Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

10016. Iluska60 (válaszként erre: 10010. - 993dda84ef)
2014. márc. 21. 19:54

"egy 5 éves gyerek nagyobb igényességgel boncol békát" - RekaBeka, ez nagyon nagy! Jót nevettem volna rajta, ha nem én lennék az áldozat és nem feszülne az arcom kellemetlenül a nevetésnél.

Az az igazság, hogy épp a műtét előtti este rátaláltam erre a fórumra, de azon az oldalon, ami akkor feljött, nem volt számomra semmi használható, a többszáz oldalt pedig lehetetlen lett volna átnézni. Még át is suhant a fejemen, hogy rákérdezek a dokira, hogy van-e tapasztalat? - Talán az őrangyalom volt. De elhessegettem azzal, hogy már másnap úgyis műtét, és nem is biztos, hogy van a fórumon, aki járt nála.

Igazatok van abban is, hogy vajon miért hitelrontás az, ha megmutatom a fényképem, mindkét oldalon durva 3 cm-es vastag hegekkel, páncélszerű szemzugokkal, vörös, letapadt arccal? Nem mondhatom el, kinekk a műve ez? Szóval nem ő rontja a saját hitelét a művével, hanem én rontom azt a puszta megjelenésemmel...

10015. Ilcsike.gy (válaszként erre: 10012. - Tanti59)
2014. márc. 21. 19:41
Pertársaság?
10014. triniti77 (válaszként erre: 10006. - Böbe4545)
2014. márc. 21. 19:35

Amikor én a felsőt műtettem előtte jó pár orvos felkerestem és jó sokat fel is hívtam. Krasznait csak hívtam és természetesen az árak miatt is, mivel neki sehol nincs árlistája. Egy hölggyel beszéltem aki elmondta a felső árát ami duplája a neten talált legmagasabb árakhoz képest, az alsót meg se mondta, mert az állítólag személyre szabott és nem is nagyon csinál. Aztán rákerestem a neten, és találtam egy videót róla ahol arról beszélt, hogy alsót szinte csak arcplasztikával együtt csinál. Nem tudom, hogy ez tényleg úgy a legjobb megoldás, de én egy kicsit biztonsági játékosnak tartom. Ennek is van jó oldala, mert csak azt vállalja el amit tutira jól meg tud csinálni. Ami a lényeg, annyival nem jobb orvos mint amennyire az árakkal el van szállva.

Egyébként a barátnőm szájfeltöltésen volt nála jó drágán és semmi nem látszik rajta, ugyanolyan maradt a szája. :)

10013. Ilcsike.gy (válaszként erre: 10010. - 993dda84ef)
2014. márc. 21. 19:32

Réka a szívemből szóltál!

Ugyan ezt gondolom amit leírtál, de a döbbenettől nem voltam képes megfogalmazni!

Bíztassuk kicsit Iluskát, hogy vannak nagy tudású és mégis lelkiismeretes orvosok is!

Azt hiszem én írtam annak idején a szemhéjműtétem kapcsán, hogy bizony fel is hívott az orvos, hogy vagyok!

10012. tanti59 (válaszként erre: 10011. - 993dda84ef)
2014. márc. 21. 19:22

Az a borzasztó,nem képes tudomásul venni,....ez nem megy neki

valszeg azért csinálta így ne forduljon ki,ez sem megy neki,

felháborító,

az adatlapján esztétikai+rekonstrukciós sebészként hirdeti magát,

az ország legjobb,legképzettebb sebészei dolgoznak a magánklinikáján,....ez van írna az oldalukra

És majd nem ő lett tavaly az Év orvosa

10011. 993dda84ef (válaszként erre: 10010. - 993dda84ef)
2014. márc. 21. 19:11

Hihetetlen!

Tanti és gondolom még 100 plusz kettő esetből okulva, miután belátta, hogy képtelen szemhéjkifordulás nélkül kivitelezni a műtétet, gondol egyet, és a szemek sarkából indít egy, jóformán a fülekig érő folytonos vágást. Mintha egy általános iskolás technika órán lennénk...Vágd ki, ragaszd össze, foltozd meg...

