Szép a széppel, csúnya a csúnyával kezdjen? (beszélgetés)
soroljam,a morgen,dalf rungen,george cloony,bruce willis,a pasas a hat töltény árából,a ketrecharcos.
nem mindenki lehet ilyen,és ilyen sikeres ,téged nem vigasztal,de engem rengeteget csúfoltak a soványságom miatt.most szabadulnék vagy öt kilótól.igaz,hogy én a szüléstől híztam 18 kg-ot.
Vékony vagyok, tehát átlag alatti, tervezem a sportolást, de ez egyenlőre nem aktuális egy pár hónapig.
Az izmos az átlag feletti. Nincs nő aki ne szeretné az izmot, tehát kell az is.
ARCRA tartom magam átlagosnak. A magasságom átlag feletti, a testalkatom átlag alatti, de hála az égnek a munkám amit hamarosan kezdek átlagos irodai lesz, de átlag feletti fizetéssel.
Ki kellene számítanom, hogy "mennyit érek a húspiacon?"
Én már elég későn kezdő vagyok. Az én korosztályomhoz képest iszonyatos a lemaradásom. Kb. olyan Magyarország lemaradása Ausztriához képest.
Én sokkal nagyobb verseny helyzetbe vagyok kényszerítve ezáltal. Szóval igen azt hiszem itt a vége. Nem vagyok már sokáig fiatal. :((
Ilyen kilátástalan, kiszámíthatatlan világba ki az, aki mer vállalni gyereket?
Legalább nem kell válási procedúrán, gyerektartás meg ki semmizve utcára kerülnöm. Hűha de nagy veszteség. XDXDXD
Még 30éves sem vagy...és már tönkrementél ebben?
Valaki kéz és láb nélkül éli az életét és feláll, megy tovább, próbálkozik. Szerintem nekik sokkal kilátástalanabb a helyzetük, de még ők is találnak párt...
További ajánlott fórumok:
- Ha egy férfinek nem volt még kapcsolata hogy kezdjen hozzá?
- Hogyan kezdjen egy fiatal pár önálló életet úgy, hogy mindketten minimálbéresek?
- Mihez kezdjen mostanság az ember, ami tényleg jövedelmező lehet?
- Akik nem tudják mit kezdjenek a párkapcsolatukkal, avagy menjek vagy maradjak és jórafordul minden?!
- Unokám akváriumot szeretne készíteni, tudnátok segíteni, hogy kezdjen neki lépésről-lépésre?
- Mihez kezdjen a barátnőm?