Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)
Kedves Gliese!
Én a Holba doktor Úrhoz járok az sztk-ba, van ultrahang is, mindig nagyon alaposan megvizsgál, mindenre szán időt. Nagyon kedvesek az asszisztensével együtt.
Kedves Devonshire!
A szülésznőd szerintem Bojtár Zsófi volt. Magas, szőke hajú. Én is nála és Halmos Amrita doktornőnél szültem a második babámat. Az első császáros volt. Nagyon profik voltak mindketten. Zsófi lendített át a legnehezebb pontokon, végig velem volt. Csak ajánlani tudom őket!
Zsófi!
Meg tudnád nekem mondani hogy a budafoki sztk-ban a nőgyógyászaton van-e ultrahang? Ott helyben meg tud ultrahangozni a Holba dr úr?
Én ügyeletes orvosnál és szülésznőnél szültem, de ajánlani tudom őket, mert ígyis nagyon normálisak voltak és kedvesek:
Dr Barna Péter (fiatalabbik) és a szülésznő egy fiatal szőke hölgy: Orsi..sajnos azóta is hiába kutatom milyen Orsi, senki nem tudja nekem megmondani :(
Gondolatod, hogy ezzel kezdtem... :))) De sajna pénteken már nem volt bent az asszisztense, úgyhogy azt mondták, hogy hétfőn telefonáljak. Szóval, hétvégére marad az izgulás... :( Remélem, nem júniusban megy szabira! :)
Ahh, drukkoljatok, hogy elvállaljon, ő volt az első, aki azonnal szimpatikus volt mindkettőnknek, a férjecskémmel.
És ő ott dolgozik még? Váradi Zsófia nevét még nem hallottam. Mikor szültél? :)
Amúgy szerintetek férfi vagy női doki inkább a jobb? Én egyelőre még ezt sem tudom eldönteni...
Hát,nagyon jó... :( Pedig már megörültem, hogy legalább ez a része el van döntve. De így akkor gondolkozhatok azon, hogy ha esetleg nekem sem szimpi, akkor hogyan oldjam ezt meg?!
Akkor mindenki Nyulas Jolánra szavazna amúgy? És dokiból meg Bálintok vagy Barnák?
Szia!
Bartók Béle 94-96. 4/23. 0612094949 Hétfő,szerda,csütörtök délután 4-8ig rendel.A felesége az aszisztense.
Picur,hát...... Jót nem tudok róla.
Nagyképű, lekezelő, mogorva.,türelmetlen.
Szerintem már belefásult a munkájába.
Picur nagyon lekezelo, de , ha megtomod a zsebet akkor igazi angyalla valik.
Amugy eleg katonás.
Nekem egy idegzsabanak tunik. Kis meregzsak.
Köszönöm, Amika. :) Nyulas Jolánt sokan dicsérik. Meg az "öreg dokit" is. Hozzá amúgy nehéz bekerülni? Hogy lehet elérni?
Viszont egy szülésznő ismerősöm (másik kórházban dolgozott) Mészáros Erzsébet (Picúr) szülésznőt javasolta azonnal, amikor rákérdeztem. De aztán rákerestem, és 10-ből kb. 8-an rosszat írnak róla... :( Tényleg ennyire nem jó? :( Mit lehet tudni róla?
Szia!
Én egy éve szültem a Szent Imrében. Nagyon jó élmény maradt a szülés és a kórház is tökéletes választásnak bizonyult.
Én Dr. Barna István És Nyulas Jolán társaságában szültem. Csak ajánlani tudom őket.
Mondjuk a doki idősebb és komolya ember, de a munkáját tökéletes végzi. A rendcelője a bartók béle úton van.
Boldog Babavárást Kívánok!
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Szent Imre Kórház szülészete.Kinek milyen tapasztalatai vannak?