10010. 993dda84ef (válaszként erre: 9997. - Iluska60)
2014. márc. 21. 19:05

Őrület, ha nem láttam volna a képed, talán el sem hinném. A háborús sérüléseket nagyobb esztétikai igényességgel látták el a fronton, mint ahogyan a te arcoddal bánt a jóember 2014-ben, egy magánkórházban végzett plasztikai műtét keretében. Hihetetlen, ma, amikor a plasztikai sebészet legfőbb irányvonala a lehető legminimálisabb hámsérülés kiváltása, amikor pár cm-es vágásból képesek komplett feltárást végezni szinte sz összes szervet érintően, amikor a hónaljban ejtett 2cm-es vágáson keresztül ültetnek be mell implantátumot, itt van egy kis híján az év orvosának választott sebész, fogja a kiba@ott szikéjét, és az arc mindkét oldalán, a legszembetűnőbb helyen képes egy több cm-es, látványos hegvonalat vésni. Nem is hiszem el, egy 5 éves gyerek nagyobb igényességgel boncol békát. Nem jutok szóhoz, erre a metódusra egyszerűen nincs elfogadható magyarázat.

Igen, jelenleg Tönköl doktor az egyetlen, akiről tudomásunk van a fórumon, aki kimondottan korrekciós tevékenységre szakosodott. A helyedben őt keresném fel. Persze elmehetsz máshoz is, hogy felmérd a reakciókat.

Rettentően sajnálom, hogy műtét előtt nem jöttél hozzánk érdeklődni, remélem soha többé senki nem kerül hasonló helyzetbe, és a te kálváriád is hamar véget ér!

Érdekes olvasata a hitelrontás szónak, ha a tényszerű közlésre is vonatkoztatható. Ezek szerint egy hozzá hasonló, szakmailag, és emberileg is minősíthetetlen orvos tevékenységét csak a saját belátása kérheti számon. Remek kilátások! Nem elég sunyi és igény szerinti oldalra fésült ez a végtelen online élettér, már a saját szemünket sem dörzsölhetjük meg kedvünkre, mert a tisztán látásunkkal még a végén megsértjük mások "törvényes" üzekedését...

10009. kori54
2014. márc. 21. 19:05
Sziasztok! Akkor most már megkérdezem Mihályfí Lászlóról van e vélemény? Már úgyis inamba szállt a bátorságom ami a műtétet illeti :)
10008. tanti59 (válaszként erre: 10005. - 5fccdbbd8a)
2014. márc. 21. 17:18

Igen!sokat elszúrt

Vissza olvastam a hsz amiben leírtam a nevét a hoxa törölte,úgy látszik csak a jó orvosok neve maradhat, aki ilyet csinál nem lehet kiírni a nevét,talán hitelrontás?de hogy emberek életét,lelkét teszi tönkre az nem számít!

Nem tudom az ilyen embernek nincs lelki ismert furdalása?ha az Ő hozzátartózójával történne ilyen?

És még a tv-ben bájolog!

10007. cumus (válaszként erre: 9982. - Vicus72)
2014. márc. 21. 15:35
Köszi, ha legközelebb arra járok be fogok benni.
10006. böbe4545 (válaszként erre: 10004. - Tanti59)
2014. márc. 21. 13:18
Krasznai vagy Pap a jobb?
10005. 5fccdbbd8a
2014. márc. 21. 13:13

Iluska nagyon sajnállak! Elképesztő, hogy ilyen orvos még praktizálhat! Nem hinném, hogy csak Te és Tanti lennétek a negatív vélemény. Biztos, hogy még nagyon sok más embert is elszúrt. Ilyen technikával biztos. Csak azt nem értem, hogy miért nem kapnak ezek az esetek nagyobb publicitást? Akkor egy csomó jövőbeni páciens megúszhatná. A korrekciót ki csinálta?

Lányok - akinek alsó plasztka volt - Ti meddig éreztétek, hogy húzódik az alsó szemhéj ill. a vágás? Nekem ma 3 hetes és még mindíg érzem. Nem vészes, de azért érzem.

