Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

6986. zsoka318
2012. dec. 30. 13:55

Az enyem 3 honapos,de az also meg meg van rogyva mindig,,a hegg szövetnek kell 5 honap kb ,nekem legalabbis,,sajnos,,en is azt hittem hogy 3 honap es gyönyöru lessz,hat nem igy lett!

A felsömet azt minden keppen ujra kell csinalnom:( ott hagyta a sok zsirt es a bört!!!

Legjobb doki :( ITT Sved o ba a felsö annyiba kerul mint otthon az also felsö,,,,,ugyhogy "megkaptam amiert annyira akartam sporolni"

Sok szerencset mindenkinek es sikeres gyogyulast!

Febr a hasamat plasztikaztatom,rem,elem nagyobb szerencsevel,,de mar elöre felek!!

6985. Kata114
2012. dec. 29. 22:45

Sziasztok,

17-én voltam felső szemhéjplasztikán, az bal szememen szinte láthatatlanul begyógyult a seb, szabályos, szép a vonal, a jobbon meg hullámos a vonal, és tiszta hurka. A bal "szép" szememből (varratból :)) nem szivárgott a vér, ellenben a másikból két napig. Aznap hívtam a dokit, azt mondta hogy az nem baj...Lehet hogy ettől a bevérzéstől lett ilyen hurkás?

A varratszedés 10 nap múlva volt, akkor ott ez nem mutatta magát:(

Egyenlőre csak Bioptron lámpával kezelem.

Járt már valaki ilyen hurkás felemás cipőben?

6984. viczaaa
2012. dec. 29. 20:43
olyan sokan és sokszor leírták, hogy a szövetek helyreállásához idő kell...nem is kevés.alsónál meg pláne.nekem felső volt, és még két hónap múltán is változott...frissen műtve ne ezzel foglalkozzatok...
6983. Tempest (válaszként erre: 6978. - Szédült-napraforgó)
2012. dec. 25. 20:41
Te egyszerre csináltattad a kettőt??
6982. pinkdreams (válaszként erre: 6981. - 80a118952b)
2012. dec. 25. 14:10
Ne aggódj, én ugyanígy voltam vele. Nekem október elején volt alsó szemhéjplasztikám és legalább 2 hétig nekem sem ért hozzá a szemhéjam a szemgolyómhoz. De most már nagyon meg vagyok elégedve az eredménnyel. Napról napra javulni fog Neked is.
2012. dec. 25. 13:08

SZIASZTOK

DEC 17 ÉN VOLT ALSÓ SZEMHÉJ PLASZTIKÁM 8 NAPOS VAGYOK .28 ÁN MEGYEK VARRATSZEDÉSRE.EL VAGYOK KESEREDVE MERT LÓG AZ ALSÓ SZEMHÉJJAM NEM ÉR HOZZÁ A SZEMGOLYÓHOZ.PLÁNE HA ELŐREHAJOLOK ENYHÉN MÉG JOBBAN ELÁLL.EZ SZERINTETEK TERMÉSZETES EBBE AZ ÁLLAPOTBA VAGY GOND VAN?LÉGYSZI ÍRJATOK AKI TÚL ESETT ILYEN MŰTÉTEN!

KÖSZI

6980. vajdai (válaszként erre: 6970. - Emsi)
2012. dec. 18. 15:50
Nagyon szép,gratula:)
6979. szédült-napraforgó (válaszként erre: 6970. - Emsi)
2012. dec. 18. 11:35
szép lett, gratulálok))
6978. szédült-napraforgó (válaszként erre: 6968. - 824809e677)
2012. dec. 18. 11:33
tavaly nekem 340 ezer volt az alsó felső a sashegyi doktornál, konzi 5000 Ft. Szerintem nyugodtan ki lehet írni árakat, nincs abban semmi..
2012. dec. 15. 19:17
sziasztok! én is tervezem a szemhéjplasztikát és rengeteg orvost végigjártam, de én a szemhéjplasztikámat egy szemorvossal fogom megcsináltatni! Budapesten találtam is egy orvost aki, nem csak szemeket, hanem plasztikát is végez, szemsérülésekből adódóan muszáj, hogy az ember látása miatt is. A felső szemhéjplasztika ingyenes, csak az alsóért kell fizetni. Már csak azért is mert az orrplasztikámat is orr-fül-gégész dokival végeztettem és szuper lett a végeredmény!
6976. Crystal82 (válaszként erre: 6975. - Vajdai)
2012. dec. 15. 13:29
Köszi szépen!
6975. vajdai (válaszként erre: 6973. - Crystal82)
2012. dec. 14. 21:09

WABI Plasztikai sebészet Sopron

Kovács dr-nak van honlapja ott megtalálod az élérhetőségeit.

