Szeptemberi kezdésel nagy súllyal (155 ről ) ki tart velem? (beszélgetés)
szia Virradat!
nincs közös program, mindenki követ egy sajátmaga félét, és csak megosztjuk a problémáinkat, örömeinket.
Sokan fogytak már nagyon sokat, vannak, akik most kezdték el, de még mindannyiunk előtt van egy-egy kisebb, hosszabb út :)
Sziasztok,
Érdeklődhetek, hogy mire jutottatok a fogyással?
Van valami közös program?
Ügyik vagytok csajok.. én meg hát hogy is mondjam... ááh... ez gáz :D mármint, nekem nem, de kivülről ugy tűnik :D:D találkoztam ... az exemmel, akivel még novemberben szakitottam, jó tudom hogy nem valami jó módszer, de sokat álmodtam vele, meg iylenek, és hát... nagyon jó volt, volt ott minden, most már hiányérzetem sincs :D:D:D mivel hát mástól nem kaptam meg,... na midnegy nem részletezem, de jól éreztem magam :)
komolyan mondom ebben az 5 órában több érzelmet kaptam, mint egy hó alatt Curtistőől... na mindegy, most helyrebillentem :D:D kellemes estét nektek is ^^
Sziasztok csajok, mgjöttem. Nagyon jó volt már a tegnapunk is szuper lett. Este buliba voltunk, ma reggel meg mentünk lubickolni, nagyon szeretem a gőzkabint, meg amikor a a popóm alatt pezseg a víz, nagyon élvezem, úgy hogy kivolt a jóból:):)
Megyek olvaslak benneteket, hogy mi volt...
Sziasztok lányok!
No én kisütöttem magam. Zebra túrótortát csináltam. Cukormentes, egy szeletben, csak 146 kcal és 5 g CH van. De ezt majd leírom a naplómban is meg minden. ;) Képet is teszek majd, de még most hűl, aztán lehet szeletelni.
Bellus nem értem mi baj lehet a közössel, nekem sikerált belépni. Esetleg más böngészőből? Vagy törlöd a böngészési előzményeket, cookie-kat és utána? De ez csak egy 5let volt. ;)
igazad van! ...
le is zártam hamar a beszélgetésünket annyival, hogy: csak azéet irtam rád, hogy elmondjam tegnap bénára sikeredett az egész, jó pasipartyt estére, meg vigyázz magadra, szia... oszt ennyi :D
na mindegy, téma lezárva! sz*rok a pasitársadalomra :)
Jobbulást Meli !!tegnap előtt már azt írtad jobban vagy és mész dolgozni !
gyógyulj meg !!
ja ja bocsi a Ritával kavartalak ő ül 9 órát
Bocsi
Nati NEM AZ ÉN SZEMEMBE VAGY HÜLYE PICSA !!
és egyébként is abban a mondatomban nem a hülye picsa volt a lényeg hanem az értetlen .
Azzal pedig semmi gond hogy szeretsz beszélgetni !!
De most csak gondold el tegnap ott voltál és teljesen hűvös volt ,nem mondott semmit ,nem derült ki semmi !!
OTT MIKOR személyes volt a kapcsolat !!
Akkor most mit vársz????????????????
Mit érez/érzett ????????????
Nem mindegy már ??Hagyd a csudába !!
Tekercseléssel kapcsolatban: én azt szoktam, hogy bekenem kicsit vastagabban mint szoktam, majd betekerem fóliával és még ráveszek egy-két jó vastag nadrágot, és betakarózom, ez csak akkor érvényes ha van pár óra szabad időd persze:D Aztán egy másfél óra ha eltelt leveszem a dolgokat és belemasszírozom és hagyom hogy szívja be magától mielőtt felöltöznék. Szerintem nagyon sokat segít ez is. Egybe szoktam kötni egyebekkel, mint körömápolás, arcpakolások, hajpakolás, stb.
Nem írtam tegnap semmit, olvaslak, de most se fogok, annyira beteg vagyok, hogy erre sincs erőm:( Remélem helyrejövök hamar és megint visszatérek:)
További ajánlott fórumok:
- Nagy súllyal született babák - tapasztalatok velük kapcsolatban
- Igaz-e hogy a második baba mindig nagyobb súllyal születik mint az első?
- A második baba mindig nagyobb súllyal születik?
- Nagy súllyal is lehet Zumbázni?
- Mondják, hogy a testvérek egy családban egyre nagyobb súllyal jönnek a világra. Nálatok ez igaz volt?
- Nagy súllyal született csecsemők - Egészség, fejlődés, jövő?