10004. tanti59
2014. márc. 21. 12:34
Igen!főleg arcplasztikában
10003. böbe4545
2014. márc. 21. 12:27
Szerintetek dr Pap Péter jo doki?
10002. triniti77 (válaszként erre: 10000. - Tanti59)
2014. márc. 21. 11:59
Pl. Pap Péter :)
10001. tanti59 (válaszként erre: 9997. - Iluska60)
2014. márc. 21. 11:15
Mézike naplóját olvasd el,...
10000. tanti59 (válaszként erre: 9998. - Triniti77)
2014. márc. 21. 11:14
Kikre gondolsz?
9999. tanti59 (válaszként erre: 9998. - Triniti77)
2014. márc. 21. 11:13

Szerintem más sem!sok műtét volt itt már de ilyenről még senki nem írt

mitől tudná megcsinálni?nem ért hozzá próbálkozik,

a letapadt izmokat fel kell szabadítani stb,stb,

ehhez csak 1 szemplasztikás ért TT

Én a helyedben nem engednék hozzá nyúlni ,TT(BREKINEK)mi már csak így hívjuk

9998. triniti77 (válaszként erre: 9997. - Iluska60)
2014. márc. 21. 10:53

Én még ilyen műtéti eljárásról nem is hallottam. Hány ilyen orvos van akit nyomnak a tévében aztán sz..t se tudnak!

Képeket nem is mutatott a műtét előtt?

Szerintem TT doki jó választás! Van még egy két jó orvos, de aki korrekciót szívesen csinál, olyat rajta kivül én nem tudok. :(

9997. Iluska60 (válaszként erre: 9995. - Triniti77)
2014. márc. 21. 09:47

A jobb és a bal szemem sarkából is indul hosszú heg.

A műtét előtt nem mondott semmit, csak annyit, hogy oldalra húzza ki az alsó szemhéj ráncait, mert az alsó szemhéj alatti vágásnál előfordulhat a szemhéj kifordulása. Tehát nekem nem az alsó szemhéj alatt volt vágás és heg, hanem oldalt.

A felső szemhéjból 1 hét után volt varratszedés, az oldalsóból 2 hét múlva. És akkor mondta, hogy a mindkét oldali hurkák miatt ne aggódjak, mert belső varratok is vannak, és annak 6 hét a felszívódási ideje. Hát nem repestem, mert 1-2 hét rondaság még elmegy, de 6 hétig már komolyabban felborította az életemet, utáltam emberek közé menni.

De a hurkák 6 hét után sem tüntek el, azonkívül volt egy nagy dudor a szemem alatt, azt mondta, savó szorult alá, és azt is kifolyatja egy kis metszés után. És hogy azért érzem úgy, mintha egy maszk lenne rajtam, mert letapadtak az izmok a csonthoz. Ezen kívül vörös karikás a szemem folyamatosan.

Most a korrekció után is újra letapadt, vörös karikás a szemem, vastagok a hegek,(bár már nem annyira) az egyébként is kis szemem oldalról meg lett kissebbítve, a heg gyakorlatilag behúzódik a szemem elé. Az oldalsó hegek végén jókora kicsúcsosodás van, mint egy rosszul szabott ruhán. A bal alsó szemhéjam alatt ismét dudor van, most kisebb, de kettő.

Miután megtudtam, hogy tantit is ő plasztikázta szét, és az 5. korrekcióval sem tudta rendbehozni, természetesen nem fekszem még egyszer a kése alá.

Azt tervezem, TT-től kérek időpontot, hogy mit mond, mi a véleménye az ábrázatomról. Szerintetek jó ötlet? Vagy van még javaslatotok, kihez forduljak? Most már inkább több orvosi véleményt is meghallgatnék, mielőtt a szemem körül szabdalni kezdenek.

Öt évig fontolgattam ezt a műtétet, és tényleg nagyon lógott már a szemhéjam, főleg a felső. De most nagyon szomorú vagyok és aggódom.

Olvastam itt, hogy valamelyik doktornő még fel is hívja a betegeit műtét után, hogy érzik magukat. A Herevasaló Dokit még csak felhívni sem lehet, hanem csak a személyi asszisztensét:-(

Három nappal a műtét után mennem kellett kötözésre. Nekem akkor még fájdalmaim voltak (többen írjátok, hogy műtét után nem fájt) és 5 és fél órát kellett várakoznom, pedig indulás előtt is felhívtam az asszisztensét, áll-e az időpont.

És még sorolhatnám... Nem mondom, hogy ne menjetek ehhez a dokihoz, de nem árt, ha ismeritek ezeket a dolgait is, nemcsak, amikor celebek mellett mosolyog.

