Szemhéjplasztika (beszélgetés)
ne haragudj, de ez nem sikerült jól :( nagyon sajnálom.
3 hét után szinte látszania sem lenne szabad a műtét helyének.
Ki csinálta ezt a "szép" munkát?
Olyan pancser lehet,mint aki engem eltolt.
2,5 évembe telt mire 1 doki valamennyire rendbe hozott,bár tökéletes soha nem lesz.
Nagyon sajnálom ,hogy ezt kell írnom ,de valóban a műtét előtt egy boldog szempárt látok ,most pedig fáradtabb a tekintted.
reklamálj :((
De ha elmúlt a sötét karika a kozmetikus kezeléseivel ,miért töltettél?
A Dokinőt nem vontad felelősségre?( bár gondolom ,még neki állna feljebb ,,ez így szokott lenni ilyenkor.....)
Nekem nagyon mély sötét karikás volt a szemem alul, megcsinálták az alsó szemhéjplasztikát, kevés bőrt és annál több zsírt kellett kiszedni.
A karikák sötétségén a kozmetikus segített, csiszolás+IPL kezelés és utána dermarolleres kezeléssel.
1 évembe tellett, de már a sötétség is elmúlt. Akinek "arisztokratikusan" vékony a bőre, annak átlátszanak a hajszálvékony erecskék, csak olyan kezelés segít ami megerősíti a bőr, meg a prémiumkategóriás alapozó.
Alulra tölteni nem szabad, mert hurkás maradhat (túl vékony ott a bőr) elmászik a helyéről és lassan szívódik fel - addig lehet a puklikkal járni.
"A karikás szem esetében az alsó mélyen levő ívet nagyon lágy hyaluronsav tartalmú töltőanyaggal lehet korrigálni, vagy saját zsírral ,ami tölthető, vagy a szemhéj műtét során a meglevő zsír áthelyezésével orvosolható."
Ezt találtam a neten a karikás szemről ,,,alsó szemhéjplasztikát javasolnak ,,és a fentieket....
( Dr.Rozsos Tamás honlapjáról szedtem le)
Jánky doktorról csak a legjobbakat tudom mondani - engem Ő csinált.
Felső-alsó szemhéjplasztika stb. nézzed meg a képeimet, igazán látványos a javulás!
Szerintem keress Te is egy másik dokit...,,,,nem tűnik ez a Dokinő sem valami nagy mágusnak a beszámolód alapján...:-(...
A karikákkal nem tudom mit lehet kezdeni,nekem nincsenek ,így nem olvastam utána a neten...
Csak reménykedni tudok ,hogy visszakapom a pénzt....örülnék neki ,ha megértene...de azt is el tudom képzelni ,hogy hallani sem akar róla...az igazat megvallva ,inkább arra számítok ,hogy elutasítja ezt a kérést....de hátha nem....
Róla már hallottam/olvastam rosszat máshol is...
Egy másik Doki ( Toperzcer Zsolt) azt írta ,hogy Ő ,ha szükséges ingyen korrigál....( mármint a saját munkáját ....:-)...
Nem fogja bevallani a Dokinő ,hogy ha " hibázott " esetleg...Én hétfőn voltam varratszedésen ,,és nekem is azt mondta az én dokim ,hogy így rendben van......Pedig biztosan látja Ő is ,hogy nincs rendben...Mostmár inkább hiszek Jánky dokinak mint az én ( volt) orvosomnak.....Jánky doktor azt írta ,hogy 1 hónappal műtét után már lehet korrigálni!!!
Téged ki műtött?