Szeptemberi kezdésel nagy súllyal (155 ről ) ki tart velem? (beszélgetés)
Na és visszatérve lindi múltkori felvetésére a november vége -8 kiló ról .
Mivel én itt vagyok a kezdetektől így közel 2000 hozzászólás után rémlett valami még az elejéről
és most vissza is kerestem .
Szóval anno Napocs felvetette hogy legyen egy rövidtávon kitűzött cél ,legyenek mérföld kövek a változás alatt így az első okt.01-re -5kg fogyást akartunk kitűzni.
Hmmm...volt egy lány aki akkor azt mondta nem rossz egynek ,de nem is jó már mint a mínusz 5kg négy hét alatt inkább legyen -10:-))) (igaz őt azóta sem láttuk )
Na mindegy is a lényeg a lényeg meg állapodtunk a heti -1kg ban és egy okt végi időpontban úgy hogy lindi a -8kg az stimmel csak nem nov hane kt végére :-))
;o)) persze hogy ráérsz vele !!
Igazából azért is lett ez a táblázat hogy ugye nem mindig súlyból fogy az ember.
Szóval ha tornázik akkor fogy ,formálódik de izmot növeszt és akkor a súly nem változik de a centik igen,de amúgy jól is van ez így !!!Brrr érted?
Vazz elfelejtettem, ráér holnap???
Ma olyan vagyok, mint a mosott!
AAztaaaaaa de jóóóóóóóóó !!Nagyon szuper ügyes vagy!!
Jaaaaaajjj és az olyan jó mikor már másnak is feltűnik ;-))
Gyógyulj meg és csak így előre!! nyúl asszonyság ;o))
Köszi Móriczka a választ, beírtam egy adatot.
Puszi
Vagyok vagyok csak a sok meló meg minden szépen össze jött :))
Na meg beteg is voltam kolléganőm addig addig volt körülöttem amíg tutira rám hapcizta a dáthát :DD
2 nap neocitri és már minden rendben :)))
Na csajok kivel mivan mindenki el van tűnve ??
Én 6.2 kg-nál tartok , néha rám jön még a zabálhatnék azaz a rááágás esténként ...
Ezt kivédve vettem 2 kiló répát :DD
Na azt rágom ha rághatnékom van :DDDD
És igen ma volt az első nap mikor kedves kolléganők a hátam mögött sutyorogva megállapították:
IGEN VALAMI LÁTSZIK!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDD
Sziasztok csajszik!!
lindiiiiiiiiii!!!!!ügyi vagy!!!! csak így tovább !!
és neked is gratula Micimorcy!!
Na csak vannak akik növő holdnál is tudnak fogyni ;o))hip hip hurrá !!
Szia!
Beírtad az adataim? Mit láttál az előzőhöz képest?
Sziasztok csajok! Szépen süt a nap nálunk, küldök oda is ahol esetleg még nem kandikált ki! Nekem ma (is) dolgozós napom lesz eléggé, úgyhogy mostanság ezért írok kevesebbet, de azért tudjátok, hogy itt vagyok és mindig olvasgatlak benneteket. Nem venném a lelkemre, ha elveszíteném a fonalat! :D
Micimorcy gratula az 5kg-hoz! Nagyon ügyi vagy, csak így tovább! ;)
Várom már ezt a fogyó holdat, hogy engem is jól elfogyasszon :P
ja ja az elején egy páran így beszéltük meg hogy 10 naponta mérlegelünk .
De van aki régebben kezdte nem 09.01-én és egy más szokást vett fel pl hétfőnként vagy péntekenként mérlegel .
Te szerintem egy pöttyet később csatlakoztál és azért maradtál le erről az infóról.
Na ez megnyugtat édes vagy ,egy kis kapaszkodóóóó !!
Tiszta szerencse hogy nem mi csinik , hanem a hold növekszik :o))
Szép estét csinicsajszik!
Ne tessék elkeseredni a lassan csusszanó kilók miatt, egyszerű a magyarázat növekvő hold van ilyenkor sokkal nehezebben . 25-től viszont csökkenni fog, tehát csak addig kell kitartani utána könnyebb lesz :)
Na hol vagytok csinikék??
Had újságoljam el gyorsan milyen ügyes vagyok!!
és ez így lesz a jövőben is mert AKAROM !!
T O R N Á Z T A M !!!!!!
Nem méltatlankodom tovább nem elégedetlenkedek ráadásul a saját tunyaságom miatt hanem igen is teszek magamért!!
Képzeljétek megboldogult leánykorom kedvenc tornáját vettem elő időközben VHS-ről CD-re cseréltem .Cindy Crawford Fitness csak neked (egyes edzés program).