9996. tanti59 (válaszként erre: 9994. - Iluska60)
2014. márc. 21. 08:27

Vasalja inkább Édes Élet-ből BK na ott hibázzon

--nem értem az ilyen hogy mer még műteni,hol van az orvosi eskű,....a legjobb tudásom szerint.....

lehet neki ez a legjobb

9995. triniti77 (válaszként erre: 9994. - Iluska60)
2014. márc. 21. 07:41

A jobb alsó szemhéj mentén az a hosszú heg ami az arcodon végig halad az micsoda? Az már a korrekció következménye?

Nagyon sajnálom, hogy így alakult a beavatkozás sajnos többen jártak már így, de én a korrekciót biztos nem csináltatnám annál aki egyszer már elrontotta.

Remélem eléred azt az eredményt amire mindig vágytál!!!

9994. Iluska60 (válaszként erre: 9990. - Triniti77)
2014. márc. 20. 23:13

Úgy látom, nem jelent meg a válaszom, vagy azonnal törölte a hoxa. Csak annyit írtam benne, hogy privátban írt nekem tanti és kiderült, hogy ugyanaz az orvos :-((((

Talán majd egyszer részletesebben leírom, mi történt és hogy vagyok most. Egy képet feltöltöttem a pillanatnyi kinézetemről.

9993. 993dda84ef (válaszként erre: 9991. - Kingik)
2014. márc. 20. 22:32
Fejlődőképes. Négyes fölé. Leülhet.:)
9992. 993dda84ef (válaszként erre: 9989. - Iluska60)
2014. márc. 20. 22:30

Jaj istenem, nagyon sajnálom!

Megosztod velünk az orvosod nevét?

Korrekció ilyen hamar, az hogy lehet, milyen hibát vétett az orvosod, amit 2 hónapon belül korrigálni kellett?

A legjobbakat, remélem mihamarabb orvosolják a problémát!

9991. kingik (válaszként erre: 9985. - 993dda84ef)
2014. márc. 20. 21:26

:-DD

Ejj de bírlak;-)) Mondjuk a 44-ért és annak a duplájáért szétcsaplak :-))

Kösssszi és sikerült most is bekopogtatnom a titkos ajtón :-)

9990. triniti77 (válaszként erre: 9989. - Iluska60)
2014. márc. 20. 21:08
Szabad megtudnunk, hogy kinél csináltattad? Mit hibázott az orvos?
9989. Iluska60 (válaszként erre: 9932. - Carmena)
2014. márc. 20. 20:39

Itt a korábbiakban elhangzott már néhány név, akit nagyon javasolnak.

Én magam egy ismert, jó nevű plasztikai sebésszel csináltattam alsó-felső szemhéjplasztikát január elején.

Azóta már túl vagyok egy korrekciós műtéten, és már akkor jelezte az orvos, hogy még egyre szükség lesz. De ahogy kinézek, lehet, hogy többre is :-(

9988. 993dda84ef (válaszként erre: 9986. - Kacsaa)
2014. márc. 20. 18:35

Szia!

Fogadd meg a tanácsunkat, és egy időre felejtsd el a szemeidet, aztán ha a szövetek begyógyultak újra előveszed a kérdést, ha egyáltalán még foglalkoztat a téma.

Szép vagy, a pillogók is, erre koncentrálj!

Remélem nem vagy úgy elszontyolodva, mint ahogyan a sorokból kiolvasom, nincs rá okod, hidd el!

9987. kacsaa
2014. márc. 20. 18:33

Sziasztok!

Ahogy írtam is korábban, szerdàn voltam BB-nèl. Kaptam szteroidos injekciót a hegbe,remèlem ez majd szépíteni fogja és kisebb lesz a pukli.

Megint megnèzte a szemeim különbségét,továbbra is "egyformának làtja,szerinte azért a minimális különbsègèrt,ami van,kár vagdosni,ő legalábbis

biztos,hogy nem vállalja,mert megint nem lenne egyforma,és sosem lenne ennek vége. Azt is mondtam,hogy p.sebész biztos elvállalná jó pénzèrt,de meg fogom bánni lehet az eredmény miatt.

Szòval ezek vannak,remélem a hónapok alatt még igazodik kicsit a szemem a másikhoz.

Azóta lett fogszabim is,úgyh.meg vagyok áldva rendesen :))

Sorry a bakikért,telóról kicsit nehèzkesebben megy az írás!

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook