Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szégyen, nem szégyen, átvertek fórum

Szégyen, nem szégyen, átvertek (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7
7. perso006 (válaszként erre: 2. - Vacsa)
2017. júl. 9. 21:21
soha nem voltam nála, mindig akkor találkoztunk, amikor dolgom volt ahol lakott és szóltam megyek.Soha nem ajánlotta fel, hogy na akkor menjek hozzá.Mivel nekem fizetett szállásom volt mindig ő jött..
6. massalhangzo (válaszként erre: 1. - Perso006)
2017. júl. 9. 21:17

de hat azt irod, voltak jelek, amik arra utaltak, hogy nem fuggetlen, csak nem akartad tudomasul venni, illetve hogy ez nem egy kapcsolat volt, csak neha talalkozgatas

en azt sem ertem, mivel csapott be? ha nem volt egy igazi kapcsolat, nem igert semmit, te meg nem akartal tudni semmit, es nem igenyeltel egy igazi kapcsolatot, akkor hol az atveres?

2017. júl. 9. 21:16
Egy évig nem voltál nála a lakásán?
2017. júl. 9. 21:11

Tehát 1 éven keresztül nem vetted észre, hogy van egy családja, akihez hazajár? Akikkel az ünnepeket tölti?

Tényleg naiv voltál.

3. Nincsnekem (válaszként erre: 1. - Perso006)
Szia! Hogy nem derült ki egy évig? Soha nem voltál a lakásán?

" csak egyet nem, hogy nős. Merthogy nem mondta "

Fel sem merült a kérdés?

2017. júl. 9. 21:08

Sziasztok!

Igazából, csak azért írok, hogy kicsit megnyugtassam magam, hogy nem biztos, hogy én vagyok az egyedüli ember, akit átvert egy pasi, akiről kiderült majd egy év után, hogy nős.

Nem volt klasszikus viszony, néha találkozgattunk mindennap beszéltünk, tudtam mi hol merre meddig azt is lassan, hogy mit evett ivott..mindent...csak egyet nem, hogy nős.Merthogy nem mondta, persze vannak jelek amik arra utalnak,hogy talán nem független, de az ember lánya nem akarja észrevenni, mígnem szembesül az igazsággal.Akiről azt hiszed hónapokon keresztül, hogy fontos vagy neki és nem azért mert szépeket mond, hanem tényleg érdekli mi van veled, ha rossz passzban vagy felhív mi baj, ha rá gondolsz, megcsörren a telefon stb...majd mikor megtudod, hogy nem független szakítasz és még arra sem méltat, hogy megmagyarázza, vagy valami, pusztán tudomásul veszi. Hiába naiv voltam így harmincon felül..De lehet nem én vagyok az egyedüli..

Jobb lenne valamivel, ha tudnám, hogy nem csak én vagyok ilyen címeres ökör :)

1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook