Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)
Hú itten mindenki meglepivel készül...lányok ez nem ér! Egyetlen tisztességes boltba nem jutottam el, mióta szültem-na jó, egy cipőboltan voltam már muszájból, mert a túrabakoncsomon kívül semmi nem jön fel rám.
Csütörtökön céges buliba megyek és nem tudom mit veszek fel. Oda mégsem mehetek kismamanadrágban-másba nem férek bele. Rémes...
Hinta-mi használtan vettük, teljesen jó. Szépen kimostam-vasaltam. Az állvány azért lett megvéve, mert nálunk nagy a belmagasság és nincs egyetlen tisztességes ajtófélfa sem. Meg elképzeltem, hogy nyáron levisszük a közös udvar kertjébe és ott fog Andris hintázni...
Szóval esetleg nézzétek meg az expressz.hu-n, teszveszen, vaterán. Az utóbbi kettőn regisztrálva vagyok, ha valakinek kell onnan valami, szívesen segítek megvenni.
Mi egy tizessel olcsóbban jöttünk ki, hogy használtan vettük.
Tiédet nem árultam el :D
Csak Mannának tényleg nem tudtam a méretét :D
Hajrá, Luca!!
Ja: természetesen gondolom, hogy mindenki más is így gondolja (a többiekre vigyázást), csak mint főkolompos, gondoltam, deklarálom.
Mindenki maga tudja a legjobban, milyen hapcija van a bébijének. Mikinek is van pl valami nyavalyás hurutja, párnapos korától kezdve (erre próbálkozom a sógéppel), de tudom, hogy nem fertőz. Egyszerűen a vacak orrszerkezetet és -működést is sikerült bekapnia apukájától minden más mellett...
szerintem simán lehetséges, mert most igazából pont két méret között vagyunk, a 74 es bokalengó, a 80-ast fel kell hajtani :).. egy nadrágunk van ami szuper, egy 74-80 as méretű :)
(ja és pont nadrághiánnyal küzdünk, gondolatolvasó vagy :)
Sziasztok :)
Lemi, megy a drukk ezerrel :)).. (csak halkan jegyzem meg, minekünk ez a 3. hetünk, de úgy néz ki lassan kifogyunk a takonyból :), és itt a vég.. kop-kop-kop, mert menni akarunk :) , de csak egészségesen.. )
Hu, Fildus, Te egy angyal vagy, dehogy ciki,de ne verd magad miattunk költségekbe!!! egyébként Manna 80-as :)
A turis ruhák szerintem tök szuperek :), én a nővéremet kértem pont, mert itt vidéken nem nagyon van, de Ő meg pestre jár, így könnyebben eljut...
Na ezt a hintát most már meglesem én is, bizti tök jó, és szuper, hogy Ancsa nálatok használt :)
Időpont: én már korábban írtam iránynak, délután 2-3, de ha mindenki 10-re megy, akkor mi is változtatunk :)
Kattantak Manna milyen méretű ruhát hord? A többieket tudom, csak Mannáét nem...
Lányok turtam sok szép ruhácskát, ha nem ciki, akkor mindenkinek vinnék vmi szép kis darabot :-)
Coryzalia? Nekünk azt ajánlották, ami homeós és megfázásra jó. Illetve kapja naponta a 10 csepp Cebion cseppet.
Nekünk a takonykor (mert nekünk se volt más) másfél hétig tartott. Nekünk fehér színe volt a takonynak.
Jelentem, alássan, nekünk 3 napja náthánk van. Ennyi a tény.
Semmi nagyobb baj, csak és kizárólag taknyosság... Se láz, se semmi.
Ezerrel szivatjuk, nyomatjuk magunkba a C-vitamint, valamint a homeo és egyéb bigyókat... Alakulunk, mint púpos a prés alatt. Mivel ez az első náthánk, csak hírből tudjuk, hogy 1 hét alatt bőven ki lehet lábalni belőle, de itt letesszük a nagyesküt, hogy amennyiben az állapotunk (Lucáé) nem teszi lehetővé, akkor vérző szívvel (és szipogó orral) az otthon maradás mellett fogunk dönteni! Addig is buzgón megy a fohászkodás, hogy mégis jöhessünk. Merthogy piszok nagy és égbekiáltó igazságtalanság lenne a sorstól, ha pont mi nem lehetnénk ott! Bizony!... Persze ebből a piszok sorsból bármit kinézek már, de majd igyekszünk jó alkupozícióba kerülni! :))) Szorítsatok! Ragasztani nem fogunk... az nincs benne a munkaköri leírásunkban... :DD
Ez csak természetes, hogy nem viszünk nyavalyákat sehova:)))
Hintát elvileg honap vesszük, rugóval néztem ki és a plafonba fogjuk fúrni, mert álványra sajnos nem futja:((( de szerintem így is szupi lesz. Sára imádja ha a hordozóját ringatjuk vagyis ahogy Bálint mondja RÁNGATJUK (majdnem szó szerint:))) Reméljük bejön majd a hinta is.
