Pucérruhák (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
febr. 27. 06:51
lenyeg,hogy mindent megmutassanak masoknak!
34. timycat (válaszként erre: 33. - Anyagi)
febr. 25. 23:06
Vannak varrás nélküli bugyik, amik nem látszódnak át nadrágon, lézervágottak nem érződik a széle és kellően vékony és puha az anyag hogy ne változtassa meg a sziluettet. Kaphatóak több árnyalatban is, én találtam olyat hogy az én alapbőrszínemtől nem üt el, mintha nem lenne rajtam, de mégis.
33. Anyagi (válaszként erre: 8. - Kedvesenfanyar)
febr. 25. 22:38

Hát igen...

VAn olyan ruha, anyag és szabás tipus, hogy én sem bvennék alá bugyit!!!

Van olyan feszülős-simulós nadrágom, ami alá meggondolom milyen bugyit veszek!

Mert nem akarom, hogy átlátsszon, üvöltsön a bugyi széle át a nadrágon!

Ilyenkor muszáj a bugyi szélének a derékig érnie!

És a popsinál is a mélyebb szabás az előnyös,

32. Anyagi
febr. 25. 22:33

Vagy inkább csak megfelelően biztonságos környezet kell hozzá...

Meg önbizalom!

31. Channa* (válaszként erre: 30. - Channa*)
febr. 25. 21:33
Nekem nagyon tetszenek ezek a combig felsliccelt ruhák/szoknyák.
30. Channa* (válaszként erre: 29. - Timycat)
febr. 25. 21:30

Ja, Ramóna ruhája jó volt. Ő mindig csinos! Minden jól áll neki.

Klaudia meztelen ruhája volt csúnya szerintem.

Én se, mert pont nem figyeltem, amikor történt.

29. timycat (válaszként erre: 25. - Channa*)
febr. 25. 20:57

Rákerestem, nekem tetszik Ramóna virágos ruhája, picit dús, lehetne sokkal "meztelenebb" is. A fekete ruha is vagány.

Simán felvenném bármelyik ruhát.

Bugyi témához nem tudok hozzászólni.

28. komor (válaszként erre: 26. - Birebora)
febr. 25. 20:25

Láttam már amerikai zenés vetélkedőt, valamelyik magyar csatorna adta le. Nagyon korrekt zsűri volt, amelyik érdekes módon szakmai alapon mondta el a véleményét. Nem az volt mindegyiknek a véleménye, hogy most éppen világszámot láthattunk, na és az jobb mint az eredeti. Nálunk a rizsa, a kísérő duma, a szavazás és a többi 2x, 3x, 4x annyi idő, mint maga a produkció. Az amerikai műsorban 1:1 volt az arány.

Borzasztóan nehéz ennyi időt kitölteni süket dumával, általában nem is sikerül.

27. Channa* (válaszként erre: 23. - Globus)
febr. 25. 19:58
Igen, bár egy kicsit felkapkodott megint, de azért csinos szokott lenni. De most...
26. birebora (válaszként erre: 20. - Komor)
Ultragáz az egész. Valamiről kell, hogy csámcsogjanak mert az előadásokról nagyon nem lehet mit.
25. Channa* (válaszként erre: 22. - Timycat)

Én néztem a nagy duettet vagy mit.

Elvileg Kiss Ramóna mondta, hogy rajta nincs bugyi.

Hát ez van, erre tuningolnak minket, mert a nagyok szerint a magyar népnek csak a sekélyes dolgokra van igénye, illetve az ilyenekre, ahol az hangzik el, hogy valamelyiken nincs bugyi.

Csak ennyire vagyunk hülyének nézve.

Ja nem, mert szerintük a magyarok kedvence a Hegyi doktor újra rendel, illetve kíváncsiak vagyunk Esmeraldára és a társairól és olyan jó azon kuncogni, hogy a magyarok gyűjtöttek a szemműtétre és Isaura felszabadítására is. Én ezt már akkor nem hittem el. Egyszerűen nem hiszem el, hogy az emberek tényleg ennyire egyszerűek, pedig tényleg tapasztalom is....