Nagyon elfáradtam és le izzadtam,úúúúúúúúúúúú és van is még mit fejlődnöm de jól esett !!
és ráadásul a mai napomat 100% osan teljesítettem.
evés és mozgás terén,most olyan jóóóóól érzem magam!!
Köszönöm drága aranyos vagy !!
szeretem a tortát és ha jól emlékszem citromosat említettél nyam... nyam...
Csak érdekesség képen írom, aztán elköszönök mert mennem kell csak ez most eszembe jutott!!
Szóval ezt még mamámtól tudom régről ;o))
Anno mikor az emberek disznót vettek és nem volt lehetőségük a mérésre úgy becsülték meg a disznó súlyát ,hogy egy madzaggal átkötötték a mellső két lába mögötti részt , majd a madzagot levették megmérték centivel és ha az például 180cm volt akkor 180kg os volt a disznó.......
Sejtitek honnan jutott ez eszembe ???
Annyi a derék körfogatom mint a súlyom :-((((((((((((((
tehát ha nem volna mérlegem................
na pussz mindenkinek majd talán este jövök
Csatlakozom hozzátok, nehogy kilógjak a sorból, nekem sem jött össze, 0,5 kg 20 nap alatt,
szuper:(:(:
de a mai tornámon túl vagyok, ennek örülök, meg hogy süt a nap.
Vajon a mi eprecskénk Egyiptomba hogy érzi magát.... ??
Mondjuk egy tippem van k***va jól !!!
Hmmm biztos .... jókat tevegel...;-))
Háá át sajna bajna nem nagyon jött össze!!!
Na de vannak sokan akik még nem nyilatkoztak hátha nekik több sikerük van és örülünk majd annak ;o))!!
DE FELADNI ?????SZÓ SEM LEHET RÓÓÓÓÓÓÓLA !!
INKÁBB KOMOLYAN VENNI!!!!!!!!!!
Szia!
Csatlakoznék az előbbi hozzászólásokhoz, szóval :
Boldogságos szülinapot!
Köszi mindenkinek a köszöntést! A mai mérés csalódást hozott; megint nem ment le a tervezett heti 1 kilóm. Sebaj, úgyis isteni citromtortát sütöttem, így legalább nem aggódok, hogy a szelet tortától, amit megeszek - mert meg fogom enni! - vajon visszajön-e a leadott kilócskám...mivel le sem adtam... :-SSS De fő az optimizmus, majd a jövő héten meglesz!
(Látod Móriczka, senkinek sem sétagalopp, de tarts ki, mert megéri!!!)
Sziasztok Csinikék !!
Először is még egyszer BOLDOG SZÜLINAPOT HENI!
Igen igen eljött a mérlegelés napja!!eltelt összesen 20 nap,hát mit mondjak nem esek össze az eredményeimtől de mondjuk csak magamnak köszönhetem :-(( .
A kilóimat illetően semmi nem változott nem lett kevesebb de több sem:-)) már az is jó!!
Panaszkodtam is itt a múltkor hogy rámerészkedtem a mérlegre !! és egy kicsit el is kenődtem.
MERT: mozogtam sokat az elmúlt napokban , tornáztam dolgoztam ami gereblyézést , fűnyírást és hasonló izzasztó munkát jelent vagy pedig tornáztam.
EVÉS: odafigyeltem nem ettem kenyeret, tésztát, édesítővel iszok mindent(tea, kávé) stb.és még is az történt hogy semmi ugyan annyi mint 10 napja :-(((
De henkoki türelemre és kitartásra intett ;-))
A centim viszont változott egy pöttyet !!
Azt mondják soha nem onnan fogy az ember ahonnan szeretne én pl HASból szertnék , és erre a fenekem combom ból ment le most .
Nem fogjátok elhinni a paramétereimet ismerve !! felpróbáltam egy német méretezésű konfekció 46-os nem strecc nadrágot a combomon és a fenekemen fel jött teljesen jó NA de a hasamon ,ahhoz hogy be gomboljam kell vagy 20-25 cm :-( és ez kilóban is ennyi ha 20-25 kiló lemenne be tudnám gombolni .
További ajánlott fórumok:
- Nagy súllyal született babák - tapasztalatok velük kapcsolatban
- Igaz-e hogy a második baba mindig nagyobb súllyal születik mint az első?
- A második baba mindig nagyobb súllyal születik?
- Nagy súllyal is lehet Zumbázni?
- Mondják, hogy a testvérek egy családban egyre nagyobb súllyal jönnek a világra. Nálatok ez igaz volt?
- Nagy súllyal született csecsemők - Egészség, fejlődés, jövő?