Az asszisztensnőjét(Patricia) hívd.

6974. tanti59 (válaszként erre: 6973. - Crystal82)
2012. dec. 14. 18:11

Á nem,mi mind meghaltunk:)

Nem fáj,túléled,ne félj:=)

6973. Crystal82
2012. dec. 14. 18:01
Köszi a gyors reagálást! Az elérhetősége érdekelne! Gratulálok, elismerésem! Túl lehet élni?:-) Fájdalmas a műtét?
6972. vajdai (válaszként erre: 6971. - Crystal82)
2012. dec. 14. 16:20

A világ legrendesebb dokija:))

Mi érdekel vele kapcsolatba??

Engem Ő mútött (alsó,felső,szemöldök)

Most megyek januárba hozzá lézerre.

6971. Crystal82
2012. dec. 14. 15:50

Sziasztok! Megkérdezhetem, hogy pontosan kicsoda az a dr. Kovács, akit annyit emlegettek itt a profiságáròl?

Èn is szeretném megcsináltatni a felső szemhéjam, csak még nem tudom, hogy kinél! Tanácsot fogadok szívesen!! Köszönöm!

6970. Emsi (válaszként erre: 6963. - 5fccdbbd8a)
2012. dec. 14. 15:44
Ha kíváncsiak vagytok Awil munkájára, nálam megnézhetiktek :)))
6969. tanti59
2012. dec. 13. 13:25

250,300e körül,...konzi 5000e

Toperczert nem ismerjük,mármint a munkáját.

2012. dec. 13. 12:36
privátban sem lehet elárulni?? Csak miheztartás végett :)
2012. dec. 13. 00:38

puszaNektek))

Új vagyok itt. Egy kérdésem lenne: mennyibe kerül Sashegyi dokinál az aléós-felső szemhélyőlasztika illetve az előtte történő konzultáció?

Toperczer Zsoltnál járt valaki közületek?

puszaJou))

6966. szédült-napraforgó (válaszként erre: 6965. - 7dc06596bc)
2012. dec. 7. 10:22
A Sashegyi doktor nem is csinál altatásban szemhéjplasztikát, mert műtét közben is kontrollál, kell a közreműködésed. Ezzel, szinte teljesen kizárható annak az esélye, h kifordul a szemhéj. Tényleg ne pánikolj, nekem egyszerre volt alsó-felsó, egyáltalán nem vészes.
6965. 7dc06596bc (válaszként erre: 6963. - 5fccdbbd8a)
2012. dec. 7. 02:38

dora!!

:))))))))))))

Ez is egy löket volt a privi után!

Ugyanezt érzem én is..senki nem látja rajtam kívül a felesleget, de én nehéznek érzem a szemem..összeragad felül..ha nevetek, akkor pedig alul nyomja a könnycsatornát:))

Magamnak kell a változás.

Nem hiszitek el, de alig aludtam az este és különösen ráncos voltam ma....és:)))))))))) nézelődtem az egyik pláza egyik boltjában... minden tükörbe belenevettem, hogy az erős neon fénynél is megnézzem mennyi a bőrfeleslegem...az eladók már nézték, hogy ez nem normális...:))))))))))) Szóval...akkor valószínűleg nem most, hanem 2 hónap múlva irány a műtőasztal..én bevállalom egyszerre!!!!:)) ha már lúd, legyen kövér:)) Itt lesztek még??? remélem...:)

2012. dec. 6. 23:44

D.Z.!

Írtam privátot is!!! Üdv, D.

6963. 5fccdbbd8a (válaszként erre: 6962. - 7dc06596bc)
2012. dec. 6. 23:21

Megnéztem a képed, valóban meg lehet műteni. DE: Szerintem így sem gáz, mert pl. a felső nem lóg be a látóteredbe, ahogy nekem pl belógott, pedig 42éves vagyok, nem 72. Ennek ellenére a férjem engem is így látott szépnek és szerinte tök felesleges megműttetni. Mondjuk ő az eredmény láttán is azt mondja, hogy nem szignifikáns a változás, ami persze nem igaz. Reggel a felesleggel együtt dagadt volt a szemem, alig láttam ki, plusz olyan érzés volt, mintha egy homokzsák lenne rajta. Délig, mert kb addigra ment el a víz belőle. Ezt követően, elkezdett egyre jobban lógni, míg este hatra már olyan volt mint egy nagymamának. Ekkor a homlokráncolással korrigáltam, hogy kilássak. Az állandó homlokráncolás viszont nem csak esztétikai gond, hanem fizikailag is rossz érzés és gyakran járt fejfájással. SZóval a környezetem szerint remekül néztem ki előtte is, én viszont így éreztem magam, ill. nyilván esztétikailag is nézhettem volna ki jobban. A lényeg, hogy végül rászántam magam és életem egyik legjobb döntésének bizonyult. Azóta ismét szeretek tükörbe nézni, szinte teljesen eltűntek a homlokráncaim és persze eltűnt a homokzsák érzés is.