24. birebora (válaszként erre: 19. - Channa*)
febr. 25. 19:57
Liptai Klaudiát is, Lékai-Kiss Ramónát is le kellene már cserélni. Nem igaz, hogy nincs más műsorvezető aki legalább, ha nem jobban eltudná látni ezt a feladatot. Kicsit már sok belőlük. Mondom ezt úgy, hogy az egyik nagy kedvencem Liptai volt és elvétve pár percig, kapcsolgatva nézem a műsort. Erőltetett és unalmas az egész. Tilla is túl játssza magát. Belőle is a kevesebb jobb lenne.
23. globus (válaszként erre: 19. - Channa*)
febr. 25. 19:55
Igen, ez szörnyen állt rajta. Kifejezetten pocakosította az a sávos hasi rész, odavonzotta a szemet. Néha előnytelent kap, pedig máskor általában nagyon jót.
22. timycat (válaszként erre: 20. - Komor)
febr. 25. 19:49
Én erről is lemaradtam, ha ez a sztori akkor ebben a műsorban a ruha lehet a legkisebb probléma.
21. timycat (válaszként erre: 10. - Kedvesenfanyar)
febr. 25. 19:42

Bármilyen ruha, akár a totál zárt ruha is lehet ízléstelen.

Tóth Gabit nem láttam egy ideje.

Nálam a meztelen ruha az JLo Versace ruhája, sejtett, de nem mutat.

20. komor
febr. 25. 19:03

Hallom, hogy arról megy a közbeszéd, hogy a zenés műsor kiváló zsűritagja nem vett fel azon az estén bugyit. Elképzelhető, hogy ennyire feledékeny a drága, hogy siettében lemaradt a fehérnemű, na de miért kell ezt bejelenteni? Ha csöndben maradt volna, a kutya sem sejtette volna, hogy nincs fenn a védőréteg.

A másik ok az lehet, ami a tényleges ok lehet, hogy igenis tudatosan nem vette fel azt a bizonyost, és direkt kiáltotta világgá, hogy ő a ruha alatt pucér és szagos.

Gondolom a műsor készítői kérték tőle ezt a szöveget, csipetnyi szexuális adalékkal akarták fűszerezni a műsort.

Merthogy ennek reklám értéke van.

Ki a fene beszélne a vánnyadt zenés műsorukról most egy hét múltán? Senki. Mi meg éppen emlegetjük őket a fehérnemű hiány kapcsán.

Na ezért rösteljük mi jobb érzésűek magunkat! Látjuk, hogy már megint behúztak bennünket a csőbe, amikor kiszolgáljuk néhány pénzéhes marketinges bevált terveit. Reklámozzuk a semmit.

febr. 25. 18:30

Szerintem, nincs gond a meztelen ruhákkal.

Amivel gond van, azok a divattervezők. Smaragdzöld által belinkelt ruha pl. nem lenne rossz, ha nem a lábainál lenne a toll, hanem valahogy tényleg ruhának nézni ki.

A fekete "meztelen ruha" nekem kifejezetten tetszik.

A lényeg, hogy szép legyen a meztelen részen, ami van.

Liptai Klaudia meztelen ruhája is borzasztó volt az utolsó műsorban: [link]

Hát nem tudom, hogy a tervező mire gondolt, amikor ez az eszébe jutott.

Egyébként semmi nem ad okot a szekunder szégyenérzetre.

18. lompika2 (válaszként erre: 14. - Bee6fd37c4)
febr. 25. 17:42

Szerintem nem saját maguk öltöznek.

Amit rájuk adnak azt hordják. Divatbemutató. Nagyon jó reklám a divatcégeknek. Persze,hogy celebekre adják rá. Ha kicsi húzogatja ha nagy ott a biztosítótű.

17. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 12. - Smaragdzöld 🐉)
febr. 25. 15:23

Az első ruha az én megítélésem szerin idétlen, jobban nézne ki egy bugyiban, melltartóban

De ízlések és pofonok. Mennyivel jobban néznek ki, akiken normális ruha van.

Ha Timycat is hasonló ruhában jelenik meg, akkor visszavonom a róla alkotott véleményem ruha terén. :)

febr. 25. 12:18
Egyetértek. Ócska ri.. látszát keltik és valójában ezek szerint azok is.
15. Kacsahercegno (válaszként erre: 14. - Bee6fd37c4)
febr. 25. 12:12
Arról nem is beszélve, hogy a "celebek" a figyelmünkből élnek (és nem rosszul, úgyhogy bőven megéri), szóval logikus, hogy figyelemfelkeltő dolgokat csinálnak, hordanak, mondanak.
14. bee6fd37c4 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 25. 12:00

Semmi szégyen nincsen benne. Az ő döntésük és ha nekik megfelelő, miért ne?

2026-ban elért a világ a szabadság olyan fokára, hogy egy gálára azt vesz fel egy nő, amit szeretne, anélkül, hogy a megítélésén csorba esne.

febr. 25. 11:49
Nem érdekel, ez csak a show része még mindig jobb mint amikor fűzőbe szenvedtek.
12. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 11. - Kedvesenfanyar)
febr. 25. 11:11

Nem tudom, konkrétan mire gondolsz, de a fórum a gálákon hordott meztelenruhákról szól.

Én arra reagáltam a 9. hozzászólásomban.

Mint pl. ez, az utolsó pár: [link]

Szerintem te egészen másra gondoltál. Mint ahogy a Timycat-nek írt válaszodból is kiderül. Tóth Gabi abban az adásban, miről írsz, nem meztelenruhát hordott, és nem is egy gálán. Más kérdés, hogy szerintem is idétlen a ruhahúzkodás.

11. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 9. - Smaragdzöld 🐉)
febr. 25. 10:54

Azért bosszantó, ahol sok embert ültetnek a tévé elé, jól esne, ha bizonyos ízlést is képviselnének, valamint helyesen beszélnék a nyelvet. Nem tudják sokan, hol vigyék le, vagy feljebb a hangjukat, nem beszélnek választékosan. Tudnám még sorolni, de valószínű többen értik mit hiányolok, mi az ami taszít.

Persze szégyent cseppet sem érzek,szégyelje magát az, aki hülyét enged csinálni magából, vagy hülyét csinál önmagából.

10. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 5. - Timycat)
febr. 25. 10:43

Csak a fórumhozzászólásokból ismerlek, úgy képzellek el, hogy ízlésesen öltözködsz.

Viszont nekem erről a fórumról Tóth Gabi jutott eszembe, aki olyan volt, mint a kötözött sonka. Cibálta a ruháját, hogy a mellei ne buggyanjanak ki.

Oké, kapják a ruhákat, de gondolom nem muszáj 2 számnal kisebb ruhát viselniük.

febr. 25. 09:50

Számodra miért szégyen? Az oké, hogy érthetetlen számodra, de miért szégyen? Benned van szégyenérzet azok miatt, akik meztelenruhát hordanak?

Engem nem zavar. Tényleg volt rá példa, hogy valakik a felhajtás kedvéért csináltak kisebb-nagyobb "cirkuszt". Mindig van min csámcsogni. Legalább 3 napig. Mert minden csoda 3 napig tart. Aztán jön a következő húzás, amin megint lehet megbotránkozni. A sztárokat ez egyáltalán nem fogja érdekelni.

8. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 7. - Globus)
febr. 25. 08:05

Azoké igen, de a gálákon nem mindig jellemző.

És itt olvastam a Hoxán, hogy a zsűriben az volt a téma, hogy nincs rajtuk bugyi, gondolom, innen indulhatott a téma.

7. globus (válaszként erre: 5. - Timycat)
febr. 25. 07:45
Igen. Ha ráközelít a kamera, testszínű vékony anyag van ott, ahol nem látszik semmi messziről. Korcsolyázók ruhája is ilyen.
febr. 25. 07:37
Ha nekik az jó...
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook