. Azt érzem hogy kell nekem valahogy akkor is, és közben azt is hogy basszus mi lesz ha nem megy ezután sem.. félek a dologtól.


Az ő pólójában aludtam, nem vitte el. Úgy gondolom hogy az elején rosszul kezdtünk el építkezni. Ő is más volt én is más voltam, egyszer sem ültünk le beszélgetni. Csak bele vágtunk a közepébe. Mivel tegnap még dumáltunk amíg itt volt más témákról is mint magunkról, nekem nagyon kellemes volt. Úgy érzem most jelenleg ha ezt tudnánk folytatni akár működhetne, ha már valamiért hiányzunk, bár ez majd rajta is múlik meglátjuk mi lesz majd később. De ez most kegyetlen.

66. ade8589ef2 (válaszként erre: 2. - C96ca9280e)
2013. ápr. 8. 19:25
Igen ez igy van éreznie kell vagy észrevennie idöben hogy vele csak jo és nem több a màsik fél semmit nem érez irànta- jo kaland vagy idötöltés amig nincs megfelelö partner kilàtàsban utana igy is ugy is dobva lesz mint egy megunt bàbu.
65. ittmost (válaszként erre: 56. - Indi66)
2013. ápr. 8. 07:10

Akkor mostmár elő kéne venni a józan észt.

Máshoz is fogsz majd vonzódni,ha egy ilyenhez tudsz..pl egy olyanhoz sokkal inkább,aki kimutatja,hogy odavan érted..

64. ittmost (válaszként erre: 36. - Mikiller)
2013. ápr. 8. 07:05

Az,hogy ránézel,és olvadozol,meg marhára tetszik,abban nincs semmi romantikus:D

Ebben a nyers testi vágy vaksága van,ami a józan eszed ellenére működik.Egy romantikus,érzelmes ember,ha van 1csepp esze,nem van oda egy olyan nőért,aki direkt húzza az agyát a határokon túlmenően,és többször pofára ejti.

Ez a nő nem egy yolan valaki,akibe egy érző szívű ember beleszeret,hiszen látja,hogy mit művel vele a nő-és gondolom,másokkal is.tehát emberileg nem megbecsülhető.Arra lehet romantikus módon vágyni,és beleszeretni,aki aki lelki értelemben tiszta.

Az iylet csak farokkal,és a józan észt félretéve lehet hajtani.

63. Krisz42 (válaszként erre: 51. - Pegasus0629)
2013. ápr. 7. 23:54
Nem biztos,h egymással boldogok lettetek volna.Azért,mert a másikkal esküvő,gyerek,az nem biztos,h te is boldog lettél volna,főleg,h másba is képes voltál beleszeretni.
62. anianiko. (válaszként erre: 37. - Mikiller)
2013. ápr. 7. 23:17
Még jó.
61. b8103f009a (válaszként erre: 1. - KEme22)
2013. ápr. 6. 23:39
Atya ég, te hány éves vagy?
60. mikiller (válaszként erre: 38. - Aa84065182)
2013. ápr. 6. 22:58
Minden sokadik nő tetszik de a 99,9%-ukat megnézem és ennyi, megyek tovább.. de van 1-2 aki érdekel is.. lehet ha te mosolyognál rám észre sem venném vagy nem törődnék vele (félre ne érts, biztos csinos nő vagy, csak ez jutott eszembe példának).
59. mikiller (válaszként erre: 43. - Pegasus0629)
2013. ápr. 6. 22:47

Erre mit lehet mondani.. Jézusom.. 30 feletti férfi ember azért már tudjon dönteni.. :) ennyire szívszaggatóan jó pasi?? :) Nem hinném.. nincs nála jobb?? Kötve hiszem..


Szerintem a srác nincs külön:).. van valaki és kell néha vérfrissítés.. nehogy bevedd!


A srác vagy fogyatékos vagy hazudik.


Lehet mindkettő.. COMBOOOOOO!!!!Amúgy meg mazochizmus.. igazatok van:D Amúgy chaten szóba sem került már olyan téma, meg szerintem lassan semmi sem mert elegem van hogy a pasiját szidja nekem.. két hete még velem vigasztalódott, vagyis alattam... sex nem volt de minden más.. meg egy helyen melózunk egy műszakban voltunk a héten.. ma is együtt mentünk ki szünetre. most 2 hétig elvileg nem látom.. meg a soron jött egy új kis csaj, aki ugyan nem olyan csinos mint ő, de legalább szingli és aranyos.. hátha.. Ez meg kínlódjon apuci pici fiacskájával (a srác mindent az apja intézkedésének köszönhetően ér el a cégnél, és nem önerőből) miközben még ott a kisfia is a nőnek. Ennyiiii..

58. mikiller (válaszként erre: 38. - Aa84065182)
2013. ápr. 6. 22:39
Ha a kiszemelt nőn már feküdtél.. az azért más:)..
57. indi66
2013. ápr. 6. 13:35
*hozzá (bocsi)
56. indi66 (válaszként erre: 55. - Pegasus0629)
2013. ápr. 6. 13:34
az a helyzet h mióta velem van ő sem jár sehová, nemtom hogy miattam van e ez vagy más okból, de már az elején is a hülye sztorikat hallgattam a mai napig amik természetesen felidegelnek. Velem meg allig beszélget. Ennek ellenére én mégis vonzódom ohzá.. :/
55. Pegasus0629 (válaszként erre: 53. - Indi66)
2013. ápr. 6. 13:31
Na nálam nem volt ilyen, hogy bulizna, haverozna stb. sőőőt sehova nem akart soha menni, bevoltunk mindig punnyadva a tv elé a négy fal közt voltunk állandóan... én vágytam volna rá, hogy ide oda menjünk, de ő nem hajlott rá, azt mondta menjek nélküle... de tudom hogyha meg elmentem volna, akkor utána bosszúból és sértődésből egyből dobott volna.
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook