Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)
Képzeljétek, bőrgyógyászhoz vittem Mikit, és kivel futottunk össze tök véletlenül: Szilvaaa és összes gyermeke is ugyanoda várakozott.
Jelentem, mindenki gyönyörű a Szilva-családban :)) Sáru szuper nagylány, aki babapiskótát eszik és a cumisüvegnek mondja, hogy ááá :)
Ja és azt a gumis valamit lehet most is kapni.Bár kezd ritkaságszámba menni.én is a tesz-veszen szereztem be,megkötős pelenka védő a neve.Én a sima textik pelust teszem bele,aztán mosom.
Azért is megy ritkaságszámba,mert annyira nyomatják az új mosható textil pelenkát.Dehát baromi drága,egyik ismerősöm forgalmazza és 1500 körül van darabja.Már a 3.dik gyereknél nem ruházok be ilyen összegekre:)
én egy ismerőstől kaptam ilyen ősrégi pelenka betétet,liberot:)
Furi volt látni,hogy a zacsira rá volt irva az ára.Vmi 100 ft körül:)))))
ahhoz képest most egy zacsi li...4000 ft.
igen,már használjuk.Márcsak avégett is,hogy spóroljak a több ezres liberón....
Meghát szokja csak,hogy nem kellemes a pisibe,kakiba lenni.
És Attinál is használnál ilyet?
Én nem tudom... Az lenne a legjobb, ha úgy alakulna, mint a húgoméknál. Barni ahogy bekerült a bölcsibe, maga kezdett presztízs kérdést csinálni abból, hogy neki nem kell pelenka, mert a kisvécébe akar pisilni, mint a többiek. Akkor már csak éjjelre kapott pelenkát. Lassan megszokta, hogy mindig szólni kell, ha kell pisi-kakilni... De mondjuk 2 éves koráig simán ő is pelenkás volt..
Tényleg, Rencsi!
Ti már elkezdtétek használni a textilpelust, hogy Andris leszokjon a pelenkáról? Ugye, jól emlékszem, hogy Te akartál ilyet, mert a lányoknál is bevált módszer volt?... valami ilyen dereng.
Fúhhhú... :))
Milyen pelenkát használtok?
nagy-nagy gratula Ádámhoz!!Szép nagy baba lett!!!
Aranyos a képen,megkukkantottam:)
Gratulálok először is!
Másodszor, majd írd meg a pontos születési dátumot és hogy kivel szültél (orvos, szülésznő) és akkor beteszlek a táblázatba Téged is!
Jaaaaajjj, nagyon édes a baba! Nagyon gratulálunk, és sok-sok boldogságot hozzá!
Aztán majd meséld a részleteket, meg hogy hogy okosodik-ügyesedik a baba!
Az enyém épp idemászott és felállt, mert ő is látni akarta a tiédet :))
Sziasztok! köszönöm a válaszokat. Nekem igazából csak az a lényeg, hogy a kisbabám és az én egészségem legyen neki a fontos, tehát szakmailag legyen megbízható, akit felhívhatok ha van velem vmi és nem csak a pénz érdekli. legyen emberséges és kedves és azt hiszem határozott is egyben.csak végezze jól a munkáját.
úgy látom sokan szültetek dr. Raft Miklósnál, tudtok róla infót írni, hogy milyen ember, orvos? hol rendel stb...
Nem tudom még hogy kisfiú lesz vagy kislány, csak most tudtam meg hogy úton van, de mielöbb el szeretnék menni egy vizsgálatra hogy minden rendben van-e és a régi orvosomhoz már nem mennék.
Az kisfiamat a II. nőin szültem.
Hát... itt szerintem mindenki ajánlhatja a saját dokiját... Milyet keresel, megértőt, határozottat, homeosat, fiatalos-lendületeset, hagyományos-magabiztosat,... ? Mert mindenki másféle. De mindenki jó! :)))
Kisfiad lesz, kislányod? Melyik volt az előző kórház?
Gratulálunk!
Fúúúú! Az én lányom majdnem feleekkora volt... Néhány gramm híján...
Gyönyörű nagy baba! :))
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Szent Imre Kórház szülészete.Kinek milyen tapasztalatai vannak?