Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Szénhidrátszegény édességek recept

Szénhidrátszegény édességek recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Szénhidrátszegény édességek hozzávalói:
2 marék dió,
2 marék mogyi,
2 marék mandula,
1 marék aszalt barack,
1 marék aszalt szilva,
1 marék mazsola,
1 citrom,
6 tojás,
1 sütõpor,
1 ek szódabikarbóna


A Szénhidrátszegény édességek elkészítési módja:
Az anyagokat daráld össze, gyümölcsöket aprítsd össze, a citrom héját reszeld rá, kis fahéjjal ízesítsd. Sütõt béleld sütõpapírral. A 6 tojást válaszd szét, a sárgájához tegyél 6 ek édesítõt, 1 teáskanál szódabikarbónát és a citrom levét. A fehérjét kemény habbá kell verni, majd apránként a magkeverékkel együtt a sárgájához keverjük. A kész masszát 180-200 C fokon elõmelegített sütõben megsütjük. Kb 30-35 percig sütni.

Sütemény liszt nélkül


Kategória: Sütemények, édességek receptjei

A receptet beküldte: , 2010. febr. 16. 21:42
A szénhidrátszegény édességek elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook