Köszönöm, hogy írtatok. Az elején, az első hónapokban ti is átéltétek a zaklatottságot? ... azt, hogy jönnek a problémák, mintha szándékosan akadályoznának? Volt ilyen tapasztalatotok?
Köztünk nem km-ekben mérhető volt a távolság, inkább fizikálisan. De olyan elementáris erővel jött az érzés, hogy vállaltam minden kockázatot, felégettem mindent magam körül és mentem(jöttem). Nem volt egyszerű, de megérte. Lassan a 9-ik évfordulónkat ünnepelhetjük, van két csodabogyó lánykánk és szeretjük egymást.
Ha visszamennék az időben ugyanígy döntenék, pedig hidd el, eleinte én is tele voltam kétségekkel, félelemmel.
Néhány hónapja egy beszélgetős oldalon „megismerkedtem” valakivel. Az online beszélgetést személyes találkozás is követte. A "probléma", hogy a találkozás túl jól sikerült. Most pedig itt állok, többszáz km-re tőle, hol a vágyakozás, hol az azonnal szállj ki a dologból érzéssel, mert ilyen távolságban minek. Két alkalommal találkoztunk, egy hónapos különbséggel. A találkozások gyönyörűek, szavakba nem igazán foglalhatók. Tudom, hogy sablonosnak tűünő történet, az internettel átszőtt világban naponta megtörténik, de mégis ez az én történetem. Amikor együtt vagyunk, akkor érzem, hogy teljes, egész vagyok. De ha normális férfiésszel belegondolok, két találkozás (és persze több hónapon keresztül folytatott online beszélgetés) után mennyire lehet hinni a hirtelen jött érzéseknek. Nevezhetők ezek valóban ÉRZÉSEKNEK? Biztosan volt már így más is, mennyire tud valóban lekötni érzelmileg egy olyan kapcsolat, ahol egy hónapban egyszer tudnak találkozni. Volt már hogy egy ilyen miatt valaki vette a botját és kabátját, és elindult, és aztán valami jót, nagyon jót talált? Az átlagnál érzékenyebb férfi vagyok, de most megrettentem, jó ez az érzékenység?… és ha csal a megérzésem? Amióta tart a dolog, megállás nélkül kapom ill. kapjuk az akadályokat is. Ez mi? Figyelmeztetés vagy simán az út, amit le kell győzni egymásért, hogy erősödjünk, hogy nyilvánvalóvá váljon, hogy igen, Ő az? Elég zavar van bennem. Szeretném, ha írnának olyanok, akik ugyanezt az utat bejárták, a távolságokkal, akadályokkal együtt, és megérte.