Monstro hezitál? Ezt nem is tudtam...mert akkor más közlekedési megoldást kell keresnem (idáig úgy volt, hogy ő fuvaroz minket Andrissal)
Kedves Monstro, légyszíves időben szólj, hogy hogyan döntöttél :-)
Fildus, kicsit lejjebb írtam egy listát a bejelentkezettekről. Közülük Ződkacaj most inkább nemre áll, Monstro, ha jól értem, hezitál.
És még lehet csatlakozni.
És persze szíved joga, de... ne hozz minket folyton zavarba. :)
Esetleg aki már látja, mikor jönne leginkább, hogy passzolunk a ritmusotokba, szóljon, és ha kell, módosítom a nyitvatartási időt. Egyelőre tartom, hogy tíztől várlak titeket, aztán az meg nem baj, ha nem egyszerre jön mindenki, legalább az "előhadak" még azt is látják, milyen a lakásunk alapjáraton. Engem meg persze marhára érdekel, milyen lesz, ha lesz hat-nyolc gyerekünk :))
Egy tiszteletteljes kérésem van még, azt hiszem, mindenki nevében: vigyázzunk egymás babáira! Vagyis ha valakinél esélyes (lesz addig), hogy valamilyen fertőző betegség ütötte fel a fejét, mindenki érdekében inkább egy következő alkalomra nevezzen be.
Azért azzal számoljatok, hogy a hintát is szokni kell. Andris eleinte sírt benne, kikéreckedett. Az első héten én is csalódott voltam, hogy kiadtam egy csomó pénzt feleslegesen. De azért rendületlenül minden nap beletettem, hol én, hol az apja ringattuk-lökdöstük mindenféle formációban. A miénké rugózó (le-fel) mozgást is tud, mert állvánnyal együtt vásároltuk.
Ha a plafonba szerelitek, vegyetek hozzá rugót-állítólag lehet ilyen kiegészítőt venni.
Mi lógattunk Andris feje fölé színes állatkákat, azok himbálóznak felette, szívesen nézegeti őket.
Aztán egyszercsak azt vettük észre, hogy a csemeténk fél napját a hintában tölti, sőt ebben is alszik éjszaka.
Szerintem igen, Domi is azt csinálta. Akkorát aludt, hogy csak na! A többi oltásnál is. Ne aggódj!
Nekünk sajnos annyira nem jött be a hinta, talán azért, mi hason alszunk. Pedig eleinte ígéretes volt...
Isten éltessen minden régi és újszülöttet!:)
Kacaj, nálunk is hatalmas tombolások voltak, néha ma is előfordul. Talán pont az a baj, hogy keveset alszik nappal, és nagyon elfárad, nekem ez volt a tapasztalatom. Ha volt egy fárasztó napja, mert valahova mentünk, vagy nálunk voltak, akkor két napig tuti volt az üvöltés.
Az enyém elfogadja simán. Most, hogy kevesebb volt a tejem, elhasználtuk szinte az egész készletet. Ancsa, jó megoldás a jégzacsi! Köszi:)
Egy-egy alkalommal fordult elő, hogy nem tetszett, de talán nem is volt éhes...
Hosszabb szopi, hát nem megy, az én fiam a cicit arra használja, amire való, kajálásra. Ha meg cicizni szeretne, akkor az a baj, hogy jön belőle, szóval mindenképp üvöltés a vége:S Egy kezemen meg tudom számolni, hány alkalommal aludt be közben. Sajnos így a cici nem nyugtató, hanem hergelő eszköz nálunk:(
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Szent Imre Kórház szülészete.Kinek milyen tapasztalatai vannak?