Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Én gondolok rád! már este is az eszembe voltál :)
minden rendben lesz!
el döntötted már régen hogy mit akarsz, akkor úgyis lesz :)
LANYOK!!!!!!!!!!!!
Búcsúzom!!!!!Hátizsák bepakolva, testament megirva!!A maradék szines telótollaimat rátok hagyom és minden adóságom:) Osszátok szét egymás között :)) Ha nem jönnék vissza, akkor nem ébredtem fel:((Csütörtökig nem lesz netem.
Szombaton buliba hivtak, ahol élö zene lesz. Mit gondoltok, tudok addigra már táncolni, ha mégis felébrednék?? Gondoljatok rám szerda délelött!! Fejenként 20 ujjal szoritsatok!! Kötelezö!!
Kö ez nekem??? Naná!! Millió puszi és forró ölelés:))
Most olvasom 2014. októberi hozzászólásokat és Makrancoskata írja, hogy neki mondta az orvos még műtét előtt, hogy kihullhat, de visszanő.
Hmmm...
Akkor mi lehet az oka? Akinek kihull, miért? Akinek nem, miért nem?
Ha kihull mennyi idő alatt nő vissza?
Egy fontos kérdésem lenne azokhoz, akik már túl vannak rajta.
Elolvastam sok-sok hozzászólást (már tavaly októbernél járok, de vagy 2 évet kihagytam a visszaolvasásból) és többen írták, hogy kihullott a pillájuk és a krémre gyanakodtak, amit műtét után használtak a sebre.
Tudnátok ezzel kapcsolatban valamit mondani?
Köszönöm!
Na akkor még egyszer újravesszőzve, mert ez így rosszul hangzik.
Á nem, közelebbről, Szudánból. :)
:DDD
Á, nem közelebbről, Szudánból.
Debreceni vagyok. :)
Mivel vidéki vagyok, csak a fotóimat küldtem el. Még februárban. A doktornőnek ez elég volt. Természetesen a részleteket (vitaminok abbahagyása, körülbelüli időpont) már akkor megbeszéltük.
Az alsó után tervben van a felső is, a naplómban majd látod miért.
Hallod többe fog kerülni az utazás (műtétre, varratszedésre, kontrollra), mint a műtét. Áááá!
En kopogtattam hozzad :)
2 eve jartam itt utoljara es most ismet visszaneztem.
Probalok visszavasni es egy kicsit kepbe kerulni.
Remelem hamarosan sikerul dontenem az orvost illetoen.
Beengedtelek benneteket.
Aztán csak semmi megosztás ;)
Sziasztok!
Ma reggel sikerült a doktornővel beszélnem. Most már biztos az április 3. Pontos időpont még nincs, de én leszek az utolsó, mert messziről érkezem.
Lelkiállapotom: boldogság ezerrel, mert jelenlegi kinézetemtől csak szebb lehetek és a doktornőben maximálisan megbízom.
A telefonban is olyan finomságot, nyugalmat sugároz... :)
Titkos naplóba teszek fel képet jelenlegi állapotomról. Korábban volt nyilvánosban, de jobbnak látom így.
Aki kíváncsi beengedem, mert tudom milyen sokat jelent ez annak, aki még hezitál, esetleg jól be is van ijedve. :)
Szia! köszöntünk itt a fórumon! jó helyen jársz :)
Gyere gyakran és írj bátran, segítünk amiben tudunk
Hát sziasztok! Engedjétek meg, hogy bemutatkozzam, és beköszönjek, remélem, hogy nemsokára sokat "ronthatom" itt a levegőt.
Merthogy a neten való hosszú keresgélés után rátaláltam erre a fórumra nem régen, jó sokat visszaolvastam (nem mindent! bevallom, 500 oldalhoz nem volt elég türelmem), a nyilvános képeket megnéztem, és végül úgy döntöttem, hogy Dr. B.B.-t fogom felkérni a felső szemhéjamon található bőrfelesleg eltüntetésére.
Műtéti időpontot már kértem, de még nem kaptam. Bízom benne, hogy hamarosan ez is megtörténik!
Ha nem baj, majd jövök ide izgulni, beszámolni és amit még ilyenkor szokás
A fórumon is szó esik szilikonról akartam írni.
(késő van megyek alaudni)