Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)
Sziasztok!
Sajnos én nem sok jót tudok mondani a Szent Imréről. Bár mondjuk konkrétan nem is a szülészetről, hanem a csecsemő osztályról vannak nagyon rossz tapasztalatim. :( Mivel mi nem adtunk pénzt semelyik csecsemősnek sem, ezért minket úgy engedtek haza 3 nap után, hogy Luca még egyszer sem szopott, totál sárga volt, és még csak lámpa alá sem tették! Sőt, nem is mondták nekünk, hogy sárga... :(
Aki itt szül, készüljön fel rá, hogy ha tejel, akkor jól bánnak velük, ha nem, akkor le sem...
Porc!Már nem sok van hátra holnapig,illetve hajnalig:Isten éltesse az 1 éves nagylegényt!!:)))))
Sok-sok boldogságot,vidámságot kívánok Nektek!
erre mondják, hogy kicsi a világ :)
gratulálok :)
No, ha engem is beírsz, én leszek a legrégebbi aki ott szült az itt fórumozók között. :)
András - Dr. Bálint Sándor, ügyeletes szülésznő 1987.01.28.
Kitti - Dr. Bálint Sándor, ügyeletes szülésznő - 1989.10.30.
Cindy - Dr. Bálint Sándor, ügyeletes szülésznő - 1998.11.10.
:)
Egyrészt nála, másrészt priviben az érintetteket. Valahogy olyan szemérmes pirulósok vagyunk, hogy konkrét összegekről nem nagyon írunk itt. :)
Én meg pláne nem is tudok nyilatkozni, mert nem volt fogadott szülésznőm, az ügyeletes meg inkább nekem fizethetett volna, ami azt illeti.
köszönöm az infot :)
elérhetőségüket tudod véletlen?
Szia,
akik biztosan gátvédelmisták: Kondor Kata, Fantha Zsuzsa, Rakonczai Orsi.
nekem is lenne kérdésem, Ti hozzávetőleg mennyit adtatok a szülésznőnek? vagy jobb erre rákérdezni nála?
köszi előre is!
Szívesen, Bár az orvos nevét nem jegyeztem meg, mert ügyeletben volt, és csak a lényegre jött fel. De egy őszes hajú idős orvos volt kecskeszakállal.
A kislányom neve Bori
Ahová a bejegyzést írod, alatta van egy ilyen rész, narancssárga apróbb betűvel, hogy "A fórum babáinak táblázata" Itt tudod megnézni.
Egyébként, ha gondolod Titeket is felvehetlek, Nyulasi Jolánnal még nem szült senki a fórumozók közül.
Lehet, hogy "sztár"...de amit csinál, jól csinálja. A minőségi munkát meg meg kell fizetni. Én amikor megkerestem, a kórházban, megkérdeztem ,hogy mennyiért vállalna. Azt mondta, hogy ha a tanácsadásért a magánrendelőjébe mennék, akkor mondana összeget és számlát is adna. De én mindig a kórházba mentem tanácsadásra CTG-re stb., így nem mondott semmit. Tegyünk belátásunk szerint.Hát körbekérdeztem én is az ismerősöket, mennyivel honorálták. Egyébként nem sajnálom tőle, mert mindenben segített. Vácról segített ide átjönnöm, bármikor hívtam ,bármilyen kérdéssel rendelkezésemre állt...még szülés után is. Vizsgálatoknál is, a szülés után meglátogatott.
Szerintem egy bábát megfizetni még mindig olcsóbb, mint egy magándokit. Szívesebben adok neki. Ő ott volt végig a szülésnél, míg a magándoki csak a lényegre ér oda.
Egyébként én is kíváncsi lennék erre a táblázatra.
Nyulasi Jolán a "sztár" szülésznők közé tartozik és állítólag nem túl olcsó.
Van a fórumnak egy táblázata, ott fel van tüntetve ki melyik szülésznővel szült. Szerintem őket is ajánlja mindenki egytől egyig.
sziasztok,
28 hetes kismama vagyok és szülésznőt keresek a Szent Imre kórházban. Tudtok ajánlani valakit, aki ért a gátvédelemhez? ha orvost nem fogadok csak szülésznőt, ahhoz hogyan viszonyulnak? van erre is lehetőség? és "mennyibe kerül" a szülésznő? (van esetleg valaki, akit jobb ha elkerülök?) köszönöm a válaszokat előre is :)
Köszönöm mindenkinek a jókívánságot, a ránkgondolást-úgy néz ki, mára elmúlt Andris hasmenése. Kemény hét van mögöttünk. Tanulság, ilyen pici gyerekkel tilos nyilvános, melegvizű fürdőbe menni.
Ami nagyon érdekes, hogy minden héten járunk babaúszásra, soha semmit nem szedtünk még össze. Gondolom, ott nagyon szigorúan betartják az előírásokat és a beteg gyerekét sem hozza senki úszni. Jó hétvégét mindenkinek! :-)
jobbulást Nektek!!
Épp elég a Babákkal ezt a meleget kibirni,nemhogy egy betegség is...
Ja és én is mennék egy olyan találkozós bulira,ha már nálunk nem jött össze!!
És én is a hétvégére szavaznék,mert a nagyokra akkor itthon van Apa:)
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Szent Imre Kórház szülészete.Kinek milyen tapasztalatai vannak?