Szépségápolás, méregtelenítés a Holdnaptár szerint (beszélgetős fórum)
Ez de jó! :)
Használni fogom, lesz ami lesz.:D
Na, most nem magammal beszélgetek, csak ezzel kapcs:
Mivel ma találtam ezt a naptárt, ma véletlenül pont hajat kellett mosni és eddig oké. Még reggel volt és különben is a húsvéti grillezés-húsbezabálás miatt nem kívántam semmit és pont véletlenül tényleg csak gyümölcsre gondoltam, meg vízre mára, nem szándékos volt, de oké, akkor méregtelenítünk, oszt jóvan.
De már elcsesztem a hajvágás napját (fákk! Grrr!)
Mindegy, be fogom pötyögni a májusit is, és akkor már mindent pontosan csinálok:D
Holdnaptár áprilisra (2014)
Hajfestésre legalkalmasabb napok:
1, 2, 3, 4, 13, 14, 30
Hajvágásra legalkalmasabb napok:
8, 9, 10, 11, 12
Ne vágj hajat ekkor (vagyis ebben a hónapban kár volt érte), és lehetőleg ne moss hajat ekkor
(korpásodhat, töredezhet):
16, 17, 24, 25
Hajmosásra legalkalmasabb napok (szebb lesz, nem lesz korpás, stb.):
3, 4, 5, 8, 9, 10, 13, 14, 15, 18, 19, 22, 23, 26, 27, 28.
Szőrtelenítésre legalkalmasabb napok:
16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
Arcpakolásra, testradírra, táplálóbb krémek használatára legalkalmasabb napok (jobban beszívja a bőr):
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 30.
Méregtelenítésre legalkalmasabb napok:
16-29-ig
Egyszer kaptam ajándékba egy holdnaptárt, gondoltam, ha már van, kipróbálom. Azóta aszerint öntözöm a virágaimat. Igaz, ez csak a növények szépségápolása, de abszolút működik. Simán kibírnak 10 napot, meg se kottyan nekik, bármilyen idő is van közben! Élnek és virulnak.
Tényleg,ki kellene próbálni az egyéb trükköket is. :)
Nem baromság,én mindig mindent úgy csinálok,a naplómban is van pár bejegyzés a holdállással kapcsolatban.
Amúgy puszi:)
Köztudott, hogy a Hold hatással van mindenre ami az egészségünket illeti, kimondottan a szépségápolás része érdekel, pl. szoktatok-e hajat vágatni, festeni a Hold állása szerint, és működik-e? Én pl. kipróbáltam a gyantázást a megfelelő időben és működik, lassabban nő vissza. De találtam egy Holdnaptárt, ami még a hajmosás idejét is megszabja, ezt nem tudom, hogy mennyire betartható, nem bírok ki 5 napot hajmosás nélkül...
Szerintetek? Baromság? :)
További ajánlott fórumok:
- Próbálta-e valaki a Dr. Steinberger-féle ötnapos méregtelenítő kúrát?
- Hajápolás, szépségápolás a természet erejével (fogjunk össze, gyűjtsünk receptet egymásnak, de semmi bolti termék!)
- Sminkelők klubja és minden ami szépségápolás
- Hasznaltatok mar beltisztitast es meregtelenitest? (Colonix Program)
- Juharszirupos méregtelenítő kúra
- Mik a tapasztalatok a spa méregtelenítő készülékről?