Szellemekkel suttogó sorozat rajongók ide (beszélgetés)
Nekem meg úgy jött le, hogy valami miatt visszakanyarodnak az elejére, hiszen ott maradt számos lezáratlan szál (a kalapos szellem, meg a fiatal srác, aki meghalt mielőtt odaérhetett volna Melindához, plusz az érdekes fotók a falon, ezekre eddig nem derült fény), szóval ez nekem egyfajta visszaemlékezés, és majd valami kiderül??? már izgulok
És ahogy néztem a jövő heti műsort, akkor is így lesz. Tehát pofátlanul bevágtak egy régebbi évadot:((
Szia! Igen ezt Énis láttam, és pont ezen gondolkoztam, hogy miért kell a régit hirtelen leadni.:(
Sziasztok!
A legutóbbi részt láttátok szerda este? A szokott időben volt, de egy tök régi részt játszottak le (még Andrea halála szerepel benne).
Először azt hittem, visszaemlékezés, vagy álom, de nem, még az a fiatal prof is szerepelt benne.
Mi lehet, tévedésből rossz filmet adtak le???
A negyedik évadban hal meg Melinda férje?
Nagyon szeretem :) egyre izgibb
Tegnap a TV 2-n új résszel ment...
Ja, sajna el... Amúgy a tv-ben most hol tart a sorozat?
Én rajongok, de ez a fórum elült...
Sziasztok! Énis rajongok:) Bár az esti rész kicsit gyenge volt, de annál meghatóbb:)
Sziasztok! Én még nem olyan régóta nézem ezt a soraozatot és nagyon tetszik. Meg van esetleg valakinek dvd-n az első évad? Most már a második évadot sugározzák az axn csatornán. Minden érthető, de klass lenne látni az első évadot is.
Tud valaki esetleg segiteni jó emberek :):) ?
varrone.judit@chello.hu ha esetleg valaki írna választ nekem. Előre is köszike!! Szép vasárnapot mindenkinek!! :) Judit :):)
Sorry, ezt nem tudtam én nem tv-ben néztem!
Amúgy minél több részt látok annál jobban tetszik!:)
talán hamarosan te is tovább fogod tudni nézni!
Ha kérdésed van csak szólj!
Szia :)
Köszi. De most amúgy sem lenne izgalmas, mert nem megy sehol a film:)))
Nem kelt még át. Ugye a film szerint a szellemeknek amúgy sincs időérzékük... Deliának lett egy udvarlója és azt nem nézte jó szemmel, de nem mesélem el mert akkor nem lesz semmi izgalmas benne Neked, ha mindent tudsz előre :)
nem tudja valaki a negyedik évad után fojtatják a sorozatot .
De hogyan találkozott a férj szellemével? Nem tudott áttérni? Mert csak akkor találkozik velük. Az ő férje meg már 3 éve halott, ha jól tudom.
Akkor még nem hisz neki!Csak később mikor, az a pasi, aki szintén látja a halottakat, és nem engedi a fénybe menni őket (nem tudom a nevét) megjelenik, és azon a gyerekrendezvényen Melinda majdnem meghal.Előtte Melinda azt hiszi, hogy a szeretteivel akarnak valamit csinálni, és Déliát megkéri higgyen neki.
Melinda találkozik Delia férjének szellemével! Azt hiszem akkor tudja meg, és hiszi is el Melindának hogy látja a szellemeket. Így emlékszem, de már régen láttam, azóta nagyon sok érdekes dolog történt... :)
Te legalább tudod, melyik a 4. évad. Úgy vettem észre, hogy az rtl-en össze-vissza adták. Először élt a néger barátnője, aztán meghalt, mert rázuhant a repülőgép. Aztán pár résszel arrébb megint élt, és ismerősek voltak a részek (ismétlések voltak). Most legutoljára mikor még ment az rtl-en, azt láttam, hogy tudja már a "titkát" az új üzlettársa is. Ő hogy tudta meg? A kisfia tudta, azt még láttam.
Én is szoktam nézni, nagyon szeretem! :)
Ki hol tart benne? Én most nézem a 4 évadot!
Köszi az infót. De sajnos nincs axn-em
Nekünk az nincs szerintem:(
Igen, az a másik sorozat is nagyon jó. Viszont érdekelnének tapasztalatok ezzel kapcsolatban. Bennem semmiféle médium-jellem nincs, nem is tapasztaltam magamon ilyesmit, de nagyon érdekel a téma. Ismerőseim között viszont vannak, akik földöntúli dolgokat tapasztaltak maguk körül. Itt most nem az ufókra gondolok, hanem a lélekvándorlásos dolgokra.
Én szerettem nézni jó lenne ha megint menne.
valamelyik kereskedelmi csatornán most is megy a sorozat, késő délutánonként. Legalább is nem túl rég épp bele kukkantottam. A téma érdekes, megosztó jellegű. Van aki hisz a matérián túli létezésben, ők a film kedvelői és van aki nem hisz, vagy közömbös, ezt a réteget nem fogja meg az ilyen témájú film(sorozat).
Én szeretem még az Angyali érintés című sorozatot is.
Ki tudja mi történt a sorozattal? Hasonló élményekről szívesen beszélgetnék. Érdekel a téma.
További ajánlott fórumok: