Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Ejnye, no... Nem adnak útbaigazítást a Nagy Öregek. Különben is, ha nyomozni kell, az az ügynökök dolga. Úgyhogy én adok egy támpontot, ahonnan elindulhatsz: [link]
A nyomravezetői díjat utald majd át, kérlek, az Szemhéjplasztikus Hölgyek Önsegélyező Pénztárának számlaszámára.
11944. cumus 2014-11-08 19:53
Nem kell különösen megindokolni. Nem tud jönni és kész vagy nem jött összae a pénze rá:)
Cumus-tól nem tudtam volna jobban meg fogalmazni én se :-)
Én is ezt csináltam 2 hete :-D
nyomoztam kutakodtam mire ki tisztult minden
de meg érte :-)
Szia eri!
Jó döntés volt az orvos választás és a beavatkozás választás is, ügyes vagy :-)
sok sikert a műtéthez!
Kérdezz minket nyugodtan BB lányokat :-) segítünk
Húúú, ez nagyon jó hír, hogy azonnal használhatom a szemhéjam, ráadásul jóformán fájdalom mentesen. Köszi, hogy megnyugtattatok,megkönnyebültem :)
Velvet67, kértem tőled is bebocsátást a naplódba..megköszönném, szeretnék hús-vér valóságot olvasni.
Sajnos, a fórumot végigi olvasni nem lesz időm.
Mennyi idő után lehetett emberek közé menni? Hány nap, amíg nem publikus a ltávány?Esetleg sminkelni mennyi idő elteltével lehet?
Bejelentkezéskor azt mondták, lehetőleg külön végzik az alsó és a felső szmhéj műtétet.Nem tudom, min múlik, gondolom kockázatos) Szóval, úgy néz ki, kétszeri nekifutás lesz, kétszer annyi gyógyulási idő, munka kiesés..de ha a doki nem javasolja, bízom benne, nem véletlenül..
Szia Velvet!
De azért a sminken tudsz egy kicsit korrigálni hogy cicásabb Legyen a smink! ?
Én is várom az alsó varrást :-)
Szia nmona!
felső szemhéj plasztika után azonnal ki nyitottam a szemem, pislogni is simán tudtam
nem okozott gondot, nem fájt nem éreztem semmit
Mikor hazáértem jó volt feküdni pihenni csukott szemmel, kicsit könnyezett, de csak 1 napig
ne aggódj! Menni fog a szemhéj mozgatás :-)
Természetesen akkor ha minden rendben van a műtét során
mert ugye van olyan hogy van aki nyomó kötéssel távozik mert egy ér vérzik, nem akar el állni
hogy az egy napig két napig van fent azt ők tudják meg mondani akik így jártak
ne egyedül menj! Legyen kísérőd!
Sose bánd, nagy bölcsességekkel úgysem tudnék szolgálni a személyesen konzultáción:), csak osztanám az eszet. Természetesen nem ingyen.:)Szerintem tökéletesen menetelsz előre, felkeresed, akit lehet, odafigyelsz, meghallgatsz, mérlegelsz, hangosan gondolkodsz, elképzelhetetlen, hogy ez végül ne egy tökéletes választásban csúcsosodjon ki. Már most jóval többet tudsz a lehetőségeidről, mint ami szerény tarsolyomból előhúzható lenne.
Happy Endet akarok, ennyi a követelésem.:)
Szia Nmona!
Ne félj, ha elszántad magad, akkor biztos van rá okod...
Műtét után rögtön ki tudod nyitni a szemed és haza is tudsz menni... én egyedül vezettem haza. Műtét napján alig ittam vizet, hogy ne vérezzek nagyon.
Ez a tervem bevált, egyszer sem kellett törölgetnem a vért. Persze nem ajánlom, hogy kocsiba ülj és te vezess...biztonság kedvéért jobb ha kísérővel mész haza.
Sziasztok!
Kértem beengedést a naplódba... biztos szép lettél :) ezer éve szemhéj tust használok én is, az utóbbi 1 évben már alig látszott belőle valami... miközben húztam a csíkot a szemhéjamat is kicsit fel kellet emelnem... és a szempillaspirál mindig összekente a szemhéjamat ha nem vártam, hogy megszáradjon..most végre a régi szép állapot van... egyet sajnálok, hogy régebben kicsit "cicásabb" szemformám volt, most már nem annyira. Szumma szummárum azért örülök, alig várom hogy az alsót is megcsináltathassam.