Tehát, ezt Te döntsd el. Én azt sejtem, hogy így is jól nézel ki, de ha Te nem tudod így elfogadni Magad, akkor (ahogy én sem tudtam) akkor vágj bele. Én nem mertem együtt az alsó-felsőt, úgy hgy az alsóra még megyek majd pár hónap múlva. De nyilván aki bátrabb, az sokkal jobban jár ha egy füst alatt túl van rajta.

Azt viszont nagyon nézd meg, hogy kihez mész. Awil dr-tól itt még nem láttunk szemhéjplasztikát, ha valaki látott akkor szóljon. Sashegyi dr-tól viszont láttunk párat (Napraforgó, Gabci, Cicus, Kis csillag) és mindenkié nagyon nagyon szép lett. Nézd meg a honlapját, van fent sok előtte/utána kép. Ha elmész hozzá konzira még mutat egy csomót. Szerintem ennyit megér. Az arcoddal ne kísérletezgess! Sashegyi dr-t én nyugodt szívvel ajánlom bárkinek, legalábbis szemhéjra, bár nyilván a többiben is szépet alkot. Szemhéjakat mindenképp. Most már tényleg teszek fel én is képet. Holnap talán lesz rá kapacitásom.

(Más is élve csinálja a szemhéjplasztikát, egyáltalán nem vészes, ne aggódj! Csak az injekciót érzed, de az nem rosszabb egy szúnyogcsípésnél. Az egész kb 35 percig tartott nekem.)

6962. 7dc06596bc (válaszként erre: 6961. - Szédült-napraforgó)
2012. dec. 5. 23:35

Köszi köszi mindenkinek a támogatást!!!

KOMOLYAN sokat jelent, de bizonyára TI is tudjátok, hiszen innen merítettetek erőt!!

A környezetem ellenzi...:(( anyám, párom, tesóm...szerintük így is szép vagyok.

Én nem szebb akarok lenni, mint valaha, hanem oloyan mint 2 éve...CSAK olyan!!!

Awil Matanusnál voltam ma...

És amitől még rettegek, hogy "élve" akarja :)))) megcsinálni..azaz altatás nélkül...grrrrrrr

Lányok!! Biztos jövök még hozzátok erőért!! Mert az Veletek van:)))

Még egyszer ezer köszönet NEKTEK!!!

6961. szédült-napraforgó (válaszként erre: 6957. - 7dc06596bc)
2012. dec. 5. 17:22
igen, ezt nyugodtan megműttetheted, alul is és felűl is. olyan a szemed, mint az enyém volt.
6960. tanti59 (válaszként erre: 6956. - 7dc06596bc)
2012. dec. 5. 15:32

Dr Kovács Ferenc,Sopronban műt

Ne félj,jó orvost keress,látod milyen sokan meg vannak elégedve,sajnos én 1 sz...rt fogtam ki

Kihez akarsz menni?

6959. tanti59 (válaszként erre: 6954. - 5fccdbbd8a)
2012. dec. 5. 15:29

Júniusban volt a 7. korrekcióm,most már nem olyan csúnya,nem fordul ki az alsó szemhéj,de megint log,

nem szép.

Megint kellene 1 korrekció nem megyek,mert mi van ha ua lesz?életem végéig varrogatnak?

Várok!mire azt ne kérdezd ,elegem van ...ennyi

6958. N.Eszter (válaszként erre: 6957. - 7dc06596bc)
2012. dec. 5. 08:49

Ez egyértelműen alsó-felső műtétre szorul.

Ebből az állapotból nagyon szépet lehet csinálni.

Ahogy nézem, a bőröd egyébként szép.Szem mellé veszélyes a botox, rosszabb lehet, mint nélküle.

Homlokba érdemes csak teteni.

2012. dec. 5. 02:19

Lányok!!

Megnéznétek a képeimet, hogy milyennek találjátok?? Az elsőn mondjuk nevetek:)), a második a sime állapotban van.

Jaj én úgy szeretnék 2 évvel ezelőtti énem lenni!!

Ja! Mellesleg botoxolva van a nevető ráncom..csak..valahogy nem hat rá...3 dokinál is voltam..

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook